{ads}

HIDE

Viimased

latest

Suhtehoroskoop : Skorpioni tähtkujus sündinud naine ja Sõnni tähtkujus sündinud mees

foto : unsplash / Nathan Dumlao   Skorpioni tähtkujus sündin...

foto : unsplash / Nathan Dumlao

 

Skorpioni tähtkujus sündinud naine vajab enda kõrvale lojaalset kaaslast. Ta on ise siiras, aus ja usaldusväärne. Täpselt samadele kirjeldustele vastab ka Sõnnist mees. Nende sõprus jääb kestma aegade lõpuni, isegi siis, kui sellest midagi enamat välja ei arene. Neil on samad väärtushinnangud ja põhimõtted inimestega suheldes ja see ongi kõige tähtsam. Sõnn on truu, Skorpion samuti. Sõnn teab väga hästi, et Skorpion võib ta elu pea peale keerata, kui ta peaks ootamatu kõrvalsammu tegema ja sellepärast teeb Sõnn kõik, et olla oma naisele meele järele. 

Skorpion ja Sõnn on erinevate iseloomudega aga nad täiendavad teineteist ja tänu sellele nende suhe toimibki. 

 

 

Mõnikord on neil raske ainult tasakaalu leida oma suhtes. Nende omavaheline suhe on hästi sensuaalne ja seksuaalne. Sõnn on võimeline kõigeks oma naise jaoks ega valmista talle pettumust. Skorpion aga on kirglik ja tuline, kes oskab rahuldada oma meest. Nende suhe on väga hea selles suhtes. Naine on valmis endast kõik andma.

Skorpion jääb aga Skorpioniks ja sellepärast võib ta aeg-ajalt öelda midagi teravat ja solvavat oma kaaslase aadressil. Sõnn on aga väga kannatlik ja tugev, ta ei lase naise sõnadel endale haiget teha. Ka nende suhtes tuleb ette tülisid ja vaidlusi. Aga neil mõlemal on piisavalt kainet mõistust ja tahtejõudu, et mitte pead kaotada ja hoida oma suhet hoolimata kõigest. Kõikide märkide järgi ei kavatse nad partnerit vahetada.

Sõnnile ei meeldi mõte kellestki teisest, juhusuhted ei tõmba teda üldse. Ta on väga truu oma loomuselt. Skorpionile sobib see hästi, sest Skorpion nii armukade, et ta ei andestaks ühtegi kõrvalhüpet oma mehele. 

 

 

Sõnn ei saa ainult oma naisest aru, kui naine korraga muutub eemaleolevaks ja ärritub ilma ainsagi põhjuseta. Sellisel puhul ei näita Sõnn tavaliselt oma tundeid välja, ta jääb rahulikuks igas olukorras ja see ärritab naist veelgi rohkem. Mees on nende suhtes hästi kannatlik, teda on raske endast välja ajada. Tasapisi saab ta oma naisest võitu. 

Sõnn vihastab väga harva, kui ta naine on aga üle piiri läinud, siis ei tunne ta ilmselt oma meest äragi. Seega võib nende kahe suhe olla õnnelik aga tingimusel, et mõlemad partnerid teineteise heade ja halbade külgedega lepivad ning oskavad nautida oma õnne.

Kommentaare ei ole