{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test: vali üks pilt ja võta oma sõnum vastu

  Kui sul just praegu on head nõu vaja, siis oled sa õiges kohas.  Mõnikord piisab ainult sellest, kui keegi ...

 




Kui sul just praegu on head nõu vaja, siis oled sa õiges kohas. 

Mõnikord piisab ainult sellest, kui keegi sind rahustab, kuulab su mured ära, annab nõu ja sellest piisab, et sa tunneksid end paremini ja tänu sellele leiad sa ka oma probleemidele kiiremini lahenduse. Tänu sellele võid sa näha asju läbi teise vaatevinkli ja tunned end natukenegi paremini.

Vali üks lumehelves, see, mis just sulle kõige hingelähedasem tundub ja võta vastu oma sõnum.

 


 

Kui sa valisid...

 

 

  Esimese pildi

 Sinu sõnum on: 

« Ole kannatlik, su probleemidele tuleb lahendus. »


Sa oled harjunud mõtlema, et elu peab olema selline nagu sina seda tahad. Sul on raske olla kannatlik ja sellepärast tunned sa sageli pettumust, kui asjad väljuvad sinu kontrolli alt.

Sa pead mõistma, et sa ei saa kõike tagant kiirustada ja pead iseennast kohandama mõningate olukordadega. Tee seda, mida sa pead tegema ja katsu ära lõpetada see, millega sa alustanud oled. Ära sekku liiga palju teiste ellu ja ära torma päevast päeva ringi. Õigel hetkel tulevad sinu juurde õiged inimesed ja tekivad võimalused, mida sa nii kaua oodanud oled. Kui sa õpid elama rohkem tänases päevas ja vähem muretsema homse pärast, lahenevad paljud su probleemid. Aga selle jaoks, et see hakkaks nii minema, pead sa lõpetama kõigepealt muretsemise ja hakkama mõtlema selle peale, mida sina oma elult tahad, mitte selle peale, mis teeb sind kurvaks ja tekitab ärevust. Mida sa tahaksid, kui kõik oleks võimalik? Millised on sinu soovid ja unistused? Millisest elust sa unistasid, kui sa olid veel laps? Otsi nüüd need unistused oma mälestustevakast välja ja vaata, mis sind päriselt köidab. See, mis kuulub sulle, leiab su juurde tee, kui sa ainult ise ei sea teele takistusi oma muremõtete ja enesehaletsemisega. Pea püsti, head uudised ei ole enam kaugel.

 

 

 


 Teise pildi

Sinu sõnum on:

« Kui sa hakkad nägema rohkem ilu tänases päevas, muutub kogu su elu ilusaks. »

 

Kõige tähtsam on mõista, et muutused saavad alguse sinust endast. Sa ei saa muuta elu enda ümber ega teisi inimesi, kui sa ise ennast ei muuda. Sest elu sinu ümber on kõigest peegeldus sellest, mis toimub sinu hinges. Kui sa tahad, et su elu muutuks, tuleb sul muuta oma mõtteid, tundeid ja uskumusi. Õpi hindama kõike seda, mis sul on, õpi elu nautima, õpi nägema midagi head igas päevas. Ja kõik hakkab muutuma. Selle asemel, et kritiseerida ja leida vigu, õpi rohkem nägema seda, mis on hästi. Õpi kiitma inimesi selle asemel, et neid õpetada. Õpi olema parem iseenda ja teiste vastu. Ja ära unusta, et sina ise oled oma õnne sepp. Sina ise rajad oma maailma oma isiklike uskumuste ja veendumustega. See, milline on sinu minapilt, selline on ka sinu maailm. Kui sa tahad midagi muuta, pead sa muutma kõigepealt oma mõtteid. Ja mitte ainult mõtteid. Vaid ka veendumusi, uskumusi, maailmapilti. Pessimistist peab saama optimist, kes näeb rohkem häid võimalusi, kui probleeme.

 

 

 

 

Kolmanda pildi

Sinu sõnum on:

« Ka headusel on piirid. Õpi oma südant rohkem kaitsma. »

 

Sa oled suure südamega inimene. Sinu jaoks on inimestel palju suurem väärtus, kui asjadel ja sellepärast hinnatakse sind palju. Ainult, et mõned inimesed kasutavad sinu headust ära ja sellepärast tunned sa end nii sageli halvasti. Sest sa usud, et oled endast alati rohkem andnud teistele, kui tagasi vastu saanud.

Varem olid sa palju avatum ja muretum, nüüd oled sa muutunud kinniseks. Ent maailm vajab inimesi nagu sina, sest sina tead, kuidas muuta seda maailma paremaks paigaks. Õpi kaitsma oma südant. Headus on haruldus ja maailm vajab sind. Maailm vajab selliseid inimesi nagu sina, sest sa oskad näha seda, mis on peidus kõige sügavamas hingepõhjas. Sa tunned teiste kurbust ja rõõme. Ja teiste valu teeb sulle haiget, sellepärast ei oskagi sa enam rõõmu tunda ja oled hakanud kartma tulevikku. Sa pead kõigepealt tagasi leidma hingerahu ja seejärel õppima taas elu usaldama. Kõik muu tuleb iseenesest sinu juurde tagasi. Õpi vahet tegema heal ja halval ning veeda rohkem aega inimestega, kes mõjuvad inspireerivalt ja motiveerivad sind. Ole vähem nendega, kes räägivad ainult halba ega oska oma elu hinnata. 

 

Neljanda pildi

 Sinu sõnum on :

«Asjad tulevad siis sinuni, kui sa neid enam taga ei aja."


Kui aednik külvab seemned kevadel, ei hakka ta iga päev muretsema sellepärast, kas tema seemned ka vilja hakkavad kandma ja kas tema taimedest üldse asja saab. Kui sa midagi tahad - on see siis mõne soovi täitumine või probleemile lahenduse leidmine - siis külva oma seemned hoole ja armastusega ja ära unusta neid kasta aeg-ajalt aga ära muretse enam! Usu sellesse, et kõik täitub õigel ajal! Ära muretse ilmaasjata, iga asi, mis on sulle määratud, tuleb sinu juurde, kui sa lõpetad muretsemise ja usud rohkem iseendasse.

 

 

 

Kommentaare ei ole