{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hiina sobivushoroskoop

  Foto : unsplash/ Jamie Street       ...

 

Foto : unsplash/ Jamie Street

 

 

 

 Elus on ikka nii, et osade inimestega sobid sa paremini, kui teistega. Hiina astroloogia suudab neid sobivusi ära selgitada. Igal Hiina astroloogilisel märgil on talle omased iseloomujooned. Seega sobivadki mõned märgid omavahel suurepäraselt, teised aga ei mõista üksteist sugugi. 


Rott

Rott saab hästi läbi nendega, keda ta hindab. Teisi ta kritiseerib päris kõvasti. Armastuses aga võib tema peale kindel olla.

Ta sobib :  Draakoniga, kes võtab ta oma tiiva alla. Pühvliga, kes teda rahustab. Ahviga, kes teda köidab. 

Ta ei sobi : Hobusega, kohe kui jutt läheb äriasjade peale. Tiigrit ja Siga ta talub aga väldib.


Pühvel või Härg

Kui sa arvad, et Pühvel on tahumatu, siis tegelikult on ta lihtsalt tagasihoidlik ja täis häid kavatsusi. Sa võid kindel olla, et ta su saladusi kunagi edasi ei räägi. 

Ta sobib : Kukega, kelle sõprusest võib saada armastus. Rotiga, kes vannub talle truudust. Maoga, sest nad teevad kõike koos.

Ta ei sobi : Ahviga, kes mängib kogu aeg tema tunnetega. Kitsega, kes on liiga kapriisne. Tiigriga, kes on tema suur rivaal. 


Tiiger

Ta on mässumeelselt meelestatud elu vastu ega talu ebaõiglust. Ta on impulsiivne ja võib kasutada jõudu. 

Ta sobib : Hobusega, kes on nii siiras. Seaga, kes on nii sensuaalne. Koeraga, kellega kaitsta ühiseid huvisid ja vaatenurki.

Ta ei sobi : Maoga, kes on liiga tark ja arukas. Pühvliga, kelle kõrval ta varju jääks. Ahviga, kellega ta ühist keelt ei leia.


Jänes või Kass

Jänes/ Kass on peenemaitseline, elegantne, ideaalne sõber, kellele meeldivad huvitavad mõttevahetused. Ta on väljapeetud ja teeb kõike stiilselt.

Ta sobib : Kitsega, kes teda inspireerib. Koeraga, kellega koos pidutseda ja rumalusi teha. Seaga, kes on sama ambitsioonikas, kui tema.

Ta ei sobi : Kukega, kes tõmbab temalt teki ära. Tiigriga, kellega ta ei saa rahast rääkida. Hobusega, kes on endast liiga heal arvamusel.

      

 

Draakon

Ta on alati tema ise ja ei hakka kedagi teist teesklema. Tal on suur süda ehkki ta võib kergesti plahvatada.

Ta sobib : Rotiga, kellega teda seovad ühised ärid ja huvid. Maoga, kellel on hea huumorimeel. Kukega, kellega ta saab pidutseda.

Ta ei sobi : Koeraga, kes tema stressi tekitab. Tiigriga, kes liiga palju möirgab. Kassiga - mida vähem ta teda näeb, seda paremini ta ennast tunneb.


Madu

Madu kasutab oma võlusid ja sarmi ära selleks, et meeldida ja oma ideid läbi suruda. 

Ta sobib : Pühvliga, kellega luua pere. Kukega, kellega koos kasvada. Maoga, keda võrgutada.

Ta ei sobi : Hobusega, kes talle sarnaneb natuke. Tiigriga, keda ta umbusaldab. Ahviga, kellega ta lihtsalt ei sobi. 


Hobune

Ta on elegantne, uhke, alati olemas. Ta on ainult natuke kannatamatu. 

Ta sobib : Kitsega, kellega rumalusi koos teha. Koeraga, kes armastab sama palju vabadust, kui tema. Hobusega, kellega tal oleks pikk armulugu.

Ta ei sobi : Rotiga (see võib kohtus lõppeda!). Kassiga, kes pole eriti abivalmis. Maoga, kellega iseloomud ei sobi.


Kits või Lammas

Ta on alati laia naeratusega ja suure südamega. Ta on sümpaatne. Kahju, et teda on nii lihtne mõjutada ja et ta on üsna kapriisne.

Ta sobib : Kassiga, kellega flirtida. Seaga, kellega kihluda. Hobusega, kellega abielluda.

Ta ei sobi : Pühvliga, kes teeb talle etteheiteid nagu ei võta ta midagi tõsiselt. Kukega, kelle vastu ta tunneb täielikku ükskõiksust.

 

 

 

  Ahv

Ahv saab hästi läbi oma töökaaslastega, leiab endale üsna kergesti sõpru aga otsib kuulsust ja au.

Ta sobib : Draakoniga, kelle eeskuju ta järgib. Rotiga, kes kõike välja kannatab. Kitsega, kes oskab hästi tola mängida.

Ta ei sobi : Pühvliga (keda ta hukka mõistab). Tiigriga, kellest ta aru ei saa. Maoga, kes talle rahaasjades järeleandmisi ei tee.


Kukk

Kukk ei hakka keerutama selleks, et öelda seda, mida ta mõtleb. Oma originaalsuse taga varjab ta väärtushinnanguid, millele ta alati kindlaks jääb.

Ta sobib : Draakoniga, kellega ta kaugele jõuab. Pühvliga, kellega ta jagab armastust pere vastu. Maoga, kellega pidutseda.

Ta ei sobi : Kassiga, kes tema ideid enda kasuks ära kasutab. Jänesega, kes on tema jaoks liiga kergemeelne ja püsimatu.


Koer

Oma loomult on ta suur muretseja. Ära katsugi teda nurka suruda, ta vaikib veelgi rohkem. Kui sa aga tahad millegi eest seista, tuleb ta sinu kõrvale.

Ta sobib : Hobusega, kes toetab teda tema võitlustes. Tiigriga, kelle kõrval elada ilusaid hetki. Kassiga, keda armastada.

Ta ei sobi: Draakoniga, kellega tal on liiga palju eriarvamusi. Kukega, kellega lihtsalt ei sobi.


Siga

Ta on teenistusvalmis, tähelepanelik, teeb kõike korralikult. Sa võid oma rahaseifi võtme tema kätte anda ilma mingi probleemita. Tema headus võib paista mõnikord naiivsusena. 

Ta sobib : Kassiga, romantilise õhtusöögi lauas. Seaga, kellega ta on südamesõber. Tiigriga, kellega seob teda pikaajaline sõprus. 

Ta ei sobi :  Maoga, kes katsub teda domineerida. Kitsega, kes mängib tema tunnetega ja naudib seda. 




© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole