{ads}

HIDE

Viimased

latest

Toksilised inimesed

Foto : unsplash / Ãœmit Bulut   Me loeme iga päev artikleid, kuidas olla õnnelik, kuidas ennast ületada, andestada, olla kaastundlikumn hoo...

Foto : unsplash / Ãœmit Bulut

 

Me loeme iga päev artikleid, kuidas olla õnnelik, kuidas ennast ületada, andestada, olla kaastundlikumn hoolitseda enda ja teiste eest.

Aga üks, mille me nii tihti unustame, on see, et me ei saa õnnelikuks, kui me laseme halbadel inimestel oma elus edasi olla. 

Te ju teate, neil inimestel, kes pidevalt kritiseerivad, kes vaatavad meile ülevalt alla, meid alandavad, valetavad, mängivad meie tunnetega, kes paistavad heatahtlikud ainult selleks, et oma tahtmist saada, kes manipuleerivad ja kes kasutavad meie headust ära. Ja sellest pole kasu, kui sa tahad neid mõistusele tuua, neid muuta, sest sa väsitad ainult iseennast ära.

Kui sa teed suurpuhastuse oma tuttavate seas, siis paranda oma enesehinnangut samal ajal, sest halvad inimesed tallavad selle enda jalge alla ilma, et me seda märkaksime. Seejärel tunned sa end ruttu paremini, sa hakkad tõmbama ligi häid inimesi, kes jagavad samu väärtushinnanguid ning kes sind austavad. 

Armasta ennast piisavalt, et mitte lasta mürgistel suhetel oma elu hävitada.

 

Kommentaare ei ole