{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : 8. novembril on taevas täiskuu, mida kutsutakse ka Verekuuks ja mis ei jäta kedagi ükskõikseks

foto : unsplash / Anita Austvika   Kätte on jõudnud selle aa...

foto : unsplash / Anita Austvika

 

Kätte on jõudnud selle aasta kõige võimsam hetk.

Teisipäeval, 8. novembril särab taevas täiskuu, mida kutsutakse ka Verekuuks ja mis võib kaasa tuua suuri muutusi paljude tähemärkide ellu. Verekuu nime kannab see Kuu aga oma punaka värvi tõttu.

Just siis, kui sügistaevas on sompus ja hall, leiab aset haruldane sündmus: täielik kuuvarjutus. 

Maa, Päike ja Kuu on ühel joonel nii, et Kuu satub Maa varju.  Eestis kahjuks kuuvarjutust ei ole võimalik jälgida ent kuuvarjutuse tipp leiab aset kella ühe ajal pealelõunal Eesti aja järgi. 

Isegi, kui palja silmaga on Kuud raske näha, on tema mõju aga palju tugevam ja võimsam. Sest kuuvarjutuse taga on peidus novembrikuu täiskuu. 

Sellel nädalal saadab meid väga tugev energia, mis algab täiskuuga ja lõppeb 11.11.2022 energiaväravaga, mis aitab meil ennast energeetiliselt puhastada ning viima oma unistusi ja soove ellu. See energia toob meile kõike seda, millest me alati oleme unistanud ja mida me lõpuks ometi võime oma käega katsuda. Imed juhtuvad iga päev meie elus, sellel nädalal aga hakkab juhtuma rohkem imesid, kui tavaliselt. Paljude inimeste kõige suuremad soovid täituvad: ka sinu unistused. Sellel nädalal on kõik võimalik, kui sa ainult ise usud rohkem iseendasse. 

 

 

Kuuvarjutus on ühe tsükli lõpp, mis toob endaga alati kaasa millegist vabanemist. Seekordne kuuvarjutus on selle aasta viimane ja mis kõige tähtsam: järgmine kord leiab täielik kuuvarjutus aset alles 2025. aastal! Seega võib igaüks ette kujutada, et Kuu mõju on eriti suur. 

Midagi kindlat muidugi väita ei saa selle kohta, mismoodi seekordne täiskuu meid mõjutab. Üks aga, mis on täiesti kindel, on see, et me vabaneme kõigest sellest, mis meid koormab ja mis on üleliigne selleks, et muutuda iseenda kõige paremaks versiooniks ning teha lõpp kõigele sellele, mis su elus on toksilist. Usu rohkem iseendasse. Usu rohkem sellesse, et hea õnn sulle naeratab täna ja homme. Usu, et mitmed võimalused hakkavad avanema ja su elu muutub juba homme paremaks. Kõike seda tänu energeetilisele puhastusele, mida me sellel nädalal läbi teeme. 

Seekordne täiskuu särab Sõnni märgis ja aitab meil vabaneda sellest, mida me enam ei vaja ja mis ei tee meile enam head. 

See on ka tõehetk. Mitmed inimesed jõuavad korraga arusaamisele ja hakkavad teadvustama endale oma olukorda paremini, mitmed ülestunnistused ja muud draamad võivad leida aset. See on väsitav ja kurnav periood, mis võib kaasa tuua ägestumist, vihastamist ja ärritumisi. 

Seekordse täiskuu võtmesõnadeks on suhted, turvalisus, omandid ja väärtushinnangud. Kõikide märkide järgi on tegemist aasta kõige intensiivse päevaga. 

Planeedid paljastavad sinu kõige suurimad saladused. Igasugused varjutused on üldse hingeliste murrangute ajaks, sellel nädalal aga taevas planeedid joondunud täiesti erilisel moel ja see tõotab meile kõigile kasu sisse tuua. 

Seekordne kuu faas loob pingelise ühenduse Merkuuri, Veenuse, Saturni ja Uraani vahel. Merkuur joondub Päikesega paariks tunniks ja liigub seejärel edasi täpsesse opositsiooni Uraaniga, soovitades meil astuda oma kohale ja võidelda oma õiguste eest. Uraan retrograadis tahab vabaneda, Saturn tahab jätkata endist viisi. Kahe planeedi energia vahel on raske kuldset keskteed leida ja see võib tekitada pingeid suhetes. Tuleta meelde eelmist aastat, tuleta meelde, mis leidis aset 17. veebruaril, 14. juunil ja 24. detsembril. Tõenäoliselt just nendel kuupäevadel võtsime me vastu suuremaid või väiksemaid otsuseid, mis puudutasid suhteid. Võib-olla siis tekkis soov suurema vabaduse järele. Planeetide selline seis võib paljastada saladusi. 

 

 


Kuidas mõjutab 8. novembri täiskuu sinu tähemärki? 

