{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test: vali üks uks ja vaata, mida sa praegu vajaksid

    Pixabay Selles testis tuleb sul valida kaheksa u...

 

 

Pixabay


Selles testis tuleb sul valida kaheksa ukse vahelt üks. Vali see, mille peale su pilk pidama jääb ja mis sind mõtlema paneb. Mis oleks, kui sa avaksid selle ukse ja astuksid sisse? 



Pixabay

1. uks

Sa igatsed lihtsate asjade järele elus. Sa otsid rahu, vajad palju üksindust, sest sageli on sul tunne nagu ei mõistaks teised sinu mõttemaailma. Sa veedad palju aega looduses, millega sa tunned tugevat lähedust.

Sina ise aga mõistad paremini, kui keegi teine, teiste inimeste loomust. Sellepärast oled sa see, kes alati leiab õiged sõnad kellegi lohutamiseks ja tead, kuidas teisi aidata. Teiste aitamine moodustabki suure osa sinu elust ent võtab sinult ka palju energiat. Oma elu tahad sa aga elada kaugel draamadest, lihtsalt ja ümbritsetuna oma lähedastest. Sa oled õnnelik inimene, sest sa tead, mida sa tahad. 


2. uks

Sina jõuad oma elus kõrgele aga sellepärast sa oledki ambitsioonikas ja teed karjääri. 

Sa tead täpselt, mida sa oma elus tahad ja ei rahuldu vähemaga. Sulle meeldib elu nautida ja sa oled otsustanud näha ainult seda, mida sa näha tahad. Sa hindad mugavust ja ilu. Sa oled valmis kõigeks, et oma tahtmist saada ja võiks öelda, et sa oled üsna edukas.

 

 

 

 


3. uks

Sulle meeldib kõik see, mis on tundmatu. Oma hingelt oled sa seikleja ja vajad põnevust. Sa tahad avardada oma silmaringi. Sa pead olema elus ettevaatlik, sest tihti viivad teed sind tundmatutesse paikadesse ja sa pead jälgima hoiatusmärke. Aga igav ja üksluine elu pole sinu jaoks loodud. Sa vajad põnevust ja oled valmis avama ukse, mida sa ei tunne.


4. uks

Kui sa valisid selle ukse, siis ilmselt on sul elus praegu keeruline periood. Võib-olla on tegemist mõne juriidilise probleemiga, võib-olla on asi tööasjades või mõni muu mure. Sa soovid, et see olukord kiirelt laheneks. Sa valisid õige ukse ja see ennustab sulle head lõpptulemust sinu kasuks. Sa saad selle, mis sulle kuulub. Sa oled tundnud liiga kaua ebaõiglust ja oled valmis võitlema selleks, et õiglus võidaks. 


5. uks

Kui sa valisid selle ukse, siis võid sa nüüd rahulikumalt hingata. Sinu muredele tuleb lõpp. Kõik asjad hakkavad laabuma. Sa oled viimasel ajal elanud liiga suure stressi käes töö- või isiklike asjade tõttu ja igatsed nüüd kõige rohkem vaikust ja rahu. Olla nendega, kes sulle kallid on. 

Sa tead, mida sa tahad ja see on väga hea. Katsu leida rohkem iseendale ja kuula oma südant.

 

 

 

 


6. uks

Sa oled kannatanud liiga suurte pingete käes viimastel aegadel aga hea uudis on see, et see kõik saab nüüd läbi. 

Pime aeg on varsi su selja taga aga selleks, et jõuda valguse kätte, pead sa veel natuke pingutama. Hea ja rahulik tulevik ei ole enam nii kaugel, kui sa seda arvad. Seega ära anna alla, mitte praegu, kui kõik muutused on nii lähedal.

Mõtle sellele, mida sa oled läbi elanud ja mille sa oma selja taha jätad. Kõige hullem on möödas ja nii kaua, kui sa usud, leiad sa selle, mida sa igatsed.


7. uks

 Sa vajad kedagi, kes sind mõistaks ja kellega sa võiksid olla sina ise. Sa oled palju kogenud ja palju näinud. Ja palju pettuma pidanud inimestes. Sa tahaksid, et sul oleks võimalik muuta maailma paremaks paigaks aga sa ei tea, kuidas seda teha muidu, kui sulgedes silmis selle ees, mida sa näed. Sa tahaksid, et oleks võluloss, kuhu sa saaksid põgeneda ja elada nagu muinasjutus. Oma muinasjutu võid sa aga luua ise enda ümber. Aga ainult tingimusel, et sa sellesse usud. Unista suurelt ja luba endale julgust uskuda, et ka sina väärid õnne ja armastust.


8. uks

Tõenäoliselt oled sa inimene, kes januneb uute teadmiste järele. Sind huvitavad mitmed erinevad valdkonnad, sa ei karda tundmatut, näed alati lahendusi probleemide asemel. Sa hindad selgust ja korrektsust. Sa vajad enesearengut, paigalseis tekitab sinus masendust. Kui sa tunned praegu, et vajad midagi uut ja tahad oma ellu tuua muutusi, siis tee seda. Su süda ei peta sind.

 


 

Kommentaare ei ole