{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millistele tähemärkidele toob järgmine nädal rohkem õnne

  foto : unsplash / Ian Schenider Skorpionite hooaeg on praeg...

 

foto : unsplash / Ian Schenider

Skorpionite hooaeg on praegu täies hoos ja mõned tähemärgid saavad sellest rohkem kasu, kui teised. 7 - 13. novembril toovad planeedid õnne kolme tähemärgi esindajatele. Mitmed head võimalused avanevad nende jaoks. 


Mida toob meile kaasa 7. novembri nädal? 

Järgmine nädal võib sarnaneda paljuski sellele nädalale, kuna planeetide seis on üsna sarnane: Päike, Merkuur ja Veenus on Skorpioni märgis. Ja see on pigem hea märk. 

Skorpion on seotud muutustega. Ja selle tõttu on praegu hea aeg selleks, et enne selle aasta lõppu muuta midagi oma elus, ilma kiirustamata ja viia oma unistused ellu. Sa ei pea kogu oma elu ootama ja igatsema midagi, sul on õigus olla õnnelik, sa võid muuta oma elu õnnelikuks, kui sa seda tahad. Sina, kes sa praegu neid ridu loed: kõik on võimalik, kui sa ise seda usud. Millest sa unistasid siis, kui sa oled veel laps? Millest sa unistasid noorest peast? Mõtle selle peale, mida sa tegelikult soovid ja seejärel tee esimene samm selles suunas, et viia oma unistused ellu. Järgnevad kuud aitavad sind selle juures. 

 

 

Aga ära hakka liiga palju tormama: praegune hetk on küll hea selleks, et viia oma unistusi ellu ent sa pead liikuma samm-sammu haaval. 8. novembril särab täiskuu Sõnni märgis (mis on opositsioonis Skorpioni märgiga ja täielikus opositsioonis Päikese ja Merkuuriga Skorpioni märgis). Sõnn on aga materialist, kelle jalad on kindlalt maas. Täiskuu Sõnni märgis tuletab meile meelde, liiga kõrgele ei tohiks sihtida, muidu võid sa kõrgelt kukkuda. 


Millistele tähemärkidele toob 7. novembri nädal kõige rohkem õnne? 

 

Kalad

Kaladele toob 7. novembri nädal väga palju head õnne. Iga päev peaks talle kaasa tooma õnnehetki igas eluvaldkonnas. Merkuur ja Veenus Skorpioni märgis aitavad sul oma elukvaliteeti parandada, tuues sulle palju raha kaasa. Jupiter aga toetab sind kõikides ettevõtmistes. Kõik läheb hästi.

Praegu on hea hetk selleks, et tegeleda kõige sellega, mis on sulle südamelähedane. Kui sa tahad paremat palka, siis räägi sellest või otsi paremaid võimalusi - kõik sinu unistused võivad täituda ainult selle nädala jooksul. Usu rohkem iseendasse. Sellel nädalal on hea õnn sinuga. Kui sa tahad armastust, siis usu, et sa väärid seda. Vii oma unistused ellu - kõik on võimalik! Elul on sinu jaoks ilusaid kingitusi varuks. 

 

 

Vähk

7. novembri nädal toob Vähile head õnne kaasa. Midagi täpsemat me öelda ei saa - kõige tähtsam on see, et sa usaldad oma sisemist häält. Sul tuleb tegutseda õigel hetkel ning olla enesekindlam. Kui sa hakkad eneses kahtlema, lähevad kõik su plaanid luhta. Seega - ole julgem. 

See nädal toob sulle ka romantikat ja armastust kaasa. Veenus on Skorpioni märgis, Jupiter on Kalade märgis ja see tähendab, et kõikide märkide järgi toob 7. novembri nädal sulle kaasa armastust. Elul on sinu jaoks ilusaid üllatusi varuks.


Neitsi

Neitsi peaks olema 7. novembri nädalal olema enesekindlam ja seda parem. Jupiter toob talle kaasa julgust ja head õnne. Ning aitab Neitsil parandada oma majanduslikku seisu. Kui sa oled sündinud Neitsi tähtkujus, siis ilmselt tead sa ise, mis on sulle hea ja mida sa tahad. Vii oma unistused ellu.

Tee seda, mis on sulle hea. Ja tee seda, mis on õige. Siis läheb kõik hästi. 

 

 

 




Kommentaare ei ole