Muretsemiseks pole absoluutselt põhjust ja karta ei ole küll midagi vaja: isegi, kui kuuvarjutusele omistatakse negatiivset energiat, on varjutuse mõju kokkuvõttes positiivsem ja püsivam. 

Varjutus näitab meile, millised on meie nõrgad küljed ja kahtlused ning soovitab meil kasutada oma sisemist valgust, mis ainult ootabki seda, et sa laseksid tal särada. Praegu on selleks kõige õigem aeg, ole õnnelik ja sära, vii oma unistused ja soovid ellu, näita lõpuks ometi, milleks sa võimeline oled. Tõenäoliselt leiavad Lõvi, Skorpion ja Sõnn selleks võimaluse. 

Kallis Jäär, palun istu nüüd maha. See nädal toob su ellu raha. Palju raha. Paljud teie seast saavad ühe hetkega rikkaks. Kuu Sõnni märgis teeb su rikkaks. 

Sõnn, seekordne täiskuu on seadnud ennast sinu juurde sisse, seega ei pääse sa Kuu mõjust ei üle ega ümber. Su elu on juba muutumas ja sa ise mõtled ühe rohkem eksistentsiaalsete küsimuste üle, oma suhete ning oma elu üle. Võib juhtuda, et see Kuu tõukab lausa sind midagi oma elus ette võtma ja midagi muutma.

Kaksikud oskavad väga hästi kohaneda iga uue olukorraga ja selle tõttu ei mõjuta neid nii palju see novembrikuu alguses aset leidev planeetide liikumine. Selleks aga, et mitte kaosesse sattuda, oleks ikkagi tähtis natuke rohkem puhata ja hoolitseda enda eest.

Vähk, sellel nädalal pead sa oma mugavustsoonist välja tulema. Tõenäoliselt saad sa teada oma sõprade kohta midagi, millest sul enne aimugi ei olnud. Sa leiad toetust täiesti ootamatul moel.

Lõvi mõtleb ilmselt hetkel rohkem oma tööalase elu üle järele. Järgnevad päevad võivad kaasa tuua suuremat sorti muutusi. Tegemist võib olla mõne plaaniga, mis läbi ei lähe või erimeelsustega kolleegide vahel. Need probleemid ennustavad aga ette paremaid aegu, mis sind ees ootamas on enne selle aasta lõppu. Kõikide märkide järgi tehakse sulle üle ootuste hea pakkumine, seega kannata seni kõik ilusti ära.

Neitsi, seekordne täiskuu toob sinu ellu kaasa muutusi, aidates sul vabaneda oma kartustest, hirmudest, ettevaatlikkusest. Sa pead olema julgem ja ettevõtlikum, valmis väljakutseid vastu võtma ning muutma oma mõtlemist.

 

 

Kaalud, saladuste koorem on muutunud kurnavaks. See täiskuu viib su mured minema. Ja aitab sul näha paremini teisi ning nende kavatsusi läbi. See võib olla valus ja väsitav aga see on vajalik, sest see aitab sul selgust saada selles, mida sa tegelikult tahad ja soovid oma ellu.

Skorpion, sinu hooaeg on praegu käimas. Ja sinu jaoks võrdub see täiskuu kosmilise (maa)värinaga. Seekordne täiskuu võib su suruda põlvili aga aitab samuti sul alustada oma elu uuesti ja veelgi paremini. Tõenäoliselt puudutavad planeedid kõige rohkem sinu suhteid ja võib juhtuda, et sa lähed teisi võimalusi otsima. Vabasta end sellest, mis sind ahelas hoiab. 

Ambur, tõenäoliselt tekitab see täiskuu sinu elus suurt segadust, keerates kõik pahupidi. Kuna sa oled spontaanne, siis ei lase sa end kõigest sellest häirida aga kui sa oma mugavustsoonist välja tuled, peaksid sa märkama, et hea õnn sind saadab (mitmed head võimalused tekivad, mis peaksid sulle ka raha juurde tooma). Lihtsalt sa ei märka seda kõike kohe.

Kaljukits, aeg on minevikuga lõpparve teha selleks, et õnnele oma elus ruumi teha. Tõenäoliselt toob see nädal su ellu romantikat ja kerglust. Rohkem õnne ja rõõmu. 

Veevalaja, sind raputab seekordne täiskuu päris kõvasti. Kui sa tunned, et pind jalge alt kaob, siis pead sa rääkima sellest, millest sa seni oled vaikinud. Tegemist on emotsionaalsete Ameerika mägedega, mis aitab sul vabaneda kõigest sellest, mis sind koormab.

Kalad on ilmselt nii hõivatud hetkel, et nad unustavad isegi mõtelda sellele, millised on nende tõelised soovid ja igatsused. Õnneks muudab täiskuu sind jutukamaks. Ja teadmistejanulisemaks. Sa tahad midagi õppida. Otsi endale inimene, keda sa usaldad ja leia endale uusi huvialasid, mis aitavad sul üksluisusest vabaneda.


© 2022 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole