{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal ei alga just kõige paremini kahe tähemärgi esindajate jaoks... Nädalalõpp tuleb aga üle ootuste hea

foto : unsplash / Anthony Garand   Kas aina pimedamad päevad...

foto : unsplash / Anthony Garand

 

Kas aina pimedamad päevad ja külmemad ilmad võtavad ka sinul tuju ära? Ära muretse, hea uudis on see, et 14. novembri nädal tuleb kõikide tähemärkide jaoks hea ja soodne. Mõned pilved võivad küll tekkida osade tähemärkide peade kohale aga enne nädalavahetust peaks ilm selginema. Teiste sõnadega ei ole muretsemiseks põhjust, kõik läheb hästi. Millistel tähemärkidel tuleb aga natuke pingutada järgmisel nädalal? 


Milline on planeetide seis 14. novembri nädalal? 

Merkuur ja Veenus on Skorpioni märgist eemaldumas ja liiguvad edasi Amburi märki. Kui eelmised nädalad olid head selleks, et võtta aega maha ja mõtelda oma isiklike soovide üle, siis nüüd on aeg tegutseda. Amburile ei meeldi niisama istuda, ta tahab konkreetseid tulemusi. Praegu on õige aeg selleks, et viia ellu oma plaanid, liikuda rohkem ja minna reisima. 

 

 

Selleks, et võtta vastu kõige õigemaid otsuseid ja saada üle võimalikest raskustest, tuleb kuulata Marsi soovitust Kaksikute märgis: ära kuula kõikide arvamust. Usalda rohkem iseennast ja kuula oma sisemist häält. Sa oled piisavalt tark, et teha vahet sellel, mis on õige ja mis on vale. 

Mis puutub armastusse, siis aitab Veenus leida tasakaalu usalduse ja iseseisvuse vahel. 


Millisele tähemärgile võib järgmine nädal tuua kaasa mõningaid rahaprobleeme? 

Jäär

Järgmine nädal ei alga just kõige paremini Jäärade jaoks. Mõned rahaga seotud probleemid võivad tekkida enne, kui Merkuur ja Veenus jõuavad sulle appi tulla. Takistused, mis puudutavad su rahaasju, võivad tekkida esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval. 

Muretsemiseks pole aga põhjust, sest nädalalõpp tuleb palju parem. Neljapäeval toob Veenus sinu probleemidele lahenduse. Reedel aga pöörab Merkuur ühe olukorra sinu kasuks ja sa saad jälle rahulikuma südamega hingata. Ja kuna head uudised ei tule kunagi üksi, siis on oodata häid uudiseid ka armastuses. Planeetide liikumine järgmisel nädalal peaks tooma su ellu rõõmu ja armastust. 

 

 


Milline tähemärk peab aga tõusma nagu fööniks tuhast? 

Veevalaja

14. novembri nädal ei alga just kõige paremini Veevalaja jaoks. Ent lootusekiir tekib üsna ruttu. Ja valgus paistab tunneli lõpus. See võib tunduda liiga ilus aga nii see on. 

Mida see aga täpsemalt tähendab? See tähendab seda, et Veevalaja muutub tasapisi enesekindlamaks ja leiab võimaluse tõusta nagu fööniks tuhast. Veelgi tugevamana, kui enne. Kui nädala alguses võib tulla suhteprobleeme ette, lahenevad kõik erimeelsused nädala lõpuks. Suhted muutuvad paremaks, sõbrad lepivad taas ära ja suhted lähedastega paranevad.

Kommentaare ei ole