{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 8. november

  ...

 

foto : unsplash / Element5 Digital

Jäär

Armastus. Täna on taevas täiskuu ja selle tõttu võid sa olla tundlikum ja emotsionaalsem. Ilmselt ei ole siiski täna kõige õigem päev selleks, et lahendada oma erimeelsusi elukaaslasega. Katsu hoida keelt rohkem hammaste taga. Sa ei pea kõike välja ütlema, mida sa mõtled ja kui sul midagi head ütelda ei ole, siis ole üldse vait. 

Raha. Tänane päev võib tuua sulle suurt rahaõnne kaasa, enne päeva lõppu peaksid sa kõikide märkide järgi saama ühe väga hea uudise, mis muudab kogu su elu. 

Tervis. Terves kehas terve vaim. Kui sa tahad oma enesetunnet parandada ja vabaneda mustadest mõtetest, tuleb sul võimlemismatt välja võtta või minna metsarajale jooksma. Ja kui sa oma töö ja toimetuste pärast ei saa selleks aega võtta, siis sea oma kell vähemalt nii, et sa iga paari tunni pärast tõused ja liigud. 

Töö. Mis sellest, et tähtis ülemus vaatab sind üle prillide, tähtis lott lõua all ja krimpsutab suud. Sa ei tohi võtta kõike nii isiklikult, usu rohkem iseendasse ja oma võimetesse. Julge hundi rind on rasvane.

Väike nõuanne: täna on taevas täiskuu ja see tähendab, et paljud soovid lähevad täide Soovi midagi!


Sõnn

Armastus. Tänane täiskuu paneb sind ilmselt mõtlema möödunud aegade ja lähedaste inimeste peale. Lohuta end sellega, et see on normaalne, sest täiskuu muudabki meid tundlikumaks ja vastuvõtlikumaks teiste emotsioonide suhtes. Kõige parem soovitus oleks sulle, et sa veedaksid rohkem aega kodus, teeksid endale olemise mõnusaks ja lõpetaksid igasuguse muretsemise. 

Raha. Kokkuhoidvam ja säästlikum tuleb sul edaspidi olla, kõigile ei tooda täna raha kandkikul kätte, mõni peab oma palga higi ja vaevaga välja teenima.

Tervis. Sa oled hakanud liiga palju sööma ja me teame täpselt, kui palju sa kaalud. Millal sa viimati kaalu peale astusid? Kui sa tunned, et energia on vähe ja väsimus ei taha kuidagi pealt ära minna, siis söö rohkem kiudainerikast toitu, lisaks köögivilju, mis parandavad seedimist ning joo vett. 

Töö. Sa oled liiga tagasihoidlik. Kui sul on suuremad plaanid, pead sa hakkama selles suunas tegutsema ja mitte alahindama oma võimeid.

Väike nõuanne: täna pead sa mõtlema ainult selle peale, mida sa tahad, sest tänased mõtted võivad täide minna (ära unusta, et taevas on täiskuu)


Kaksikud

Armastus. Kas sa ikka veel ei suuda valida, keda võtta ja keda jätta? Sinu probleem seisneb selles, et sa tunned liiga ruttu igavust ühe inimese kõrval, tüdined ära ja hakkad otsima oma ellu vaheldust. Ära unusta, et elu ei ole mäng, elu on tõsine asi. Aga sellest saad sa alles hiljem aru.

Raha. Sa ei pea nii palju kulutama. Kui sa kulutaksid poole vähem, oleks sul juba suur summa koos aastaga ja sa võiksid endale lubada midagi palju suuremat. Ole edaspidi targem.

Tervis. Kasuta tänast täiskuu energiat ära selleks, et mõtelda ennast terveks (heast südamest soovitud soovid tavaliselt lähevad täide).

Töö. Ole ambitsioonikam ja sihi kõrgemale. Ära lepi sellega, mis sulle ei sobi. Täiskuu toetab sind täna, seega haara kõikidest võimalustest kinni.

Väike nõuanne: ole hea nii iseenda, kui teiste vastu

 

 


Vähk

Armastus. Tänasel täiskuul on sinu jaoks omad plaanid. Üks suur kohtumine on sind ees ootamas, tegemist võib olla inimesega, keda sa juba tunned aga kelle sa olid silmist kaotanud või siis inimesega, kes tuleb nagu välk selgest taevast, nagu suur armastus ilma koputamata sinu ellu ja röövib su südame. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis parem istu täna kodus ja hoolitse oma kallima eest. Ära pane oma suhet ohtu.

Raha. Planeetide seis on üsna hea täna, täiskuu toob sulle natuke rahaõnne ja aitab leida lahenduse ühele probleemile.

Tervis. Ilmselt ei kimbuta väsimus sind nii palju täna, sa peaksid olema üsna heas vormis. Ära unusta liikuda, sest liikumine on tervise ja ilu pant.

Töö. Ära näe igal pool vaenlasi. Sa ise mõtled endale probleeme ellu juurde, mitte keegi ei taha sulle halba, sa ise tõlgendad asju valesti.

Väike nõuanne: organiseeri oma elu paremini


Lõvi

Armastus. Tõenäoliselt on su stressitase täna kõrgem ja muidugi kannatab selle all kodune õhkkond. Asjad ei pruugi minna nii nagu sina oleksid seda tahtnud, sul tuleb sellega lihtsalt leppida. Kui sa hakkad selle vastu võitlema, kurnad sa ainult ennast ära.

Raha. Ära soorita kahtlaseid tehinguid ja ära anna oma raha nii kergekäeliselt välja. Ole mõistlikum ja arukam. Kui sa tahad aga raha juurde, siis täna on ideaalne aeg selleks, et panna oma plaanid paika ja oma soovid kirja, tänane täiskuu võib imesid teha.

