{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : 10 märki, mis tõestavad, et sa oled sündinud Kaalude tähtkujus

  foto : unsplash / Clem Onojeghuo Kaalude hooaeg on käimas,...

 

foto : unsplash / Clem Onojeghuo

Kaalude hooaeg on käimas, mis kestab kuni 23. oktoobrini. Millised need meie kallid Kaalud aga tegelikult on? 


1. Sa ei oska ära öelda

Jah, sa küll katsud ja oled üritanud aga see pole ju tegelikult sinu süü. Sa ei taha probleeme oma ellu, sa tahad, et kõik oleksid rahul: nii sina, kui teised. Ja sulle meeldib teistele meelehead teha. Sa oled nagu see keskmine laps, sodiaagiratta keskmine märk ja sellepärast sa peadki kõikidega hästi läbi saama. Sa tahad, et teised sinust hästi arvaksid. Sa pead õppima ei ütlema. Sest mis siis saab, kui keegi sulle abieluettepaneku teeb? 

 

2. Ilusad asjad äratavad sinus imetlust

Ilusad asjad on sulle alati meeldinud, sul on kõrgelt arenenud ilumeel. Tunnista üles, et ilu ei jäta sind ükskõikseks. Sulle meeldib käia muuseumites ja näitustel, sulle meeldib, kui inimesed räägivad viisakalt ja korralikult. Sa ei pea elegantsi ja klassikalist riietusstiili iganenuks ega vanamoeliseks. Vastupidi, see teebki sind õnnelikuks.

 

 

3. Halvad kombed ärritavad sind 

Sa ei kannata silmaotsaski labasust, rumalust, viisakuse puudust. Teiste rumalust nähes võid sa lausa ärrituda ega suuda oma pahameelt varjata. Viisakuse puudumine viib sind lihtsalt endast välja. Vähemalt sina oled hästi kasvatatud.

 

4. Sa oled oma sõprade lohutaja

Ja kõik helistavad sulle alati, kui neil midagi juhtunud on. Sa oled see, kes ravib haiget saanud südameid, sinu peale võib alati kindel olla, ükskõik, milline olukord siis ka ei ole. Sinu planeet Veenus on sulle andnud selle ande teiste südamevalu leevendada. Iseendale sa nii hea nõuandja ei ole aga keegi pole ju täiuslik.

 

5. Sa lihtsalt ei suuda otsustada mitte kunagi

Sa ütled küll, et see on vale puha aga ole enda vastu aus. Sa oled tihti nagu kits kahe heinakuhja vahel ega tea, kumb oleks parem valik. Kõige hullem, mis sinuga võiks juhtuda, oleks minna välja sööma üksi ilma, et keegi sulle nõu annaks, mida sa tellida võiksid.

 

6. Sa oskad rõõmu valmistada

Mis puutub kingituste tegemisse, siis ei tea keegi paremini, kui sina, mis teisele võib rõõmu valmistada. Ka töö juures oled sina see, kes teab, kuidas teiste päeva ilusaks teha. Sa oled teiste vastu tähelepanelik ja see teeb sulle ainult au. Ära ainult iseennast ära unusta.

 

 

7. Viimane kord tülitsesid sa 2010. aastal

See oli neljapäevane päev ja vihma sadas. Sa oled vana rahu ise ja... Aga siis see juhtus, ilma, et see oleks olnud sinu süü. Aga muidu teed sa oma elus kõike nii, et vältida arusaamatusi ja möödarääkimisi, katsud olla kogu aeg teistele meele järgi, sa sööd, elad ja magad selle eesmärgiga. Sa oled isegi nõus nendega, kes ütlevad, et see pole hea, et sa nii teed.

 

8. Sa oled igavene romantik

Armastus paneb sind unistama. Armastus annab sulle tiivad. Sa oled romantik ja romantilistel õhtusöökidel küünlavalges on sinu elus tähtis koht. Sellest sa juba ei loobu. Kas sa armastad armastust? Selles on küsimus.

 

9. Sulle meeldivad draamad

Sa oled väga hea suhtleja ja oled alati õigel ajal õiges kohas, et saada osaks kõige pikantsematest seikadest. Kõik kuulujutud pakuvad sulle huvi. Loomulikult otsid sa kõikidele probleemidele ainult lahendust. Aga samas naudid ka etendust.

 

10. Sa oled moefänn

Sa kannad väga ilusaid rõivaid, sa oled nagu elav kunstiteos.

Kommentaare ei ole