{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Kaljukitsede hooaeg on ametlikult algamas ja toob õnne ning häid uudiseid kolme tähemärgi esindajatele

  foto : unsplash/ Roven Images   Milliste tähemärkide ...

 

foto : unsplash/ Roven Images

 

Milliste tähemärkide esindajatele on planeetide varuks häid üllatusi? 

Talve saabumine liitis meid taas loodusega ühte. Kui suvi pani meid unustama oma muresid ja nautima päikesepaistelisi päevi, sügis mõtlema oma heaolu ja hingerahu peale, siis talv on praktilisem. Talvel tuleb aega maha võtta, olla rohkem omaette ja lõpetada see tormamine. Talvel tuleb anda endale teenitud puhkust ja laadida oma patareid täis sooja teki all, villased sokid jalad. Vähemalt soovitavad seda planeedid detsembri keskpaigas teha. Aastalõpupühad ei ole enam kaugel ja raske on seda tempot maha võtta, kui niipalju ettevalmistusi on veel teha ja toimetada. Ent sellest hoolimata ei maksa end ka kõige selle juures ära kurnata, vahepeal tuleb võtta aega iseendale, sest kui sa enda peale ei mõtle, kannatab su vaimne tervis ühel hetkel selle all. Liigse tormamisega kurnad sa ennast lihtsalt ära ja oled vastuvõtlikum igasugustele viirushaigustele. 

 

 


Mida toob meile kaasa 19. detsembri nädal? 

Järgmisel nädalal on algamas ametlikult Kaljukitsede hooaeg. Päike on sisenemas Kaljukitse märki. Kaljukitsel on aga meile palju õpetussõnu jagada. Näiteks tahaks ta sulle sõbralikult õlale koputada ja öelda, et sa võiksid nüüd ennast kokku võtta, kuivatada oma pisarad ära ja hakata elama lõppude lõpuks. Selline halamine ja hädaldamine ei vii sind kuhugi, miks sa muretsed asjade pärast kogu aeg ja mõtled endale ise probleeme juurde, selle asemel, et tegutseda ja viia oma plaanid ellu. Nüüd, kus sa oled kogu oma raha laiaks löönud kinke ostes ja eelseisvateks pühadeks ettevalmistusi tehes, nüüd on sul aeg püksirihma koomale tõmmata ja mõtelda natuke tuleviku peale. Ja kui sa arvad, et sina küll praegu ei hakka raha lugema ja tuleviku pärast muretsema, siis ära unusta, et omad vitsad peksavad: 30. detsembril algab Merkuuri retrograad ja tuletab sulle meelde seda, et kes sente ei korja, see eurot ei saa. Kui sa oled viimasel ajal hakanud tundma seletamatut pinget, siis tea, et see on ainult algus. Merkuuri retrograad võib tekitada segadust meie hinges ja elus. Seda enam on vaja aega maha võtta, et end mitte ära kurnata liigse tormamise ja asjaajamisega. Tühja tuult ei maksa taga ajada. Seega tuleb järgmisel nädalal tahes-tahtmata väike paus teha ja mõtelda olukorra üle järele. Õnneks kõikide sodiaagimärkide kohta see ei käi, on ka neid, kellele planeetide liikumine toob suuremat õnne, kui teistele.

 

 


Millistele tähemärkidele toob järgmine nädal rohkem õnne kaasa? 


Skorpion

Detsembri algus ei ole kunagi kerge. Pühadeootus ja lähenev aasta lõpp tekitavad paratamatult pinget. Üldiselt on kõigil detsembris kiire. Ja selle tõttu Skorpion võiski olla viimasel ajal segaduses: ühelt poolt oleks ta tahtnud olla kodus ja vaadata rahulikult mõnda head filmi, teiselt poolt on tal nii palju veel vaja ära teha. Aga see oli enne. Järgmised päevad peaksid Skorpioni ellu muutusi tooma. Skorpion leiab oma hingerahu tagasi tänu ühele vahejuhtumile ning laseb asjadel lihtsalt olla, ilma muretsemata homse päeva pärast. 

Merkuur (suhtlemine), Veenus (armastus) ja Päike on kohtumas Kaljukitse märgis ja toovad Skorpionile õnne kaasa. Praegu on õige aeg selleks, et ennast paremini kuulata ning viia oma unistusi ellu. Jupiter toob Skorpionile häid uudiseid kaasa ja toetab teda kõikide ettevõtmistes. Mitmed head võimalused peaksid tekkima. Kui tal on mingi plaan viimasel ajal peas mõlkunud, siis praegu on õige aeg, et hakata selle kallal töötama. Mis puutub armastusse, siis võib järgmisel nädalal üks väga ilus kohtumine aset leida. Skorpion võib kohtuda kõikide märkide järgi oma elu armastusega. Selle jaoks peab ta aga ennast soojalt riidesse panema ja külma trotsides välja minema oma mugavustsoonist. Kas ta seda aga teeb, seda planeedid ei näita.

 

 

 

Kaljukits

Kaljukits on omas märgis. Kõik planeedid tema pea kohal toovad talle õnne praegu. Kõik, mida ta puudutab, muutub kullaks. Kõik tema ettevõtmised õnnestuvad. Ja see on talle väga tähtis. Aga see pole veel kõik. Planeedid räägivad omavahel armastusest, mis on Kaljukitse ellu saabumas. Suurest armastusest. Veenus ja Pluuto on hetkel Kaljukitse armastuse sektoris. Veenus muudab ta vastupandamatuks, andes ta pilgule sära ja naeratusele võlu; Pluuto aga tekitab tema südames igatsuse tõelise armastuse järele ning äratab kunagised tunded ellu. Tagasihoidlikkus jäägu, kus see ja teine. Kaljukits võtab ära maski, mida ta on harjunud kandma ja julgeb näidata oma tõelist palet. 

Kui ta suudab avatud südamega rääkida, siis suudab ta muuta oma olemasolevat suhet paremaks ja tugevamaks. Kui tunded taas lõkkele löövad, kui armastus taas kõrva sosistab, kui kallima käed on sinu ümber, tunneb ka Kaljukits, et tegelikult on elu ilus ja elamist väärt.  


Neitsi

Kuna Päike on jõudmas Kaljukitse, toob see õnne ka teistele maamärkidele. Sõnnil, Neitsil ja Kaljukitsed peaksid praegu elus head ajad olema. Planeedid kaitsevad ja hoiavad neid. See, et mitmed planeedid viibivad maamärgis, aitab ka teistel maamärkidel oma unistusi ellu viia. Neitsi on see, kellele see nädal kõige rohkem head õnne kaasa toob. Kõik tema ettevõtmised õnnestuvad. Mitmed head uudised on tema poole teel. Järgmisel nädalal on tema jaoks ainult häid üllatusi varuks. Nii eraelus, kui töö juures peaks kõik minema nii hästi, kui võimalik. 

Ta võib sooritada kasulikke tehinguid ja sõlmida tulutoovaid lepinguid. Rahaõnn peaks talle naeratama samuti, kõikide märkide järgi saab ta järgmisel nädalal raha juurde. Veenus toob ta ellu armastust. Üks ilus ja täiesti ootamatu kohtumine võib aset leida. Mitmed tema unistused peaksid täituma sellel nädalal.




Kommentaare ei ole