{ads}

HIDE

Viimased

latest

Nädalahoroskoop : 14 - 20. november

foto : unsplash / Diliara Garifullina   Jäär Nädala...

foto : unsplash / Diliara Garifullina

 

Jäär

Nädala algus tuleb väga hea tänu Kuule Lõvi märgis, mis muudab sind enesekindlamaks ja julgemaks. Merkuur ja Veenus liiguvad 16-17. novembril Skorpioni märgist Amburisse ja see toob sulle suuremat tegevusvabadust kaasa. Kui sa tunned, et sa oled viimasel ajal oma tööasjadega üle koormatud, siis nüüd tuleb lahendus kõikidele su probleemidele. Kuu on Kaaludes nädalavahetusel ja soovitab sul leida tasakaal oma elus soovide ja isikliku elu vahel. 

Võtmesõna: võta rahulikult

Nädalapäev : teisipäev

 

Sõnn

Kuu on nädala alguses Lõvi märgis ja soovitab sul mõtelda rohkem enda soovide ja vajaduste peale. See ei saa lihtne olema, sest mõned ootamatused võivad tekkida sinu igapäevases elus, lisaks sellele pead sa arvestama ka oma tööde ja toimetustega. Aga ära unusta kõige seejuures iseennast ära. Muretsemiseks pole aga põhjust, kõige tähtsam on organiseerida oma elu võimalikult hästi. Veenus on sisenemas Amburi märki 16. novembril ja see peaks viima su elust ära kõik pinged ning arusaamatused. Täiesti võimalik, et nädalavahetusel on sind ees ootamas üks suuremat sorti sündmus (abieluettepanek, lapse saamine, pere suurenemine jne). Kuu on Neitsi märgis 17-18. novembril ja soovitab sul rohkem hoolitseda oma tervise eest. Kuu on Kaaludes nädalavahetusel ja toob su ellu armastust. 

Võtmesõna : sensuaalsus

Nädalapäev : neljapäev

 

Kaksikud

Kuu on Lõvi märgis nädala alguses ja toob sulle õnne kaasa. Eriti alates 16. novembrist, kui Veenus jõuab Amburi märki. Tõenäoliselt tuleb sul rääkida sellel perioodil rohkem oma tunnetest. Ainult ära karda armastust ja ära riku oma hirmude tõttu oma elu ära. 17. novembril jõuab Merkuur Amburisse ja see võib panna sind mõtlema administratiivsete asjade peale. Ära viivita liiga palju ja loo kord oma paberimajanduses.

Võtmesõna: ettenägelikkus

Nädalapäev : pühapäev

 

 

 

Vähk

Sellel nädalal jõuavad Veenus ja Merkuur Amburi märki. Tänu sellele leiad sa võimaluse, kuidas võtta asju oma elus rahulikumalt, eriti hõlmab see neid tegevusi, mis on seotud koduste töödega. Sa oled ennast ära kurnanud ja sellepärast on sul õigus nüüd puhata. Võib ka juhtuda, et tõsised jutuajamised sind koduseinte vahel ees ootavad lähedastega, hea oleks, kui sa järeleandlikum ja mõistlikum ning arvestaksid ka teiste soovidega. Kuu on Neitsi märgis 17-18. novembril ja aitab sul oma tunnetes korda luua. Ära tee sääsest elevanti. 

Võtmesõna : iseseisvus

Nädalapäev : kolmapäev

 

Lõvi

Hoolimata sellest, et Päike Skorpionis võtab natuke sinu elurõõmu ära ja ei lase sul õigeid otsuseid vastu võtta, on Kuu nädala alguses sinu märgis ja toob su ellu rahu ning lepitust. Veenus ja Merkuur on jõudmas Amburi märki 16-17. novembril ja tänu sellele peaksid kaduma kõik viimaste nädalate probleemid ja pinged. Tänu sellele võid sa edasi liikuda rahuliku südame ning kergema meelega. Tõenäoliselt leiab sellel nädalal aset ka üks ilus ja ootamatu kohtumine.

Võtmesõna : rahu

Nädalapäev : esmaspäev


Neitsi

Sellel nädalal jõuavad Veenus ja Merkuur Amburi märki. Võimalik, et sinu ellu toob see kaasa mõningaid ootamatuid muutusi. Amburi märk viitab käesolevale hetkele ning soovile vabastada end oma kohustustest ning nautida rohkem vabadust. Selline mõtteviis ei ole just sinule omane aga võimalik, et sellel nädalal võtad sa asju palju vabamalt. Sa vajad aega iseenda jaoks. Kuu on sinu märgis 17-18. novembril ja aitab sul pausi teha oma elus. Kuu on Kaaludes nädalavahetusel ja muudab sind natuke tundlikumaks, hea oleks, kui sa veedaksid nädalavahetuse oma lähedaste seltsis. 

