{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millist mõju avaldab 25. oktoobri osaline päikesevarjutus kõikidele tähemärkidele?

  foto : unsplash / Silas van Overeem Teisipäeval, 25. oktoo...

 

foto : unsplash / Silas van Overeem

Teisipäeval, 25. oktoobril, on sügistaevas noorkuu Skorpioni märgis, millega kaasneb osaline päikesevarjutus, mis muudab Kuu energiat veelgi tugevamaks ja võimsamaks (kõik need, kellel on mõni unistus, mille täitumist nad igatsevad, siis praegu on kõige õigem aeg oma soovide esitamiseks ja tegutsemiseks). 

Tegemist on selle aasta kõige viimase päikesevarjutusega, mis võib meid panna tõtt vaatama oma hinge kõige suuremate saladustega ning aidata avastada midagi uut enda kohta. Kuna noorkuu leiab aset Skorpioni märgis, siis aitab see mõista seda, millest on vaja lahti lasta selleks, et teha oma elus uus ja parem algus. 

Noorkuu on uue alguse aeg. Seekord tõotab aga noorkuu Skorpioni märgis tulla tunneteküllasem ja emotsionaalsem, tahame me seda või mitte. 

Selle noorkuu aeg on ideaalne selleks, et lõpuks ometi võtta oma julgus kokku ja vaadata otsa kõikidele oma negatiivsetele emotsioonidele, mis on su hingesügavuses peidus juba ammustest aegadest nagu hirm, viha, valu ja kurbus. See aeg võib tekitada sinus masendust ja suurt kurbust, see võib tunduda rusuv aga see on ainus võimalus, kuidas uut algust teha. 

 

 

Kui Kuu Skorpioni märgis on üldse keerulisem aeg, siis seekord kaasneb noorkuuga ka osaline päikesevarjutus, mis muudab Kuu energiat veelgi tugevamaks ja võimsamaks. 

Selleks aga, et oma elu muuta, tuleb sul lahti lasta oma koormast, mis sind rusub ja mis takistab sul edasi minna. Katsu selgusele jõuda, mis sind rahutuks teeb ja mis sinul ei lase õnnelik olla (suhted, töö, stress...) ja tee esimene samm, et seda olukorda muuta. See noorkuu koos päikesevarjutusega kannab endas erakordselt suurt ja võimast energiat, mida võib võrrelda kolme noorkuu energiaga. 

Ja ehkki Kuu varjutab osaliselt Päikest oma varjuga, ei tähenda see, nagu lõpetaksid planeedid tiirlemise. Otse vastupidi. Päikesevarjutuse ajal liituvad Päike ja Kuu Veenusega, mis võib tuua päevakorda küsimused, mis on seotud armastuse, suhete ja enesekindlusega. 

Ka mõned saladused võivad päevakorrale kerkida, seega on kõige parem olla aus nendega, keda sa armastad ja kes on sinu jaoks tähtsad. Mõned usalduse ja intiimsusega seotud probleemid võivad tekkida. 

Kõige rohkem toob seekordne päikesevarjutus õnne aga Sõnnile, Skorpionile ja Kaladele. Ükskõikseks ei jäta see noorkuu aga mitte kedagi. 

 

 

Jäär, noorkuu vari puudutab su hinge mõne tunni jooksul. Võib juhtuda, et seekordne noorkuu tuletab sulle meelde sinu kunagisi unistusi ja igatsusi. 

Sõnn, hoia oma suhteid. Isegi, kui selle noorkuu mõju ei ole sinu jaoks negatiivne, siis muudab see sind sellegipoolest emotsionaalsemaks ja see omakorda võib mõjutada sinu suhteid teistega. Võib ka juhtuda, et üks ilus üllatus on sind ees ootamas.

Kaksikud, aeg on oma elu ümber organiseerida ja seda laias laastus. Vaata oma päevaplaan üle (sa vajad rohkem puhkust) ja vaata üle, millised on sinu tõelised soovid ja vajadused. Tee kord ka oma suhetes. Praegu on õige aeg selleks, et vabastada end kõigest, mis sind koormab.

Vähk, sind on ees ootamas üsna ilus kuu lõpp. Ava oma süda ja kui sa oled vallaline, on sind kõikide märkide järgi ees ootamas kohtumine suure armastusega. Ka uued võimalused on sinu jaoks avanemas.

Lõvi, ilmselt ei ole su olukord hetkel kõige parem. Ootamatud muutused panevad sind oma elu üle järele mõtlema, sa otsid turvatunnet oma ellu. Ümbritse end oma lähedastega ja sa leiad seda, mida sa otsid. 

Neitsi, uued võimalused on käeulatuses. Ainult, et sa pead neid nägema selleks, et kasu lõigata. Ja sellepärast tuleb sul oma mugavustsoonist välja tulla ja lasta end juhatada päikesevarjutuse võimsast energiast. See juhib sind õigele teele. 

 

 

Kaalud, sinu puhul mõjutab päikesevarjutus just sinu majanduslikku seisu. Kõikide märkide järgi saad sa järgnevatel päevadel suurema summa raha või mõne kinnisvara omanikuks. 

Skorpion, sinule toob päikesevarjutus vabadust, viies minema su hirmud ja kartused, mured ja probleemid. Paremad ajad on ees. 

Ambur, aeg on kokkuvõte teha. Sina oled see, kes alati teiste eest hoolitseb, nüüd pead sa laskma teistel enda eest hoolitseda. Katsu rohkem puhata ja olla rahulikult.

Kaljukits, vähemalt kord elus ei mõtle sa ainult oma karjääri ja tööasjade peale. Su mõtted on mujal, sul tekivad uued soovid ja vajadused. 

Veevalaja, praegused ajad ei ole sinu jaoks kõige paremad, sa vajad kiiresti puhkust ja pead tegema pausi oma elus. Räägi mõne inimesega, keda sa võid usaldada. 

Kalad, tõenäoliselt tekib sul järgnevatel päevadel selline tunne nagu oleks kõik võimalused sulle avatud ja sa oled valmis suurteks tegudeks, nii materiaaselst, kui spirituaalselt.

Kommentaare ei ole