{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal võib tulla natuke keeruline nende kolme tähemärgi esindajate jaoks

foto : unsplash/ Alex Jones   Sellel aastal on Skorpionite h...

foto : unsplash/ Alex Jones

 

Sellel aastal on Skorpionite hooaeg eriti sündmusterohke. Kui mõned neist sündmustest on positiivset laadi, siis teised võivad olla üsna keerulised. Eriti mõningate tähemärkide jaoks. Aga õnneks on neil kõik vahendid olemas, mille abil igast olukorrast väljapääs leida. Ise tuleb ainult natuke selle nimel pingutada või siis mis veelgi parem: võtta vabalt ja lõpetada muretsemine, keskendudes enda soovidele ja vajadustele. 


Milline on planeetide energia 7 - 13. novembril? 

Päike, Merkuur ja Veenus on Skorpioni märgis praegusel hetkel. Ja see on väga hea märk. Praegu on kõige õigem aeg selleks, et muuta oma elu paremaks, ehitada oma tulevikku üles ja viia oma unistusi ellu. Aga ainult ilma liigse kiirustamiseta, sest Täiskuu Sõnni märgis tuletab meile meelde, et jalad peavad olema maa peal, mitte pea pilvedes. Seega enne, kui sa hakkad mingi plaaniga tegelema, vaata järele, kas sul on selle jaoks olemas vajalikud vahendid. 

 

 


Milliste tähemärkide esindajate jaoks võib järgmine nädal tulla natuke keerulisem? 

 

Kaksikud

Jupiteri ja Marsi duell võib Kaksikute ellu tuua lisapingeid ning probleeme. Kõik ei lähe nende ootuste kohaselt. See aga ei tähenda, nagu peaksid Kaksikud oma saatusega leppima ning alistuma, sest alati on võimalik oma olukorda muuta. 

Kaksikute tähtkujus sündinu oskab väga hästi järeleandmisi teha ja valdab hästi suhtlemiskunsti - see ta päästabki suurematest probleemidest. See ei ole võib-olla kerge aga vähemalt tuleb ta võitjana välja. Teine trump, mis tal on, on oskus alati uuesti alustada ja tõusta nagu fööniks tuhast. Mitte miski ei suuda teda murda ja kui ta ise seda tahab, läheb kõik hästi.

 

Ambur

Võib juhtuda, et 7. novembri nädal toob kergest segadust Amburi ellu. Tööasjad võivad muret valmistada, ta on rahutu millegipärast ja kodune õhkkond võib olla pingeline. Marss hakkab retrograadselt liikuma 10. novembrist ja see võtab Amburil energiat ära. See on märk, et ta peaks tegelema rohkem oma lähedastega. 

Hea oleks, kui ta võtaks aega selleks, et teha seda, mis talle meeldib ja mis teeb meele rõõmsaks. Tee endale head vanni, kuula mõnusat muusikat või söö kooki. Või siis keera end diivanile teki sisse ja vaata mõnda head filmi ja ära tee väljagi sellest, mis su ümber toimub. See on kõige parem viis, kuidas võtta asju rahulikumalt ja mitte lasta end mõjutada kõigest muust. Ja lootust ei maksa kunagi kaotada, sest lähedaste toetusele võid sa alati kindel olla, isegi kõige keerulisematel aegadel.

 

 

Lõvi

Lõvi võib tunda sellel nädalal, et ta elus ei muutu enam suurt midagi, iga eelnev päev sarnaneb järgmisele. Ta võib tunda, nagu oleks ta orav rattas. Ja süüdi on selles Merkuur ja Veenus, kes teevad hetkel koostööd ning panevad sind minevikuga tõtt vaatama. 

Aga sa ei pea selle olukorraga tingimata leppima. Sageli olukorrad meie elus korduvad sellepärast, et me sellest midagi õpiksime. Seega võta seda, kui võimalust end arendada ja midagi sellest õppida. Kui sa otsid mõnele probleemile lahendust, siis otsi selle põhjust ja tänu sellele suudad sa teha oma probleemile lõpu. Kui su probleem on sügavamat laadi, võib vaja minna terapeudi abi. 

Ja sa ei ole üksi: Marss Kaksikutes aitab sind, luues su ümber rahustava ja turvalise õhkkonna. 

 

 


Kommentaare ei ole