{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 06. november

  ...

 

foto : unsplash / Julia Peretiatko

Jäär

Armastus. Stress sulle ei halasta, sa oled täna ilmselt veelgi närvilisem ja kannatamatum. Ja tõenäoliselt kannatab selle all kõige rohkem sinu enda elukaaslane, kuna sa temast üldsegi täna välja ei tee. Pigem tuleb ette hõõrumist ja etteheidete tegemist. Kui sa oled vallaline, siis mõtle oma käitumise üle järele. Liiga kerglasi inimesi tõsiselt ei võeta. Armastusega ei mängita, sest elu on tõsine asi. 

Raha. Kui sa oled mõistlik ja arukad, siis ei teki täna ühtegi probleemi. Küsimus on ainult selles, kas sa tahad olla tark ja mõistlik. Uraan ja Marss mõjutavad sind üks ühelt ja teine teiselt poolt ning panevad sind säästmise asemel kulutama. Sa oled praegu võimeline ilma ainsagi südametunnistusepiinata kõik oma raha laiaks lööma. 

Tervis. Aeg-ajalt ei suuda sa vastu panna kiusatusele ja ostad kotitäie pirukaid või sööd mõne suure torditüki - no nagu näiteks täna. Sest stressirohkel perioodil aitab söömine sind kõige rohkem. Kui see peaks nii olema, siis ära hakka ennast süüdistama ja söö rahulikult. Homme aga võta end käsile ja tee sporti.

Töö. Täna võid sa võidukalt lõpule viia ühe enda jaoks tähtsa projekti või leida ühe lahenduse oma probleemidele. Sa oled valmis ümber rääkima ka kõige suuremaid skeptikuid.

Väike nõuanne: vaata ette, et su eraelu ei kannataks su tööasjade pärast


Sõnn

Armastus. Tänu armastuse planeedi Veenuse toetusele on sind ees ootamas väga ilus päev. Uraan on küll ikka veel läheduses ja võib põhjustada mõningaid arusaamatusi või möödarääkimisi aga ei midagi tõsist. Vallalised aga võivad lõigata täiel määral kasu Veenuse heast energiast. 

Raha. Pluuto toob sulle rahaõnne kaasa täna. Kõikide märkide järgi peaksid sa saama täna raha juurde. Rikkaks see just sind ei tee, selle jaoks tuleb sul veel natuke kannatlikkust varuda.

Tervis. Pluuto ja Saturni energia võivad tekitada sinus masendust. Sinust endast sõltub, kuidas sa oma ärevusega toime tuled, seda enam, et tavaliselt muretsed sa ilma ainsagi põhjuseta. Tee joogat või hingamisharjutusi. See aitab hästi, küll sa näed. Ja kui sul on tõesti igav, siis muuda midagi oma elus. Ka see aitab tuju parandada.

Töö. Uued väljavaated avanevad sulle. Võib juhtuda, et sulle tehakse üks väga hea pakkumine täna. 

Väike nõuanne: usalda rohkem iseennast


Kaksikud

Armastus. Võimalik, et suhe kaaslasega ei ole täna kõige parem. Ja kodune õhkkond kannatab selle all kõige rohkem. Igaüks seisab enda eest väljas. Kui sa oled vallaline, võid sa täna olla eriti tagasihoidlik. Aga sina pead tegema esimese sammu, kui keegi sulle meeldima on hakanud.

Raha. Saturn ja Pluuto on ikka veel siin aga nende mõju ei ole enam nii tugev. Seega pead sa muutma oma rahalist seisu paremaks ja organiseerima oma rahaasju paremini. 

Tervis. Muuda oma eluviise paremaks ja ära tee midagi, mis võiks rikkuda su tervist. Valva oma vererõhku ja kolesterooli taset. Piira rasvase ja soolase toidu söömist. Ja ära tarbi alkoholi.

Töö. Ole ettevõtlikum ja julgem. Tänane päev peaks tulema sinu jaoks üsna hea.

Väike nõuanne: ära maga kogu oma elu maha

 

 


Vähk

Armastus. Tänane päev toob head õnne eelkõige vallalistele. Kõik läheb nagu lepase reega, iseenesest, ilma, et sa midagi tegema peaksid. 

