{ads}

HIDE

Viimased

latest

Matemaatiliste arvutuste järgi kohtud sa oma elu armastusega 27 - 35. eluaasta vahel

  Foto  : unsplash / Jonathan J. Castellon Armastus on üks i...

 

Foto  : unsplash / Jonathan J. Castellon

Armastus on üks ilusamatest tunnetest, mida inimene tunda võib, vallandades nii palju emotsioone: õnnetunnet, mida pakub koos olemine kalli inimesega; samuti ärritumine tülide jooksul ja kurbus, kui su süda peaks murduma. Kartusest haiget saada on mõned inimesed loobunud selle õige inimese otsingutest või murravad pead, miks ükski nende suhe kunagi ei toimi. Aga muretsemiseks ei ole põhjust, sest võib-olla ei ole sa veel piisavalt vana. 

 

Ühe teooria järgi selgub, et tõelise armastusega ei kohtu sa enne 27. eluaastat

Kui sa oled juba mõtelnud sellele, miks sina pole kohanud veel õiget armastust, siis Hannah Fry annab sellele küsimusele vastuse. Londoni Ülikooli poolt läbi viivud uuringute järgi selgub, et õige inimesega kohtud sa alles 27 - 35. eluaastates. See tähendab, et kõik eelnevad armulood on kõigest eelmänguks enne, kui see õige su ellu tuleb.

 

 

 

Matemaatika ei valeta

Ehkki tundeid ja emotsioone on raske mõõta, siis matemaatikud kinnitavad, et on võimalik analüüsida mõningaid armunud inimestele omaseid omadusi. Kasutades seda arvutust, lõi Hannah Fry oma teooria, mille järgi enamik inimesi leiab oma elukaaslasel peale 27. eluaastaid. Tema teooria järgi ei lõppe nende inimeste suhe hästi, kes on liiga varakult kokku saanud. 


Esimene armastus võimaldab palju armastuse kohta õppida

Hannah Fry soovitab kasutada ära kõiki oma kogemusi armastuses (esimest armastust ja esimesi pettumusi) selleks, et selgeks teha, millised on sinu ootused armastuse suhtes. 30ndates eluaastates oled sa juba piisavalt arukas, et teada, millist inimest sa enda kõrvale vajad. Ja nii suudad sa leida sellise inimese, kellega oma elu jagada.

 

 

 

Armastuses on kõik võimalik

Kui sa ei ole 27 - 35. aastat vana ja oled juba kellegagi koos, kas see tähendab siis nagu ei jääks teie suhe kestma? Mitte päris. Hannah Fry teooria tõestab vaid, et inimeste käitumine vastab suures osas matemaatilistele valemitele ja võrranditele aga armastus on midagi rohkemat, kui tavalised numbrid ja arvud. Isegi, kui arvutused ei valeta, siis ka süda ei valeta. Seega, usalda oma tundeid. 

Hannah Fry: "Ma tunnistan esimesena, et armastus ja matemaatika ei ole head kaaslased. Ma tean, et tunne, mida armastus tekitab, ei saa kuuluda matemaatiliste võrrandite alla aga ma loodan vähemalt, et suudan veenda inimesi, et matemaatika võib meile näidata uut vaatenurka tunnete vallas."

 



 

 


 

Kommentaare ei ole