{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 28. november

  ...

 

foto : unsplash / Nati Melnychuk


Jäär

Kuu on Veevalaja märgis nädala alguses ja soovitab sul hoolitseda oma tuleviku eest. Kui sul tulevad täna mingid head mõtted või plaanid, kirjuta need paberile üles. Sul võib neist ühel hetkel palju abi olla. Tänane päev peaks tulema üldjoontes üsna hea, kõikide märkide järgi peaksid sa saama ühe üle ootuste hea uudise. 

Armastus. Kui sa oled võimeline vähemalt ühe päeva jooksul hoidma oma kaaslase tundeid, läheb täna kõik hästi ja ühtegi probleemi ei tohiks tekkida. Rohkem tolerantsust! 

Raha. Merkuur toob sulle täna rahaõnne. 

Tervis. Pluuto praegune aspekt on väga hea, kui sul on viimasel ajal olnud terviseprobleeme, peaks kõik nüüd korda saama.

Töö. Planeedid sulle täna kingitusi tegema ei hakka. Seega ole ise hoolsam ja ära võta enda peale asju, mis käivad sulle üle jõu.

Väike nõuanne: pea oma lubadustest kinni


Sõnn

Kuu on Veevalajas. Katsu kohaneda võimalikult hästi iga olukorraga ja ära võta kõike südamesse. Tänane päev võib tulla pingelisem aga ilma, et see otseselt sind puudutaks. Rahaprobleemid võivad tekitada arusaamatusi.  

Armastus. Kui sul on probleeme, siis ära kanna oma murekoormat üksi vaid räägi oma kaaslasega. Jagatud mure on pool muret. 

Raha. Neptuuni aspekt ei ole kõige parem, ole ettevaatlikum oma rahaasjadega, et hoida end suuremate probleemide eest.

Tervis. Hoia rohkem oma vaimset tervist, tee sporti, see aitab pingeid maandada. 

Töö. Ära muretse liiga palju pisiasjade pärast, keskendu kõige tähtsamale.

Väike nõuanne: mõtle rohkem häid mõtteid


Kaksikud

Üldiselt tundub, et sind on ees ootamas väga hea päev. Ära jää omaette istuma, sest võib juhtuda, et sulle tehakse üks väga hea pakkumine. 

Armastus. Sa oled praegusel hetkel muutunud liiga enesekeskseks ja mõtled rohkem enda, kui teise inimese soovidele. See ei tee sugugi su suhtele head. Ja võib su kaaslase segadusse ajada. Muuda oma käitumist enne, kui on liiga hilja.

Raha. Raha nagu kaoks su sõrmede vahelt. Katsu paremini organiseerida oma rahaasju ja pane paika eelarve.

Tervis. Su tervis peaks olema üsna hea, ainuke  planeet, mis võib avaldada negatiivsemat mõju su tervisele, on Pluuto aga selle planeedi mõju hetkel on üsna väike.

Väike nõuanne: ära hakka pimesi kedagi usaldama oma rahaasjades

 

 


Vähk

Ära usalda täna oma intuitsiooni, mis pole hetkel kõige tugevam, kasuta loogilist ja praktilist mõtlemist.  

Armastus. Jupiteri aspekt sinu astroloogilises taevas on üsna hea, kõikide märkide järgi on sind ees ootamas üsna meeldiv päev, ilma suuremate probleemideta.

Raha. Merkuur mõjutab täna su rahaasju ja aitab sul oma majanduslikku seisu parandada.

Tervis. Sul on kaks valikut: muuta oma eluviise tervislikumaks ja saada energiat juurde või jätkata samas vaimus.

Töö. Usalda Marssi. Marss soovitab sul praegu käised üles käärida ja tegutseda, sest tänane päev võib olla otsustav sinu karjääris.

Väike nõuanne: ära ole laisk, ära liialda hea ja paremaga, ära muutu liiga hajameelseks vaid haara kõikidest headest võimalustest kinni


Lõvi

Päike, Merkuur ja Veenus on Lõvi märgis ja muudavad sind enesekindlamaks. Lase saatusel näidata endale õiget teed ja kuula oma intuitsiooni.  

Armastus. Kui mõned igatsevad rahu ja vaikuse järele oma igapäevases elus, siis sina tahad vastupidi natuke rohkem vaheldust ja vabaneda sellest rutiinist ning ükskluisusest. Ära hakka tühjast tüli tekitama ja endale probleeme juurde otsima.

Raha. Vaadates praegust Jupiteri aspekti, on üsna kindel, et just praegu on õige aeg selleks, et rääkida ametikõrgendusest.

Tervis. Sa pead sööma valgurikkamat toitu. Kanamune, jogurtit ja juustu. Valke on vaja lihaste hoidmiseks, sinu kehaline vorm jätab aga soovida. Hea oleks ka, kui sa võimleksid natuke rohkem.

Töö. Veenus mõjutab su töö sektorit täna. Üldiselt peaks sind ees ootama hea päev, võib-olla sa ise ainult tunned rahutust millegi tõttu.

Väike nõuanne: ära kurna ennast ära liigse tormamisega


Neitsi

Marss on opositsioonis Merkuuri ja Veenusega, selle tõttu võib sinu elus olla praegu üsna segane periood. Katsu varuda kannatlikkust ja ära muutu liiga hooletuks. Su elus on olnud paremaid aegu. Kui probleemid puudutavad peresiseseid asju, võib juhtuda, et selle taga on üks sugulane. Aga võib ka juhtuda, et keegi su minevikust ilmub välja ja tekitab su hinges suurt segadust. 

Armastus. Hoolitse rohkem oma kaaslase ja oma suhte eest. Millal ta viimati veetsite nädalavahetuse mujal, kodust eemal? See võiks teha teile palju head. 