Raha. Ära kuluta liiga palju isegi, kui sulle tundub, et mingeid probleeme sul praegu ei ole. Oota enne suuremate ostude sooritamist. 

Tervis. Võib-olla ei ole sa täna kõige paremas vormis. Katsu oma tervise eest paremini hoolitseda aga ära hakka liiga palju muretsema, sest tõenäoliselt on tegemist vaimse kurnatusega, mitte füüsilise terviseprobleemiga. 

Töö. Sa teed suuri plaane aga ei võta piisavalt aega, et oma plaane ellu viia. Kui sa oleksid natukenegi järjepidevam ja sihikindlam, suudaksid sa rohkem.

Väike nõuanne: kaitse oma huve ja ära usu kõike, mida sulle räägitakse


Lõvi

Armastus. Tänu Neptuuni mõjutusele oled sa täna eriti nõudlik ja paindumatu oma kaaslase vastu. Kas sa ikka pole veel aru saanud, et teravate ja kriitiliste märkustega ei kasvata sa kunagi kedagi ümber, selleks peaksid sa kasutama natukenegi viisakust ja austust teise isiku vastu. Vastasel korral tekitad sa ise endale probleeme juurde. Kui sa oled vallaline, siis ilmselt ei hirmuta ükski takistus sind: ei takista vallid, ei takista kraav...

Raha. Kas rahaprobleemid tekitavad muret? Ära lase hirmul oma üle võimust võtta ja rikkuda oma hingerahu. Katsu oma rahaasju paremini organiseerida ja piira oma kulutusi ning kõik su kartused kaovad.

Tervis. Sa lausa pakatad heast energiast ning tervisest täna. 

Töö. Tänane päev tuleb väga hea. Hea õnn saadab sind terve päeva jooksul.

Väike nõuanne: ära muuda oma elu ise keeruliseks


Neitsi

Armastus. Suhe kaaslasega peaks olema hea ja harmooniline, ilmselt tekib teil mõlemal soov veeta rohkem aega koos ja ehitada midagi ilusat üles. On kohe tunda, kuidas hea planeet Jupiter teie üle valvab. Kui sa oled aga vallaline, siis tõenäoliselt oled sa liiga hõivatud selle jaoks, et südameasjadele mõtelda.

Raha. Ühelt poolt soovitab Saturn sul paremini oma rahaasju organiseerida ja see on pigem hea. Teiselt poolt võid sa teha valesid otsuseid, olles liiga muretu või magada head võimalused maha. Pea targematega nõu.

Tervis. Saturn soovitab sul võtta rahulikumalt, Veenus paneb sind liialdama ja selle tõttu tuleb sinul leida tasakaal. Uni ja loodus on sinu parimad sõbrad. 

Töö. Hea oleks, kui sa oleksid natuke ettevõtlikum täna ja mõtleksid rohkem oma tuleviku peale. 

Väike nõuanne: ära ole nii osavõtmatu, hakka ükskord elama

 

 


Kaalud

Armastus. Võib olla on sinu elus hetkel suur kriis ja sa ei tea, millist otsust sa peaksid vastu võtma. Kui sa arvad, et tegemist on pelga arusaamatusega, siis pista väike kingitus padja alla või kutsu oma kaaslane kuuvalgel jalutama ja see aitab teil asju omavahel selgeks rääkida. Kui sa oled aga vallaline, siis võid sa tunda õrnemaid tundeid inimese vastu, kes sulle aga üldse ei sobi ja kellega sul nii vähe ühist on.

Raha. Sul on suur soov kulutada aga pärast tunned sa end süüdi. Ära hakka ennast piinama: kui sa jääd mõistlikuks, ei saa see sulle midagi halba teha.

Tervis. Muuda oma eluviise paremaks, kui sa tahad oma tervist hoida. Aga ära hakka ennast näljutama. 

Töö. Ära usalda kõiki, kes sulle naeratavad.