Tervis. Merkuur kaitseb su tervise sektorit, seega kõik läheb hästi.

Töö. Nagu öeldud, võib tänane päev kaasa tuua mõningaid probleeme ja takistusi, ära hakka ennast süüdistama ja ära võta mitte midagi isiklikult.

Väike nõuanne: usu rohkem imedesse


Neitsi

Armastus. Täna on taevas täiskuu. Tänu Kuu mõjule suudad sa ilmselt paremini hoolitseda oma suhte eest ja teha omalt poolt kõik, et kodune õhkkond oleks hea. Kui sa oled vallaline, peaksid sa võtma natuke aega maha ja võtma aega töö kõrvalt ka elamiseks. 

Raha. Selle asemel, et muretseda, hakka mõtlema sellele, mida sa siis teeksid, kui tänane päev tooks sulle raha juurde.

Tervis. Ära unusta iga päev liikuda oma tervise heaks. Liikuda võib ka kodus.

Töö. Täna võid sa suuri asju korda saata, tuled kõikide ootamatustega toime ja kõikide märkide järgi tehakse sulle varsti üks väga hea pakkumine.

Väike nõuanne: kas sa teadsid, et täiskuu ajal soovitud soovid lähevad mõnikord täide? 

 

 


Kaalud

Armastus. Kui sa oled vallaline, on sul suuremad võimalused kohtuda selle õige inimesega just täna. Planeetide seis on sinu jaoks üsna paljutõotav. 

Raha. Täna ei ole kõige õigem päev selleks, et mängida oma rahaga. Sa võid kõik kaotada.

Tervis. Üldiselt on su tervis üsna hea, muretsemiseks pole põhjust. Aeg-ajalt pead sa ainult puhkamiseks ka aega võtma. 

Töö. Ära suru oma arvamust teistele peale, katsu olla parem järeleandlikum, nii jõuad sa kaugemale. Hea oleks, kui teised sind toetaksid, mitte ei astuks sinu vastu.

Väike nõuanne: ole iseenda vastu aus


Skorpion

Armastus. Täiskuu Sõnni märgis paneb sind elu üle järele mõtlema. Ära muutu ainult liiga traagiliseks ja ära otsi endale probleeme juurde.

Raha. Mitte ükski planeet ei mõjuta hetkel sinu raha sektorit, seega ei tohiks täna midagi märkimisväärset juhtuda.

Tervis. Jälgi oma kehakaalu ja söö teadlikumalt. Hoidu valmistoidust, tee kodus süüa, nii hoiad sa oma tervist ja kaalu.

Töö. Kui sa ei ole oma praeguse töökohaga rahul, siis loe täna töökuulutusi, ilmselt leiad sa midagi paremat.

Väike nõuanne: tibusid loetakse sügisel


Ambur

Armastus. Sa vajad puhkust ja kohe. Sa pead oma patareid täis laadima ja vajad selleks oma lähedaste toetust. Mingeid probleeme ei tohiks tänane päev kaasa tuua. 

Raha. Ära kuluta nii palju. Ja tee õigeid valikuid.

Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Tee iga päev natuke sporti või võimle. Mis täna tehtud, see homme hooleta.

Töö. Vii oma plaanid ellu ja ära ainult räägi suure suuga.

Väike nõuanne: ära unusta panna oma soovid paberile kirja: täiskuu võib imesid teha

 

 


Kaljukits

Armastus. Tänane päev peaks tulema üsna hea ja rahulik, ilma suuremate vahejuhtumiteta. 

Raha. Kõikide märkide järgi peaks tänane päev tooma sulle häid uudiseid. Ilmselt saad sa juba varsti suurema summa raha.

Tervis. Sa peaksid olema heas vormis ja elurõõmus. See on väga hea.

Töö. Hoia oma suhteid töökaaslastega ja ära lase väikestel arusaamatustel probleeme tekitada. 

Väike nõuanne: ära kaota oma eesmärke silmist


Veevalaja

Armastus. Ilmselt tunned sa täna suuremat väsimust ja oled rohkem pinges. Selle asemel, et süüdistada kõiki teisi ja oma elukaaslast, katsu midagi ette võtta, mis aitaks sul pingeid maandada. Kui sul on energiat vähem, siis on selles süüdi täna taevas särav täiskuu.

Raha. Ära ela üle oma võimete, oota paremad ajad ära.

Tervis. Sa pead võtma tempot maha ja puhkama, sa kurnad end täiesti ära, kui sa nii edasi jätkad. 

Töö. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated aga su pea pole täna kõige selgem. Ära muutu liiga emotsionaalseks.

Väike nõuanne: tänased soovid võivad täide minna


Kalad

Armastus. Täiskuu Sõnni märgis muudab sind emotsionaalsemaks ja nostalgimisemaks. Ära nuta läinud aegu taga, katsu näha seda, mis su elus praegu hästi on.

Raha. Vii oma unistused ellu, usu rohkem iseendasse, mõtle, mida sa teeksid, kui sa saaksid homme nii palju raha nagu sa vajad. Kõik on võimalik, sest sina ise oled oma õnne sepp. Hea õnn on täna sinuga.

Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Ja ära kurna ennast ära vale toitumise ja valede mõtetega.

Töö. Ole ettevõtlikum ja võta õigeid otsuseid vastu.

Väike nõuanne: tee minevikuga lõpparve, pane kappi ära kõik oma kahetsused ja sea endale uued eesmärgid.

Kommentaare ei ole