{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : oktoobri lõpp toob armastust kolme tähemärgi esindajatele

foto : unsplash / Brooke Cagle   Oktoobrikuu teisel poolel o...

foto : unsplash / Brooke Cagle

 

Oktoobrikuu teisel poolel on õhus romantikat. Vähemalt kolme tähemärgi esindajate jaoks, kellele kuu lõpp peaks kaasa tooma palju armastust ja õnne. 

25. oktoobril on taevas noorkuu Skorpioni märgis, moodustades samal ajal osalise päikesevarjutuse, mille tõttu seekordne noorkuu on eriti võimsa energiaga. See noorkuu võib tänu Skorpioni mõjule panna meid oma elu üle järele mõtlema ja vaatama iseendaga tõtt, et end paremini tundma õppida. See on ka uue alguse ja uuestisünni aeg. 

Teine suurem sündmus, mis leiab aset, on Päike ja Veenus, mis jõuavad käsikäes Skorpioni märki esmaspäeval, 23. oktoobril. Tõenäoliselt toob see kaasa segaseid plaane ja projekte, keerulisi situatsioone, rääkimata asju jne. Ilmselt kannatavad omavahelised suhted selle all kõige rohkem, arusaamatused ja möödarääkimised võivad tekkida. Aga õnneks aitab Saturn Veevalajas jääda meil positiivseks, tuletades meelde, et aeg tegutseb meie kasuks. Kõik võib hästi lõppeda tänu heale õnnele ja üllatustele, mida saatusel meile varuks võib olla. 

 


Millistele tähemärkidele toob aga oktoobri viimane nädal kaasa armastust? 

 

Vähk

Tänu armastuse planeedile Veenusele toob oktoobri lõpp Vähile kaasa palju armastust 24 - 30. oktoobri vahel. Kui sa oled juba paarisuhtes, muutub su suhe veelgi paremaks ja lähedasemaks, mitmed head üllatused on sind ees ootamas. Kui sa oled aga vallaline, siis kohtud sa kellegagi, kes ei jäta sind ükskõikseks ja kellele sa ei suuda vastu seista. Planeedid teevad sulle ilusa kingituse. Aga soovitavad sul mitte liiale minna ja nautida oma elu. 

Teine hea uudis, kallis Vähike, on see, et Veenus toob sulle ka rahaõnne kaasa. Kõikide märkide järgi saad sa oktoobri lõpus suurema summa raha.


Kaljukits

Oktoobri lõpp toob su ellu palju romantikat ja armastust. Arvatavasti ei ole see sulle vastumeelt. Vastupidi, see peaks sulle isegi rõõmu valmistama praegusel kiirel ajal, sest see aitab natukenegi aega maha võtta ja olla lihtsalt õnnelik. Armastuse planeet Veenus on see, mis toob su ellu armastust ning unustamatuid hetki. Ilmselt paneb see sind unustama isegi kõik oma kohustused. 

Ja planeedid võivad sind toetada ka teistest valdkondades. Nimelt laheneb korraga, otsekui läbi ime, üks keeruline olukord ja seda sinu kasuks. Seega tuleb oktoobri viimane nädal sinu jaoks kokkuvõttes väga hea.


Kalad

Hea uudis kõikidele Kaladele, kes on juba paarisuhtes, on see, et oktoobrikuu viimane nädal liidab neid veelgi tugevamalt kokku oma kaaslasega. Ja ühtsuses peitub jõud, seda teavad kõik. Kõik probleemid saavad lahendatud, kui hoida kokku. Armastus on kõigest tugevam ja saab kõigest üle. Kahekesi koos on võimalik viia ellu kõige suuremaid plaane ja unistusi. 


Kommentaare ei ole