{ads}

HIDE

Viimased

latest

Täna, 10. septembril, on taevas täiskuu : teeme ruumi õnnele ja jõukusele

  foto : unsplash / malith d karunarathne  Suvi on selleks k...

 

foto : unsplash / malith d karunarathne

 Suvi on selleks korraks läbi saanud ja sügis ei ole enam kaugel. Merkuuri retrograad algas eile, 9. septembril ning kestab 2. oktoobrini. Sügisene pööripäev leiab aset 23. septembril. 

Tänane täiskuu toob aga kaasa natukene head õnne. Seekord särab täiskuu Kalade märgis ja tänu sellele võid sa olla praegusel perioodil natuke tundlikum, kui tavaliselt, natuke emotsionaalsem ja vastuvõtlikum teiste energia suhtes. 

Septembrikuu täiskuud kutsutakse ka lõikuskuuks, sest praegu on sügisandide aeg ja selle tõttu on seekordne täiskuu seotud külluse ja jõukusega. Piltlikult tähendab see seda, et kõik need seemned, mida me oleme sellel aastal külvanud, hakkavad nüüd vilja kandma. Kõik sellel aastal tehtud plaanid peaksid nüüd võtma konkreetsema kuju. Ja unistused ei jää ainult unistusteks. 

Kuna sellel aastal särab täiskuu aga Kalade märgis, tähendab see, et kõik tagasihoitud tunded ja väljendamata emotsioonid võivad nüüd korraga väljapääsu otsida. 

Ent Kalad ei ole ainult tundlikud, nad on ka suure südamega. Ja selle tõttu võime me rohkem tähelepanu pöörata mitte ainult enda, vaid ka oma lähedaste emotsioonidele. 

 

 

Universum muudab meid järgnevatel tundidel palju heatahtlikumaks teiste suhtes. 

Tähtis on siiski ennast seejuures ka hoida, et teiste tunded ei saaks teha meile haiget. Seega selleks, et hoolitseda teiste eest, ei tohi seejuures unustada iseennast ära. 

Armastus ongi selle kuu faasi võtmesõnaks. Olla iseenda ja teiste vastu parem. Anda rohkem, kui sa võtad. Olla avatud meelega ja kuulata oma südant. Selle asemel, et sulgeda silmi probleemide ees, aidata neid, kes vajavad abi. Ja mitte ära unustada, et me oleme kõik omavahel seotud ja mida rohkem me anname teistele seda, mida nad vajavad, seda rohkem me saame elult vastu seda, mida me ise vajame.

 

Täiskuu Kalades : kuula oma südant 

Ilmselt said sa aru, et selle täiskuu ajal ei pääse sa oma emotsioonide tulvast mitte kuhugi. Kõik seni tagasihoitud tunded võivad su üle võimust võtta ja nagu paisu tagant valla pääseda. Ka kõige tugevamad tähemärgid võivad muutuda tundlikumaks praegusel hetkel. 

Neitsi aeg on käimas, mis kestab kuni 22. septembrini. Palju õnne siinkohal kõikidele nendele, kes on sündinud Neitsi tähtkujus. Neitsi energia paneb meid mõtlema loogilisemalt ja praktilisemalt. Kuna aga täiskuu leiab aset Kalade märgis, siis ei pääse oma tunnete eest mitte keegi. 

Kalad on unistajad, tervendajad ja mõnikord ka spirituaalsed äratajad, kes elavad suurema osa ajast oma unistuste maailmas. Neis on midagi müstilist tänu Neptuunile, mis on seotud illusioonide ja spirituaalsusega. Selle tõttu on täiesti normaalne, kui sa korraga kaotad oma praktilise mõtlemise ning hakkad nägema maailma läbi roosade prillide. 

 

 

Praegu on just see aeg, mil tuleks kuulata rohkem oma südant ning usaldada iseennast. Sest Kalad teavad paremini, kui sina ise, mida sa vajad. Ja tänu sellele võib see nädalavahetus viia ootamatult mõned su unistused ellu ning tuua su ellu õnne ja jõukust. See ongi Kalade sõnum sinule. Kuula oma südant. Ja kõik läheb hästi. Suvi on võib-olla selleks korraks läbi saanud aga elul on sulle veel palju häid üllatusi varuks. Ja tulevik on ilus, kui sa ainult ise seda usud. 

 

Kuidas tänane täiskuu sinu tähemärki mõjutab? 

Kallis Jäär, täiskuu Kalades soovitab sul tungivalt aega maha võtta. Jah, septembrikuu on kätte jõudnud ja sul on käed-jalad tegemist täis aga see pole veel põhjus, et end tööga üle koormata ja tappa oma vaimset tervist. Sellel nädalavahetusel sa pead mõtlema enda peale ja organiseerima oma elu paremini. Hoolitse rohkem enda eest. Ära muretse, ära ole vihane, lase kõik halvad emotsioonid endast välja ning kõik läheb hästi. 

Kallis Sõnn, see täiskuu ei jäta sind ükskõikseks. Tundub nagu oleks sul mingi plaan meeles juba mõnda aega mõlkumas, mis oleks, kui hakkaks nüüd seda ellu viima? Alusta sellel nädalavahetusel.

 Kallid Kaksikud, ilmselt paistad sa silma heade juhiomadustega sellel nädalavahetusel. Töö juures on kõik pilgud sinu peale pööratud. Sa võid saada häid pakkumisi ja ühe suure üllatuse. 

Kallis Vähk, hea oleks, kui sa tuleksid oma mugavustsoonist välja sellel nädalavahetusel. Tundub nii, et mõned probleemid, mida sa oled pikka aega katsunud eirata, ei lase sul oma eluga rahulikult edasi minna. Isegi, kui see sulle ei meeldi, siis pead sa haarama härjal sarvist. Ja ära muretse, rääkimine aitab sul leida lahendusi probleemidele. 

Kallis Lõvi, aeg on tegutseda. Investeeri nii rahaliselt, kui emotsionaalselt. Loo kord oma suhetes, et hoida halbu üllatusi ära. 

 

 

Kallis Neitsi, tänu Kalade energiale teed sa oma elus ruumi kellelegi teisele. Isegi, kui see sulle ei sarnane, lased sa järgnetel päevadel end oma soovidest ja igatsustest juhtida. Ja see tuleb sulle ainult kasuks.

Kallis Kaalude esindaja. Sa pead organiseerima oma elu paremini ja leidma tasakaalu töö- ja eraelu vahel. Aeg on muutusteks küps aga õnneks leiad sa kodust neid, kes sind toetavad ja aitavad. 

Kallis Skorpion, seekordne täiskuu toob su ellu armastust. Tõenäoliselt tunned sa veelgi suuremat lähedust ja üksmeelt nendega, kes on sinu jaoks tähtsad.

Kallis Ambur, sa pead järgnevatel päevadel rohkem tähelepanu pöörama oma lähedastele. Otsi oma juuri, sealt leiad sa turvatunnet ja õpid iseennast paremini tundma. 

Kallis Kaljukits, see täiskuu periood peaks sulle raha juurde tooma. Tööl on sinu elus tähtis koht aga ära unusta ka puhata ja enda jaoks aega võtta. Teha seda, mis sulle meeldib. 

Kallis Veevalaja, viimasel ajal oled sa hakanud liiga palju kulutama. Aeg-ajalt võibki endale midagi lubada aga hea oleks, kui sa oleksid ka ettenägelikum ning mõtleksid rohkem oma tuleviku peale. 

Kallis Kalade esindaja, see täiskuu tuleb sinu jaoks emotsiooniderohke. Sa ise võid muutuda veelgi tundlikumaks. Ära ela ainult teiste jaoks, ka sina ise vajad armastust ja hoolt. Seega kuula kõigepealt ennast ja enda soove enne, kui lähed maailma päästma.

 

Kommentaare ei ole