{ads}

HIDE

Viimased

latest

Nädalahoroskoop : 21 - 27. november

foto : u...

foto : unsplash / Aaron Burden

 

Jäär

Nädala algus toob sulle palju õnne kaasa. Esmaspäeval peaksid sa saama juba ootamatult häid uudiseid, mis kõikide märkide järgi on seotud rahaasjadega. Terve see nädal tuleb sinu jaoks üle ootuste hea, üks hea üllatus järgneb teisele. Kuu on Skorpioni märgis nädala keskel ja soovitab sul viia oma plaane ning eesmärke ellu ning mitte unustada neid seejuures, kes on sulle tähtsad. 24. novembril on taevas noorkuu Amburi märgis ja soovitab sul teha oma elus uus algus. Pane kõik oma soovid kirja, kui sa tahad, et nad täide läheksid. Amburi hooaeg on algamas ja muudab sind palju ambitsioonikamaks. Vaata ainult, et sa end ära ei kurna.

Võtmesõna : mõistus

Nädalapäev : kolmapäev

 

Sõnn

Kuu on Kaalude märgis nädala alguses ja aitab muuta su suhteid teistega paremaks. See päev tõotab head õnne kaasa tuua kõikidele tähemärkidele tänu Päikese ja Jupiteri trigoonile. Kuu on Skorpionis nädala keskel ja paneb sind mõtlema muutuste peale, mida sa oma elus tahaksid ära teha, ära ainult liiga palju kiirusta sellega, muidu tuleb sul hiljem kahetseda. Noorkuu Amburi märgis 24. novembril võib panna sind kahtlema ühes plaanis, mis oli sulle südamelähedane. Ära langeta liiga kiiresti ühtegi otsust, vähemalt mitte kohe. Tark ei torma. Usalda universumit. Nädalavahetus peaks tulema rahulikum, ära unusta võimaluse korral veeta rohkem aega lähedaste ringis.

Võtmesõna : usaldus

Nädalapäev : pühapäev 


Kaksikud

Nagu kõikidele teistele, peaks esmaspäev ka sulle tooma head õnne kaasa tänu Jupiteri ja Päikese trigoonile. Kuu on Kaalude märgis nädala alguses ja aitab sul olla optimistlikum ning näha asju oma elus paremas valguses. Marss võib tuua sulle mõningaid väljakutseid kaasa sellel nädalal. Päike on sisenemas Amburi märki ning muudab sind ambitsioonikamaks. Kõike, mida sa teha tahaksid, sa aga kahjuks teha ei saa, sest igapäevase elu kohustused takistavad sind selles. Selleks, et oma eesmärke paika panna, kasuta ära noorkuu energiat 24. novembril. Pane kirja ka oma soovid ja unistused järgmiseks kuuks. Katsu näha kaugemale ja sihtida kõrgemale. 

Võtmesõna : areng

Nädalapäev : esmaspäev



 

Vähk

Kuu on Kaalude märgis esmaspäeval ja võib põhjustada pingeid suhetes teistega. Parem on, kui sa ei tee välja neist väikestest "rünnakutest" sinu aadressil ja keskendud sellele, mis tõesti loeb. Esmaspäev peaks tooma sulle ka häid uudiseid tänu Jupiteri ja Päikese trigoonile, tegemist on selle aasta ühe õnnelikuma päevaga. Kuu on Skorpioni märgis 22-23. novembril ja paneb sind kiiremini tööle. Ilmselt suudad sa selle aja jooksul rohkem ära teha. Vaata ainult, et sa liiga hoogu ei satu ja iseennast ning oma vajadusi seejuures ei unusta, vastasel korral võib sind ees oodata suur pettumus nädala lõpus. 24. novembri on noorkuu Amburi märgis. Kasuta seda aega ära, et soovida midagi. Noorkuu aeg on soovide tegemise aeg. Amburi hooaeg on algamas ja koos sellega muutub meid ümbritsev energia. Vaata ette, et sa ei teeks midagi, mida sul hiljem tuleb kahetseda. 

Võtmesõna : vabanemine

Nädalapäev : teisipäev 

 

Lõvi

Esmaspäev toob sulle palju head õnne kaasa tänu Jupiteri ja Päikese trigoonile. Ole valmis selleks, et sellel päeval on sinu jaoks palju toredaid üllatusi varuks. Kuu on Kaaludes nädala alguses ja muudab sind ettevõtlikumaks. Mis puutub armastusse, siis võib sellel nädalal üks väga ilus kohtumine aset leida. Kuu on Skorpioni märgis 22-23. novembril ja soovitab sul pidada nõu targemate inimestega, kui sa peaksid otsima lahendust ühele probleemile. Noorkuu on Amburi märgis 24. novembril ja aitab sul oma elus uut algust teha ning viia oma eesmärke ellu. Ole ambitsioonikam ja julgem. Usalda oma õnnetähte. 

Võtmesõna : vabadus

Nädalapäev : neljapäev 


Neitsi

Üsna kiire nädal on sind ees ootamas. Nädala algus tuleb pigem rahulik ja vaikne, esmaspäev peaks tooma sulle head õnne kaasa. Kuu on nädala keskel Skorpioni märgis ja paneb sind ühe tähtsa probleemiga tegelema. 24. novembril on taevas noorkuu Amburi märgis ja võib panna sind oma meelt muutma ühe asja suhtes. Võib juhtuda, et sa teed sellel ajal uue alguse oma elus. Hea oleks, kui sa leiaksid võimaluse, kuidas stressi maandada, et pinged liiga tugevaks ei muutuks. Ambur soovitab sul hoida eemale kõigest sellest, mis sulle halba teeb. Vali paremini, kellega sa suhtled. 

