{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kõige imelikumad ja kummalisemad tähemärgid

foto : unsplash / Nong V    "Imelik, väga imelik......

foto : unsplash / Nong V

 

 "Imelik, väga imelik..." 

Nende sõnadega võikski alustada seda artiklit ja ilmselt on see tabav kirjeldus nendest kolmest tähemärgist, kellest me täna kirjutame. Nad ei tee nimelt mitte kunagi midagi nii nagu teised. 

Nad on hästi omapärased, neil on imelikud huvialad ja harrastused, neis on midagi müstilist ja salapärast. Nad on erilised, teistest erinevad ja selle tõttu imelikud. 


Skorpion- Addamsite suguvõsa

Skorpionid ei ole täiesti teistsugused ja erilised aga natukene ikka. Skorpionile meeldib provokatsioon. Talle meeldib õhtusöögilauas sugulastega hakata arutama asju, millest keegi ei räägiks. Teda köidab surm ja hauatagune maailm. Kõik, mis on seotud müstika ja spiritismiga. Igasugune niisama loba ei huvita teda, ta tahab pikalt-laialt arutada sellest, kuidas on kuritegevuse hetkeseis maailmas ja kui palju krematooriume oleks riigil juurde vaja. 

 

 

Samas satub ta tihti masendusse, mõtleb oma musti mõtteid ja haub kättemaksu. Ta on õrn aga samas hästi tugev. Ja salvab vajaduse korral. Kui ta tundub imelikuna, siis sellepärast, et ta ehitab enda ümber kivimüüri, millest keegi üle ei saa ja siis ise imestab, et ta üksi on. 


Veevalaja - Salatoimikud

Veevalaja oskab nii hästi teistest erineda nagu Sõnn oma aiamaaga toime tuleb. Seega on Veevalaja jaoks teistest erinev saanud mingisuguseks kreedoks, elumõtteks, kinnisideeks. Mitte mingi hinna eest ei taha ta olla osa hallist massist. Ta ei saa aru inimestest, kes teevad kõike nagu teised. Ta ei lähe kunagi voolava veega kaasa. Tal on tunne, et inimesed, selle asemel, et olla nemad ise, on valmis oma identiteedi unustama ja mängima kogu elu kedagi teist. Ja kui üldse on midagi, mida Veevalaja absoluutselt välja ei kannata, siis on see vabaduse- ja aususe puudus. 

Jah, mõnikord ta võib natuke liiale minna ja otsida metalliotsijaga kosmoselaeva riismeid. Nii, nagu Fox Mulder "Salatoimikutes", ütleb ka Veevalaja, et tõde on kusagil olemas. Teda köidab üle kõige kõik, mis on seotud ulme, utoopia ja universaalsega, tal on pea tihti tähtedes. Aga välja näeb ta küll üsna originaalne ja paistab oma imeliku riietusstiiliga lausa silma, mille jaoks ta on tugevalt oma kujutlusvõimet ära kasutanud.

 

 


Kalad - Müstika piiril

Kalade esindajaid huvitab kõik, mis on seotud müstikaga. Kalad on sodiaagi viimane märk ja selle tõttu sümboliseerivad kahe piiri vahelist silda. Kuhu see sild viib? Kalad ise ka ei tea seda ja see on kõige väiksem mure, mis neil on. Kalad on alati oma unistuste maailmas ja kui sa neile märkuse teed, et nad alati ringi käivad pea laiali otsas, siis vastavad nad sulle, et tegelikult mõtles ta astrofüüsilistele asjadele. 

Võib lausa kihla vedada, et meie sõbrad Kalad usuvad kummitustesse, fantoomidesse ja luupainajatesse. Nad on natuke hipid ka oma olemuselt ja teavad, et neid peetakse teistsugusteks, nemad ise aga unistavad paremast maailmast ning andestavad kõigile. On ju üleloomulik nähtus?

Kommentaare ei ole