{ads}

HIDE

Viimased

latest

Nipid, kuidas kaotada kaalu ühe nädalaga (toimib päriselt ka)

  foto : unsplash / Louis Hansel Kuidas kaotada kaalu üh...

 

foto : unsplash / Louis Hansel

Kuidas kaotada kaalu ühe nädalaga? 

Isegi, kui väljas lähevad ilmad aina külmemaks ja tahaks rohkem sellist toitu, mis annab sooja, siis iga päev ka rammusat seapraadi süüa ei maksaks. Seapraad hapukapsaga on küll maitsev aga kehakaalule selline toit head ei tee. Sellise kalorirohke toitumisega hakkavad liigsed kilod paraku kuhjuma ja just sinna, kuhu pole vaja. Ja vabaneda neist on väga raske.

 

Õnneks leidub igale probleemile lahendus. Me õpetame sulle, kuidas kaotada kaalu ühe nädalaga.

Selleks, et kaotada kaalu ühe nädalaga, tuleb sul muuta natukene oma toitumisharjumusi. Mitte liiga palju, sest näljutamine pole ka hea, sul tuleb lihtsalt sisse seada oma toitumisharjumuste juures mõned väikesed muutused, mis aitavad ainevahetust kiiremaks muuta ja seedimist parandada. 

 

 

Nipid, kuidas ühe nädalaga kaalu kaotada

Söö ainult kodus valmistatud toitu

Sa pead loobuma valmistoidust (kiirtoit, söögikohad, sügavkülmutatud toit jne), ühesõnaga kõigest sellest, mida sa ise oma väikeste kätega pole valmistanud. Ja miks? Sellepärast, et sa ei tea, mida valmistoidud sisaldavad tegelikult. Sul puudub igasugune kontroll selle üle, kui palju rasva, suhkrut ja soola need toidud sisaldavad, mis on lisaks su kehakaalule kahjulikud. 

Selleks, et kaalu kaotada, pead sa põlle ette panema ja hakkama ise endale süüa tegema. Nii vähemalt tead sa täpselt mida ja kui palju sa sööd. 


Eelista toidu aurutamist

See on iseenesestki selge, et kaalukaotamise juures on puu- ja köögiviljad meie kõige suuremad sõbrad ja liitlased. Mis puutub köögiviljadesse, siis aurutades säilivad kõik vajalikud toitained, see on kõige tervislikum kuumtöötlemisviis, mis olemas on üldse. Nii ei pea sa rasva kasutama ja säilivad kõik vajalikud vitamiinid. Ja tänu sellele hakkab ka kehakaal langema. 


Loobu suhkrust

Rafineeritud suhkur ei ole sinu sõber. Ja ometi meeldib meile kõigile maiustada. Suhkrut sisaldavad peaaegu kõik toidud, kui sa aga tahad kaalu kaotada, pead sa suhkrust loobuma. Tee nii, et sa nädala aja jooksul ei söö midagi sellist, mis sisaldaks rafineeritud suhkrut (ka soolased valmistoidud sisaldavad suhkrut, rääkimata saiast-leivast) ja head tulemused ei lase ennast kaua oodata. Ja lisaks sellele, et su kehakaal hakkab langema, kaovad ka väsimus, halb tuju ja nahaprobleemid. Mida veel tahta?

 

 

 


Kommentaare ei ole