{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide jaoks tuleb järgmine nädal natuke keerulisem

  foto : unsplash / Mark Duffel Järgmine nädal toob kaasa he...

 

foto : unsplash / Mark Duffel

Järgmine nädal toob kaasa head õnne mõnede tähemärkide esindajatele, teiste jaoks aga tuleb eesolev nädal natuke keerulisem ja nemad peavad natuke rohkem pingutama. Muretsemiseks pole aga põhjust, sest astroloogia õnneks tulevikku ette ennustada ei saa. Kõige tähtsam on uskuda rohkem iseendasse ja mitte võtta kõike liiga isiklikult. Ja samuti ei maksa kunagi ära unustada, et päikesemärgist üksi ei piisa selleks, et oma horoskoopi lugeda, selle jaoks on vaja arvesse võtta ka kuumärki, tõusumärki ja palju muid pisiasju, mis moodustavad sinu astroloogilise sünnikaardi. Aga kui sa ikka tahad teada, mis järgmine nädal juhtub, siis võta oma julgus kokku ja loe edasi. Ja julgust läheb sul palju vaja, olgu see ette ära öeldud hoiatuseks.


Oktoobrikuu keskpaigas hakkavad tormituuled puhuma

Ja need tormituuled hakkavad murdma ka kõige tugevamaid puid ning painutama neid oma tahtmise järele. 

Kaalude aeg on hetkel käimas, kuna Päike viibib Kaalude märgis aga mitte ainult Päike, vaid ka Merkuur ja Veenus ja selle tõttu on Kaalud tõelised oktoobrikuu staarid. Just Kaaludel läheb sellel kuul hästi, neile toob elu kaasa palju õnne, armastust ja häid võimalusi. Kõikidel kahjuks ei ole nii palju õnne, kui Kaaludel, vähemalt mitte oktoobris. 

 

 

Sest mõnede jaoks võib Merkuuri saabumine Kaalude märki tuua kaasa pingelisemat õhkkonda. Me räägime nendest, kellele meeldib asjadest rääkida otse, ilma keerutamata. Kes on ausad ja otsekohesed igas olukorras. Kes ei armasta meelitusi ja ümbernurga juttu. Ja kes ei teagi, mida tähendab nurkade silumine. Ja isegi, kui Veenus lubab Õhumärkidele häid üllatusi selleks perioodiks, siis Maa- ja Veemärgid tammuvad paigal ja on mudas kinni. Kolme tähemärgi esindajad võiksid kõik teha, mis võimalik, et meeleheide ei saaks nende üle võimust, sest praegune olukord ei ole kõige parem nende jaoks. 

 

Järgmise nädala kõige õnnetum tähemärk on... 

See, kellele järgmine nädal ei too palju rõõmu, on meie kallis Lõvike. Suur kallistus sulle, pea vastu, kõik läheb hästi. Aga, võib juhtuda, et sa lähed korraga ühes asjast ootamatult põlema. Ikka juhtub. Aga ometi me teame, et sa tahad anda endast parimat. Ainult, et see nädal ei tule sinu jaoks just kõige optimistlikum. Ja optimistmist tuleb sul lausa puudu, kuna Kuu on Lõvi märgis 19. oktoobril olles opositsioonis Saturniga Veevalajas. Suured muutused on silmapiiril, sul võib tekkida tunne, et kõik läheb liiga ruttu. Aga õnneks ei ole sa üksi hoolimata kõigest ja tänu sellele näed sa päikesekiirt pilve taga. Sul ei jää midagi üle, kui et sa pead leppima sellega, mis on, sa ei saa kõike muuta. Ära kaota oma eesmärke silmist, nii ei kaota sa iseennast ära. Lepi sellega, et asjad muutuvad mõnikord ilma, et sa sinna midagi parata saaksid. Ole sina ise ja anna endast parim, midagi muud sa nagunii muuta ei saa. Paremad ajad on alles ees. 


Kõige parem nädal ei ole ees ootamas seda tähemärki...

Kallis Vähike, me teame küll, et sa ei ole ole seda ära teeninud aga järgmine nädal ei tule sinu jaoks kõige parem. Sul on alati pisar silmanurgas, sest sa oled nii tundlik aga sellel nädalal oleks tõesti hea, kui sa võtaksid paki taskurätte kaasa. Marss on Kaksikute märgis, Saturn on Veevalaja märgis ja Päike, Veenus ning Merkuur Kaalude märgis. Sinu jaoks tähendab see seda, et sa võid ennast täiesti ära kaotada kõige selle sees. Sa võid tunda ennast närvilisena. Olla rohkem pinges. Ja teine põhjus, miks järgmine nädal ei tule sinu jaoks kõige parem, on see, et mõned minevikumälestused võivad sulle meelde tulla ja kuna sa oled nostalgiline, siis on sul raske teha vahet sellel, mis oli ja mis on. Ära hakka liiga palju muretsema, sest Neptuun Kalade märgis aitab sul meelde tuletada, mis sa oled just seal, kus sa olema pead ja et sa pead uskuma oma unistustesse. Seega, ära kahtle enam enda võimetes, sest homne päev toob sulle seda, mida sa täna tunned.

 

 


Sellel nädalal vajab see tähemärk puhkust...

Praegu on ometi käimas see kuu, mis talle kõige rohkem aastas meeldib: kõige pimedam, salapärasem ja müstilisem kuu: oktoobrikuu! Ent hoolimata kõigest on õhkkond tema ümber sellel aastal pingelisem. Ja kes selles süüdi on? Merkuur Veenuses. Tänu sellele tunneb vaena Skorpion, et ta on kurnatud ja väsinud ja et tal pole enam elujõudu. Ta peab minema kodust välja, käima külas ja mis veelgi hullem, teda kutsutakse erinevatele sünnipäevadele... See ei meeldi talle sugugi ja käib talle üle jõu. Eriti järgmisel nädalal. Võib-olla oleks parem, kui ta viisakalt ütleks ära ja ei läheks külla, kui ta tunneb, et see ei tee talle head. Skorpion tahab praegu rohkem, kui muidu olla kodus ja laadida oma patareid täis. Me tunneme teid hästi, Skorpionid ja teame, et te ei tee midagi poolikult. Just praegu olete te valmis kõikidega suhtlemist lõpetama selleks, et olla lõpuks ometi üksi. Aga see ei ole kõige parem lahendus. Tähtis on enda eest hoolitseda, sest kõik on mööduv. Ka see nädal.

 


Kommentaare ei ole