Raha. Ära ole liiga hooletu ja ära kuula kõikide soovitusi, nii võid sa endale ainult probleeme kaela tõmmata.

Tervis. Üldiselt on planeetide seis hetkel väga hea, sa võid olla ainult natuke närvilisem. 

Töö. Täna võivad mõned takistused ja probleemid tekkida, hoia rohkem oma suhteid töökaaslastega ja ära lase erimeelsustel tekkida.

Väike nõuanne: otsi võimalusi ja lahendusi, mitte probleeme

 

 


Kaalud

Ilus päev on sind ees ootamas. Tänasel päeval võib sinu jaoks varuks olla väga ilusaid üllatusi. Päike Amburis muudab sind enesekindlamaks ja toob sulle õnne.  

Armastus. Tänane päev peaks tulema rahulik ja tore. Jupiter kaitseb su paarisuhet. Midagi imelist võib täna juhtuda, ilmselt on sind ootamas üks hea uudis. 

Raha. Hea oleks, kui sa õpiksid oma rahaasjadega paremini ümber käima ja saaksid samas ka aru, et raha eest kõike osta ei saa. 

Tervis. Üldiselt on planeetide mõju sinu tervise sektoris pigem positiivne ja selle tõttu peaks su tervis olema hea.

Töö. Katsu olla tagasihoidlikum ja ära hakka oma saavutustega uhkustama.

Väike nõuanne: kuula oma lähedaste nõuandeid


Skorpion

Kuu on Veevalajas. Merkuur ja Veenus Amburi märgis võivad tekitada pingeid ja avaldada survet, õnneks lahenevad probleemid järgmisel nädalal. 

Armastus. Tänane päev ei tule ilmselt kõige parem. Kui su suhe kaaslasega on juba halb, siis tänane päev ilmselt midagi ei muuda. Paljud paarid võivad täna otsustada isegi lahku minna.

Raha. Neptuuni aspekt on üsna hea, tänu selle planeedi mõjule võib tänane päev tuua sulle häid uudiseid.

Tervis. Mõnikord võid sa tunda kerget segadust, sa oled end täiesti ära kurnanud viimasel ajal ja selle tõttu närvilisem, väsinud ja masenduses. Tee sporti, see aitaks sul end paremini tunda.

Töö. Vii oma plaanid ellu ja ära kõhkle nii palju.

Väike nõuanne: mõtle ennast õnnelikuks


Ambur

Kuu on Veevalajas ja harmoonilises seisus Päikesega sinu märgis, see võib tekitada sinus soovi panna ennast proovile. Ära unusta, et su hea tuju on nakkav.  

Armastus. Sa oled otsustanud ilmselt ise muuta oma elu ja paarisuhet paremaks. Ja oled õnnelik hoolimata sellest, et kõik ei pruugi minna nii nagu sina seda tahaksid. 

Raha. Räägi ülemusega palgatõusust. Ilmselt vastatakse sulle, et praegu pole selleks õige aeg aga kui sa oled tark, siis saad sa oma tahtmist.

Tervis. Veenus ise kaitseb su tervist ja selle tõttu ei tohiks ükski terviseprobleem sind täna kimbutada.

Töö. Kõik su pingutused kannavad vilja. Ole leidlikum.

Väike nõuanne: ole iseenda ja teiste vastu parem

 

 


Kaljukits

Üks vahejuhtum võib tekitada segadust täna. Ära hakka liiga palju muretsema, sest sa saad igast probleemist üle ja laiead kõigele lahenduse. Kõik ei saagi alati minna nii nagu me seda tahaksime. Kuula oma intuitsiooni.  

Armastus. Ära unusta suhelda paremini, sest suhtlemine on iga suhte alus. Ilma suhtlemiseta ei ole suhet.

Raha. Kõik läheb hästi, ükski negatiivse mõjuga planeet hetkel sinu raha sektoris ei tegutse.

Tervis. Üsna hea päev on sind ees ootamas.

Töö. Täna on sind ees ootamas sündmusterohke ja kiire päev. Ära võta ühtegi otsust liiga kiiresti vastu.

Väike nõuanne: üks liigne sõna võib kõik ilusa ära rikkuda


Veevalaja

Üsna hea nädal on sind ees ootamas. 

Armastus.  Mõned muutused peaksid sel nädalal juhtuma. Võib-olla muutub õhkkond kirglikumaks, võib-olla ilmub mõni vana kallim välja.

Raha. Täna leiad sa võimaluse, mille abil parandada oma majanduslikku seisu.

Tervis. Tänu Merkuurile ja Uraanile on sul raske paigal püsida. Üks töö ajab teist taga ja sa ei puhka kunagi. 

Töö. Keskendu kõige tähtsamale.

Väike nõuanne: ole mõistlikum, viimane sõna ei pea alati sulle jääma


Kalad

Amburite hooaeg ei ole sinu jaoks kõige parem, sest sa pead täiesti oma mõttemaailma ja elu selle tõttu muutma.  

Armastus. Veenus ja Marss teevad sulle täna ilusa kingituse. 

Raha. Ole ettevaatlikum, Jupiteri aspekt ei ole kõige parem ja ilmselt pead sa paremini organiseerima oma rahaasju.

Tervis. Muuda oma eluviise paremaks, söö tervislikumalt ning mõtle ainult häid mõtteid. Kõrge vererõhk ja kolesterool on sinu vaenlased.

Töö. Planeetide seis ei ole täna kõige parem, mõned takistused võivad tekkida, töökaaslased käivad närvidele, ülemus on ärritunud ja sina ei leia oma kohta.

Väike nõuanne: ela tänases päevas












Kommentaare ei ole