{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Kaljukitsede hooaeg on ametlikult alanud! Loe, millist mõju see meile avaldab

foto : unsplash / Benjamin Sadjak     21. detsembrist kuni ...

foto : unsplash / Benjamin Sadjak

 

 

21. detsembrist kuni 20. jaanuarini viibib Päike Kaljukitse märgis. 

Kaljukitsede hooaeg algab ametlikult 21. detsembril, samal ajal koos talvise pööripäevaga. Alates talvisest pööripäevast aga hakkavad päevad jälle pikemaks minema. See on valguse võit. Kaljukitse hooaeg on tähtis aga selle tõttu, et sellel ajal leiab aset aastavahetus. Järgmiseks neljaks nädalaks jääb Päike Kaljukitse märki. Kaljukitse energia paneb ka meid otsima uusi võimalusi, kuidas kindlustada oma tulevikku ja majanduslikku seisu.  


Milline on Kaljukitse hooajal valitsev energia? 

Tõtt tunnistades tuleb öelda, et Kaljukits ei ole endale kõige paremat kuulsust kogunud. Sageli peetakse teda liiga külmaks teiste vast, liiga tõsiseks või siis liiga mõistlikuks ja arukaks - ühesõnaga kellekski, kes võib esmapilgul äratada aukartust ja hirmutada päris ära. Aga ärme meie tee sellest välja, mida räägitakse. Selleks, et kõige paremini aru saada, kuidas Kaljukitsede hooaeg meid mõjutab, tuleb kõigepealt selgeks teha, kuidas Kaljukitsed üldse funktsioneerivad. Kaljukitsed on seotud Saturniga. 

 

 

Saturn on korra-, aja- ja hästi tehtud töö planeet. Kaljukitse jaoks on kõige tähtsamad ambitsioonikus ja pidev enesekontroll. Kaljukits võib teha lisatunde ja pühendada kogu oma elu ainult töö tegemisele, sest ta on kindel, et ilma selleta ei jõua ta kuhugi. Tema deviis on: "Aeg on raha.". Kaljukits tahab kindlustada oma tulevikku ja on kindlalt kahe jalaga maa peal ega hõlju pea pilvedes ringi. Kunagi hiljem võtab ta aega puhkamiseks... Praegu aga on tema eesmärk olla parim kõiges, mida ta teeb. Ja jõuda tippu. On see juhus? Ilmselt mitte, sest kaljukitsed, kui loomad, ronivad tavaliselt väga kõrgetes mäetippudes. 

Täpsemalt öeldes aitab Kaljukitsede hooaeg meil tundma õppida oma tugevaid külgi. Nii headel, kui halbadel aegadel aitab see periood meil oma elus korda sisse seada. Sorteerida, organiseerida, selgitada olukordi lahti ja koostada tegevusplaan eesolevaks aastaks.  

Aeg on haarata härjal sarvist ja pidada kinni oma lubadustest ning tegeleda oma kohustustega. Mõtelda praktilisemalt selle asemel, et ehitada õhulosse. Ja viia oma plaanid ning unistused ellu. Mitte miski ei saa sind peatada. 

 

 


Kuidas Kaljukitse energiaga koostööd teha? 

Selleks, et Kaljukitse energiast kõige suuremat kasu lõigata, pead sa tegutsema järgnevalt. 

  • Võta paberileht ja koosta lühikokkuvõte möödunud aastast. Kirjuta üles kõik oma läbikukkumised, see, mis ei läinud sinu soovide kohaselt ja see, mille üle sa uhkust tunned. Kui see on tehtud, siis vaata, milliseid kogemusi sa saaksid järgmisesse aastasse kaasa võtta ja millistest olukordadest ja harjumustest sa tahaksid vabaneda.
  • Ära valeta enam iseendale. Kaljukits näeb sind läbi ja valel on lühikesed jalad. Kaljukitse hooajal on ka Merkuur retrograadis, see tähendab, et Maa pealt vaadatuna tundub nagu hakkaks planeet tagurpidi liikuma. Merkuur on aga suhtlemise planeet ja võib muuta omavahelist suhtlemist keerulisemaks. 
  • Tuuluta pead. Kaljukits on kõrgete mäetippude märk. Kaljukits on loodusega tihedalt seotud, talle meeldib aega võtta iseenda jaoks ja olla vabas looduses. Katsu sina sama teha Kaljukitse hooajal. Nii saad sa oma patareid täid laadida ja luua oma mõtetes kord sisse. 
  • Ära karda olla ambitsioonikam. Kaljukits on töökas ja mõtleb praktiliselt. Ole julgem ja ettevõtlikum ja liigu oma karjääriredelil ülespoole. Ära seisa niisama paigal, praegu on aeg tegutseda.


Kommentaare ei ole