{ads}

HIDE

Viimased

latest

Nädalahoroskoop : 7 - 13. november

foto : u...

foto : unsplash / NG Creative

 

Jäär

Kuu on Sõnni märgis nädala alguses ja soovitab sul tempot maha võtta. Täiskuu Sõnni märgis on konjunktsioonis Uraaniga ja tõotab kaasa tuua mõningaid muutusi sinu ellu, eriti 8. novembri paiku. Marss on retrograadis Kaksikutes ja selle tõttu on üsna tõenäoline, et sul tuleb teha samm tagasi oma elus. Võib ka juhtuda, et rahaasjades on sind sellel nädalal ees ootamas suuremat sorti muutused. Kuu Kaksikutes 10 - 11. novembril tuletab sulle aga meelde, kui tähtis on andestada teistele. Ilmselt tulebki sul andestada ühele inimesele selleks, et oma eluga paremini edasi minna. Kuu on Vähi märgis nädalavahetusel ja tänu sellele võid sa olla väga tundlik.

Võtmesõna : enesekontroll

Nädalapäev : neljapäev


Sõnn

Selle nädala alguses särab täiskuu sinu märgis, mis on opositsioonis Päikesega Skorpioni märgis. Seega tuleb 8. november sinu jaoks üsna sündmusterohke ja oluline. Ära jäta midagi, mis sellel päeval juhtub ja mida sa näed, kahe silma vahele, sest kõigel võib olla tähendus. Täiskuu aitab sul objektiivsemalt analüüsida ühte olukorda. Õpi andestama oma lähedastele ja ära lase pimedal vihal oma elu ära rikkuda. Nädalavahetusel on Kuu Kalade märgis ja soovitab sul näha asju laiemas laastus. 

Võtmesõna : eneseteadvustus

Nädalapäev : pühapäev 


Kaksikud

Täiskuu Kaksikutes nädala alguses on konjunktsioonis Uraaniga ja soovitab sul olla originaalsem oma elus. Jää aga ettevaatlikuks oma rahaasjadega ümber käies. Sul on hetkel liiga suured plaanid ja tuhat uut ideed korraga, sa võid need küll ellu viia aga tegutse ettevaatlikumalt. Kuu on sinu märgis 10 - 11. novembril ja toob sulle häid võimalusi kaasa kõikide märkide järgi. Nädalavahetusel on Kuu Vähi märgis: ära usu kõike, mida sulle räägitakse ja ära võta kõiki lubadusi tõsiselt.

Võtmesõna : ettevaatlikkus

Nädalapäev : reede



 

Vähk

Täiskuu Sõnni märgis nädala alguses võib tekitada sinus soovi muutuste järele. Sõnni stabiilsus on rahustav sinu jaoks, Jupiter ja Neptuun annavad sulle häid ideid. Tõenäoliselt on need muutused, mis sind ees ootavad, üsna head. Aga sa pead ainult leppima sellega, et kõik ei pruugi minna nii nagu sina seda sooviksid. Eesolev nädal tuleb sinu jaoks üsna sündmusterohke. Kuu on Kaksikute märgis 10 - 11. novembril võiksid sa võtta aega iseenda jaoks: loe mõnda head raamatut näiteks. Kuu on sinu märgis nädalavahetusel ja toob sulle tagasi hingerahu. 

Võtmesõna : õnn

Nädalapäev : pühapäev

 

Lõvi

Kuu on nädala alguses Sõnni märgis ja soovitab sul võtta asju rahulikumalt. Mitmed takistused võivad korraga tekkida ja sa pead lihtsalt õppima asjadest üle olema. Täiskuu Sõnni märgis võib kaasa tuua ühe suuremat sorti muutuse sinu ellu, mis tõenäoliselt ei ole sulle meelde järele. See võib tekitada sinus segadust ja panna sind kahtlema kõiges. Seega nagu sa aru saad, läheb sul sellel nädalal vaja tugevat vaimu. sest täiskuu on opositsioonis Veenuse ja Merkuuriga. Mõnikord aitab üksindus ennast uuesti leida ja täiesti võimalik, et sa vajad aega selleks, et mõningate asjade üle järele mõtelda. Kuu on Kaksikute märgis 10 - 11. novembril ja see viitab sellele, et üks sõber aitab sind ühes tähtsas asjas ja annab head nõu.

Võtmesõna : mõtlemine

Nädalapäev : reede

 

Neitsi

Kuu on Sõnni märgis nädala alguses ja soovitab sul muuta oma elu rahulikumaks. Täiskuu Sõnni märgis 8. novembril võib kaasa tuua muutusi. Kuula oma sisemist häält ja ära ole enda vastu liiga range. Kõiki asju siin maailmas ei saagi lahendada loogikat kasutades. Mõnikord tuleb leida teine tee. Kuu on Kaksikute märgis 10 - 11. novembril ja võib tekitada pingeid teistega suheldes, sest sul on raske mõningate asjadega leppida. Merkuur on Skorpionis aga ja muudab sind äärmuslikumaks, katsu siiski olla paindlikum. Kuu on Vähi märgis nädalavahetusel ja aitab sul pingeid maandada.