Võtmesõna : pingevabaks

Nädalapäev : pühapäev



 

Kaalud

Kuu on sinu märgis esmaspäeval. Lisaks moodustub taevas head õnne toov trigoon Päikese ja Jupiteri vahel, seega võid sa kindel olla, et uue nädala algus toob sulle kaasa häid uudiseid. Päike on sisenemas Amburi märki 23. novembril, sellega muutub kogu energia meie ümber. Sind peaks see muutma palju enesekindlamaks ning ambitsioonikamaks. Järgmisel päeval leiab aset noorkuu Amburi märgis ja soovitab sul kindlaks teha, mida sa õieti oma elus ära teha tahad. Pane kõik oma soovid kirja, sest paljud neist võivad täide minna. Ilmselt tuleb sul sellel nädalal tegemist ka abivajajate aitamisega. Sina, kes sa oled tuntud oma õiglase meele poolest, ei saa muidu, kui sekkud alati, kui näed ülekohut.

Võtmesõna : ambitsioon

Nädalapäev : neljapäev

 

Skorpion

Kuu on sinu märgis 22-23. novembril. Veeda rohkem aega oma lähedaste seltsis ja hinda rohkem seda, mis sul juba olemas on. Isegi, kui see pole nii lihtne, ei tohiks sa olla liiga nõudlik iseenda vastu. 24. novembril on noorkuu Amburi märgis ja soovitab sul olla valmis headeks uudisteks. Ära unusta ka sellel perioodil panna kirja oma soovid ja unistused, sest noorkuu aeg on soovide tegemise aeg. Katsu võtta üldse asju oma elus rahulikumalt, eriti praegusel perioodil. Ja haara kõikidest headest võimalustest kinni, mis sellel nädalal tekivad. Nädalavahetus peaks tulema rahulikum, Kuu on Kaljukitse märgis ja võib panna sind oma elu üle rohkem järele mõtlema. Vaata ainult, et sa endale mingeid kinnismõtteid pähe ei pane. 

Võtmesõna : vahet tegemine

Nädalapäev : teisipäev 


Ambur

Esmaspäev toob sulle häid uudiseid kaasa. See nädal toob sulle head õnne kaasa tänu Jupiteri ja Päikese trigoonile. Päike on jõudmas sinu märki 23. novembril, mil ametlikult algab Amburite hooaeg. 24. novembril leiab aset noorkuu Amburi märgis, ära unusta, et see on soovide tegemise aeg. Sellel nädalal peaks üks ootamatu vahejuhtum sinu elus aset leidma, mis võib kogu su elu pea peale keerata aga seda heas mõttes. Võib-olla on see seotud sinu kaaslase või täiesti tundmatu isikuga. Üksinduse üle sul sellel nädalal kurta ei ole vaja. Päike sinu märgis muudab sind veelgi optimistlikumaks.

Võtmesõna : jagamine

Nädalapäev : neljapäev




Kaljukits

Nädala algus toob sulle head õnne kaasa, esmaspäeval peaksid sa saama uudiseid, mida oled kaua oodanud. Kuu on Kaalude märgis nädala alguses ja võib põhjustada mõningaid suhteprobleeme. Mitte midagi tõsist õnneks aga ära lase arusaamatustel õhku jääda ja kodust õhkkonda rikkuda. Kuu on Skorpioni märgis nädala keskel ja aitab sul ühe plaaniga algust teha. Hea oleks, kui sa võtaksid sellel nädalal ka aega selleks, et rohkem liikuda või teha sporti. 24. novembril on noorkuu Amburi märgis, tänu sellele on sul kõik võimalused, et teha asju oma äranägemise järgi ning leida lahendus ühele probleemile, mis sind viimasel ajal rahutuks tegi. Skorpioni aeg saab läbi 23. novembril, kui Päike liigub edasi Amburi märki, tänu sellele peaksid sa muutuma ambitsioonikamaks.

Võtmesõna : julgus

Nädalapäev : pühapäev


Veevalaja

Kuu on Kaalude märgis nädala alguses ja soovitab sul mitte leppida sellega, mis sulle ei sobi. Seisa oma huvide ja õiguste eest väljas ja ära lase endale pähe istuda. 22-23. novembril on Kuu Skorpioni märgis, ilmselt ei ole sind ees ootamas just kõige paremad päevad, sa pead valmis olema ootamatuteks sündmusteks. Midagi, mis on seotud karmaga. Muretsemiseks pole aga põhjust, sest sa leiad õigel ajal kõikidele oma probleemidele lahenduse. 24.  novembril on taevas noorkuu Amburi märgis, kasuta seda ära, et panna kirja oma aastalõpu soovid. 

Võtmesõna : karma

Nädalapäev : esmaspäev

 

Kalad

Sündmusterohke ja kiire nädal on sind ees ootamas. Päike on sisenemas Amburi märki 23. novembril ja järgmisel päeval leiab aset noorkuu samas märgis. Noorkuu aeg on hea selleks, et soovida midagi järgmiseks kuuks, sageli need soovid täituvad. Noorkuu soovitab sul mõtelda sellele, millised on su kõige suuremad soovid ja igatsused. Samuti aitab Kuu sul vabaneda halvast oma elus, vaata järele, kas su ümber pole toksilisi inimesi, kelle käitumine sind mõjutada võib. Kuu on Kaljukitse märgis nädalavahetusel ja aitab sul paremini mõista ühte olukorda, mis sind muretsema paneb. 

Võtmesõna : ettevaatlikkus

Nädalapäev : pühapäev

 



 

Kommentaare ei ole