Väike nõuanne: ära hakka õhulosse ehitama

 

Skorpion

Armastus. Jupiter toob sulle täna head õnne. Ja tänu sellele muutub ilmselt su suhe kaaslasega paremaks ja lähedasemaks. Kui sa oled vallaline, siis lõpeta see kurvastamine: Marss ja Merkuur on oma jõud liitmas ja toovad su teele selle inimese, kellest sa oled nii kaua unistanud. Pühi pisarad ära: õnn ei ole enam kaugel.

Raha. Tänu Marsi aspektile leiad sa täna võimalused, kuidas oma rahalist seisu parandada. Vaata ainult, et sa ühtegi vale otsust vastu ei võta. 

Tervis. Miks mitte võtta täna aega selleks, et teha sporti: see parandab tervist ja teeb tuju heaks. 

Töö. Tänu oma tahtejõule ja sihikindlusele võid sa jõuda kaugele. Sa saad täna kõikidest takistustest üle. 

Väike nõuanne: ära võtta oma unistusi tõe pähe

 

Ambur

Armastus. Tuleb kahjuks tõdeda, et sinu paarisuhe ei ole hetkel kõige parem. Sa võid tunda, et mitte miski sinu elus ei liigu enam, iga eelnev päev sarnaneb eelmisele. Võib-olla tahaksid sa midagi enamat ja muuta oma elu lihtsalt põnevamaks. Kui sa oled vallaline, oled sa eriti nõudlik ja vaatad kõiki oma austajaid kurja pilguga. 

Raha. Üldiselt on sul väga head väljavaated praegusel hetkel. Sa suudad lahendada kõik oma probleemid. 

Tervis. Midagi tõsist sul karta ei ole vaja aga su tervis ei ole hetkel kõige tugevam, seega katsu enda eest natuke rohkem hoolitseda.

Töö. Ära muutu liiga emotsionaalseks ja ära võta kõike isiklikult.

Väike nõuanne: lõpeta muretsemine, sa ise mõtled endale probleeme juurde

 

 

Kaljukits

Armastus. Sa tahad muuta oma elu põnevamaks, sa igatsed vahelduse järele. Sa oled tüdinenud sellest hallist ilmast ja tahad päikest, soojust, kallistusi ja armastust. Kui sa oled vallaline, on ilus periood sinu elus algamas.

Raha. Hea rahaõnn naeratab sulle täna. Sa võid sooritada väga kasulikke tehinguid täna. Või võita suurema summa raha. Head võimalused tekivad.

Tervis. Planeedid kaitsevad su tervist.

Töö. Täna võid sa saada ühe väga hea pakkumise. 

Väike nõuanne: mõtle ainult võimalustele, mitte probleemidele


Veevalaja

Armastus. Ilmselt muutub sinu suhe elukaaslasega täna palju paremaks tänu ühele vahejuhtumile. Kui sa oled aga vallaline, ei tohiks midagi märkimisväärset täna juhtuda. 

Raha. Lõpeta muretsemine, sest head uudised on sinu poole teel. Ainult vaata, et sa kohe kulutama ei kuku. Muidu rikud sa kõik ilusa ära.

Tervis. Ühtegi probleemi ei tohiks täna tekkida. Vaata ainult, et sa ei laseks halbadel mõtetel endale haiget teha.

Töö. Väga hea päev on sind ees ootamas, tuleviku pärast pole sul enam muretseda vaja.

Väike nõuanne: ära ole nende vastu kuri, kes tahavad sind ainult aidata


Kalad

Armastus. Ära kritiseeri, ära tee etteheiteid, ära ütle midagi, mis võiks teisele inimesele haiget teha. Teine ei ole sinu ori. Võta teda kui võrdset. Kui sa oled vallaline, siis ava silmad, armastus ei ole enam kaugel.

Raha. Ära hakka liiga palju kulutama, isegi, kui sul on tunne, et sa võid seda endale lubada. Sul võib seda raha mujale vaja minna.

Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest ja hoia end soojas.

Töö. Sa oled ettevõtlik, sul on palju häid ideid: vii need nüüd ellu.

Väike nõuanne: ära nuta taga minevikku, ära ela liiga palju tulevikus: naudi rohkem käesolevat hetke

 



Kommentaare ei ole