Võtmesõna : revolutsioon

Nädalapäev : pühapäev 




Kaalud

Täiskuu Sõnni märgis nädala alguses, mis on konjunktsioonis Uraaniga, võib avada sinu silmad ühe asja suhtes. Mis siis, kui see, mida sa otsisid, on kogu aeg olnud sinu ees juba ammu olemas? Sõnn otsib mugavust ent Uraan soovitab riskida ja olla originaalsem. Seega on võimalik, et sa hakkadki ühte plaani ellu viima, mis sul juba ammu peas mõlgub. Kuu Kaksikute märgis 10 - 11. novembril on harmoonilises aspektis Saturniga, selle tõttu võid sa tunda, et tahad mõningaid asju oma elus paremini kontrollida. Kuu Vähi märgis nädalavahetusel võib sind muuta aga närvilisemaks.

Võtmesõna : geniaalne idee

Nädalapäev : teisipäev

 

Skorpion

Täiskuu Sõnni märgis on konjunktsioonis Uraaniga ja võib avaldada sinu elule terveks nädalaks väga tugevat mõju. Merkuur, Veenus ja Päike on praegu sinu märgis ja selle tõttu võid sa tahta endast kõik anda, et oma eesmärke ellu viia. Mõned ootamatused võivad aga aset leida. Ja see on üsna lihtne, sest sa võid küll organiseerida kõike nii hästi, kui võimalik aga kõike sa ikkagi kontrollida ei saa: süüdi sul aga ennast sellepärast tunda ei maksaks. Kui sa oled läbi käinud kellegagi, kes on sulle valmistanud suurt pettumust, siis ära unusta, et sinu kavatsused olid head ja karma ei unusta mitte kedagi. Kindlasti ei tohiks sa haududa kättemaksuplaane sellel nädalal. Kasuta ära Kuu energiat Vähi märgis sellel nädalavahetusel selleks, et veeta aega nendega, kes on sulle kallid. 

Võtmesõna: realism

Nädalapäev : laupäev

 

Ambur

Kuu on Sõnni märgis nädala alguses ja soovitab sul pöörata suuremat tähelepanu oma rahaasjadele ning olla kokkuhoidlikum. 8. novembri täiskuu tuleb üsna võimas. Võib juhtuda, et sa tahad suuremat vabadust ja iseseisvust, eriti rahaasjades. Täiskuu on harmoonilises asendis Jupiteriga Kalades, ta tuletab sulle meelde, kui tähtis on uskuda oma unistustesse ja teha kõik, et viia oma eesmärke ellu. Sa pead võtma aega mõtlemiseks selle üle, mida sa tegelikult tahaksid ja mis teeks sind õnnelikuks elus. Tee õigeid valikuid.

Võtmesõna : loogika

Nädalapäev : esmaspäev 

 

 

 

Kaljukits

Täiskuu Sõnni märgis nädala alguses toob sulle häid väljavaateid ja võimalusi, eriti rahaasjades. Skorpioni energia toetab täiel määral sinu otsusekindlust ning ambitsiooni ning paneb sind oma töösse teistmoodi suhtuma. Vaata ainult, et sa end ära ei kurna, sest seekordne täiskuu on konjunktsioonis Uraaniga ja see viitab muutustele. Kuu on Kaksikute märgis 10  - 11. novembris ja soovitab sul leida vastuseid oma küsimustele. Küsija suu pihta ei lööda, seega mine ja usutle oma töökaaslasi, sõpru, lähedasi. Nädalavahetusel on Kuu Vähi märgis ja soovitab sul olla natuke emotsionaalsem oma lähedastega suheldes.

Võtmesõna : muutused

Nädalapäev : teisipäev 


Veevalaja

Täiskuu Sõnni märgis, mis on konjunktsioonis Uraaniga võib avaldada väga tugevat mõju sinu elule. On võimalik, et sul tekib tunne, et sa ei kontrolli enam midagi oma elus. Aeg on võtta rahulikumalt asju, lõpetada see suur muretsemine asjade pärast, mida sa kontrollida ei saa. Kui sa tunned, et lained löövad üle pea, siis pole midagi hullu. Kuu on Kaksikutes 10-11. novembril ja soovitab sul veeta rohkem aega oma lähedastega. Üks sõber tuleb sulle hea nõuga appi ja aitab sul ühte plaani ellu viia. 

Võtmesõna : aeglus

Nädalapäev : neljapäev


Kalad

Täiskuu Sõnni märgis nädala alguses peaks tooma su ellu üsna häid uudiseid. Võib juhtuda, et sul tuleb vastu võtta üks tähtis otsus ja vähemalt kord elus võiksid sa vähem kuulata teiste arvamust. See ei pruugigi olla niisama lihtne, eriti 10 - 11. novembril, kui Kuu Kaksikute märgis on konjunktsioonis Marsiga. Võimalik, et sellel perioodil võib üks vahejuhtum sind endast täiesti välja viia. Parem oleks, kui sa võtaksid rohkem aega iseendale ja puhkaksid. Kuu Vähi märgis sul soovitabki seda teha, hoia oma vaimset tervist rohkem. Ja kuula oma sisemist häält. 

Võtmesõna : aitab

Nädalapäev : reede



Kommentaare ei ole