{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : oktoobrikuu lõpp tõotab tulla natuke keerulisem kahe tähemärgi esindajate jaoks

  foto : unsplash / Masood Aslami Oktoobrikuu viimasel nädal...

 

foto : unsplash / Masood Aslami

Oktoobrikuu viimasel nädalal on mitmed planeedid sisenemas Skorpioni märki.  Esmaspäeval, 23. oktoobril jõuavad Päike ja Veenus Skorpionisse, teisipäeval on noorkuu Skorpioni märgis. Selline kontekst soovitab meil kuulata ja järgneda oma intuitsioonile, selleks, et oma plaane ellu viia. Armastuse planeedil Veenusel on mõnedele meie seast häid üllatusi varuks, teisi on aga ees ootamas natuke keerulisem kuu lõpp. Mõned arusaamatused ja möödarääkimised võivad tekkida, eriti kahe tähemärgi esindajate elus 24. oktoobri nädalal. 


Sõnn

Sõnni jaoks tuleb kuu lõpp natuke pingelisem. Veenus on sisenemas Skorpioni märki ja see toob Sõnni jaoks kaasa pingeid, arusaamatusi ja probleeme koduses keskkonnas. Ilmselt oled sa ise tundlikum sellel perioodil ja võtad kõike isiklikumalt. Ja see kõik riivab su uhkust suuremal või väiksemal määral. 

Parem oleks, kui sa hoiaksid rohkem keelt hammaste taga ja ei ütleks midagi, mida sa võid hiljem kahetseda. Ja kui su lähedased peaksid ütlema midagi, mis sulle ei meeldi, siis ära hakka õli tulle lisama vaid katsu teha kõik, mis võimalik, et pingeid maandada. Nii hoiad sa suuremad probleemid ära.

 

 

Õnneks aga toovad rahaasjad sulle rohkem õnne ja kui sa suudad headest võimalustest õigel ajal kinni haarata, võib oktoobri viimane nädal tuua sulle väga palju raha. Planeet Veenus ise aitab parandada su majanduslikku seisu tänu ühele suurele tehingule. Seega ole valmis tegutsema.


Veevalaja

Saturni retrograad on lõpuks ometi läbi saanud ja selle tõttu võib Veevalaja mõtelda, et kõik tema probleemid on sellega lõppenud. Aga päriselt see nii siiski veel ei ole. Tegelikult ei ole kõik veel läbi, sest Veenus on jõudmas Skorpioni märki. Ja seega jääb hingetõmbeaeg, mis Veevalajale antakse, üsna lühikeseks ja idüll ei kesta kaua. 

Seega kõik head uudised asenduvad ruttu uute probleemidega. Aga ära muretse, see ei jää nii. Varu kannatlikkust ja katsu tasakaalu hoida, kui tunned, et olukord käest ära läheb. Jäta ajale aega ja kasuta ära oma leidlikku meelt, nii leiad sa jälle kindla maa üles ja saad taas rahulikumalt hingata. Ja lisaks ei ole kõik nii tume nagu tundub - otse vastupidi, üks hea võimalus tekib, mis aitab sul oma majanduslikku seisu parandada.



Kommentaare ei ole