Võtmesõna : puhkus

Nädalapäev : reede



Kaalud

Väga ilus nädal on sind ees ootamas. Kuu on nädala alguses Lõvi märgis ja muudab sind palju enesekindlamaks. Võib juhtuda, et sul tekivad uued ideed. Maailm on sinu ees lahti, kui sa ise usud, et hea õnn sind maha ei jäta. Veenus jõuab Amburisse 16. novembril ja äratab sinu õiglusetunde, aidates sul leida lahendust ühele probleemile, mis sind juba mõnda aega rahutuks on teinud. Merkuur jõuab Amburisse 17. novembril ja varustab sind parema veenmisoskusega. Teiste sõnadega hakkavad kõik uksed sulle avanema ja keegi ei julge sulle ära öelda. Kuu on sinu märgis aga nädalavahetusel ning aitab sul inspiratsiooni leida. Veeda rohkem aega oma lähedastega ja naera palju. 

Võtmesõna : rõõm

Nädalapäev : laupäev

 

 


Skorpion

Peale seda väga emotsionaalset nädalat on Kuu eelseisva nädala alguses Lõvi märgis. See ei muuda õnneks su elu tormilisemaks ega kiiremaks, hea oleks ainult, kui sa laseksid ainult oma tunnetel rääkida. Mõned arusaamatused võivad aset leida, eriti just töö juures. Veenus ja Merkuur lahkuvad sinu märgist ja liiguvad edasi Amburisse 16-17. novembril, see aitab sul leida hingerahu tagasi. Sa vajad puhkust. Kuu on Neitsi märgis 17-18. detsembril ja aitab sul viia oma plaane ellu. Mõtle rohkem selle peale, mida sina soovid ja ära kurna ennast ära.

Võtmesõna: võta aega iseendale

Nädalapäev : reede


Ambur

Kuu on nädala alguses Lõvi märgis. Tõenäoliselt saad sa tänu sellele suuremat tegevusvabadust juurde ning alustad mitmete suurte plaanide elluviimisega. Veenus ja Merkuur lahkuvad Skorpioni märgist ning jõuavad sinu märki 16 -17. novembril. Sa võid kindel olla, et see toob sinu ellu häid üllatusi kaasa nii armastuse, kui töö valdkonnast. Ilmselt helistab üks vana hea sõber sulle sellel nädalal ja teeb sulle ühe hea pakkumise.

Võtmesõna : õnn

Nädalapäev : neljapäev




Kaljukits 

Kuu on Lõvi märgis nädala alguses ja tänu sellele võid sa tunda, et oled valmis mägesid liigutama. Haara kõikidest headest võimalustest kinni ja võta kõik väljakutsed vastu. Kuu on Neitsi märgis 17 - 18. novembril ja tänu sellele peaksid sa kõikide märkide järgi saama häid uudiseid töö juurest. Veenus ja Merkuur on jõudmas 16-17. novembril Amburi märki ning selle tõttu on sul võimalus oma plaane ja eesmärke ellu viia. Nädalavahetus peaks tulema väga ilus ja pingevaba. 

Võtmesõna: enesekindlus

Nädalapäev : neljapäev

 

Veevalaja

Kuu on Lõvi märgis nädala alguses ehk siis sinu märgiga opositsioonis. Seega pead sina ise leidma oma elus tasakaalu selles, mida sa tahad ja selles, mis sul juba on. Ära katsu hüpata üle oma varju. Lõvi energia võib sind samuti tõsta tähelepanu keskpunkti ja seda parem, kui sul on mõni tähtis asi vaja öelda. Kuu on Kaalude märgis nädalavahetusel ja aitab sul leida õigeid sõnu, mille abil oma tundeid väljendada. Veenus Amburis toob aga romantikat su ellu 16. novembril. Tõenäoliselt tekib sellel ajal ka suurem soov vabaduse järele, ära ainult unusta ära, et sinu vabadus algab seal, kus teiste oma lõppeb.

Võtmesõna : kirg

Nädalavahetus : pühapäev


Kalad

Kuu on Lõvi märgis nädala alguses ja muudab sind loomingulisemaks. Sinu sees on peidus tõeline geenius, kasuta seda ära. Merkuur ja Veenus on sisenemas Amburi märki ja muudavad sind enesekindlamaks, pannes sind uskuma paremasse tulevikku. Tänu sellele suudad sa sellel nädalal suuri asju ära teha ja viia mitu plaani ellu. Kuu on Neitsi märgis 17-18. novembril ja soovitab sul paremini oma elu organiseerida ning mitte liiga palju tormata. Kuu on Kaaludes nädalavahetusel ja aitab sul vahet teha sellel, mis on sulle hea ja mis mitte. Iga asi jõuab sinuni õigel hetkel.

Võtmesõna : ettevaatlikkus

Nädalapäev : teisipäev





Kommentaare ei ole