{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 10. september

foto : u...

foto : unsplash / Artem Kniaz

 

 Jäär

Armastus. Täna peaks sind ees ootama ilus päev, mis ei tohiks kaasa tuua ühtegi probleemi. Kui sa oled vallaline, viib Jupiter sind kokku kellegagi, kellega sa järgmisel suvel abiellud. Töö. Ilmselt oled sa natuke närvilisem aga suudad end kokku võtta ega näita midagi välja. Tervis. Sa sööd liiga palju liha, eriti punast liha ja ometi sa tead, et see pole tervisele kasulik. Raha. Kõikide märkide järgi võid sa täna parandada oma majanduslikku seisu, kui sa ise ainult seda tahad ja oled valmis õigel hetkel tegutsema.

Väike nõuanne: ära võta kõike nii isiklikult ja ära solvu nii ruttu, sa teed ainult iseendale nii haiget


Sõnn

Armastus. Kõik sõltub sellest, milline on su suhe: kui su suhe on juba halb, siis ilmselt viib tänane päev teid veelgi rohkem lahku. Kui su suhe on hea, siis tekib võimalusi kudrutamiseks. Töö. Töö juures ei ole hetkel kõige paremad ajad, rahaga seotud küsimused võivad pingeid tekitada. Tervis. Tänu Merkuurile peaksid sa olema heas vormis. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini ja sa leiad uusi võimalusi.

Väike nõuanne: ära hädalda nii palju oma elu üle, ole tänulik selle üle, mis sul on


Kaksikud

Armastus. Kui sa ootad oma ellu seda õiget inimest, siis tee ennast täna ilusaks, sest ta on juba sinu poole teel. Kui sa oled aga juba kellegagi koos, siis loodame, et su partner suudab ja oskab su mõtteid lugeda ja vastab su ootustele. Töö. Jupiter aitab muuta su suhteid töökaaslaste ja ülemustega paremaks. Tervis. Hoia oma tervist. Raha. Ole ettevaatlikum ja kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: pea oma eelarvest kinni ja piira kulutusi


Vähk

Armastus. Jupiter tegutseb hetkel sinu astroloogilises taevas ja kingib sulle ilusa päeva. Kui sa oled vallaline, naudid sa ilmselt rohkem oma elu praegu ilma, et sul oleks vaja kellelegi aru anda. Töö. Ole ettevõtlikum ja aktiivsem. Tervis. Hea päev selleks, et hoolitseda oma tervise eest, toituda tervislikumalt ja teha sporti. Raha. Jupiter toob sulle rahaõnne kaasa täna.

Väike nõuanne: ära tagane oma kohustuste eest

 


Lõvi

Armastus. Mis puutub armastusse, siis rõõmustamiseks pole põhjust. Üks pettumus võib sind täna lausa ees oodata. Töö. Varu kannatlikkust ja hoia madalat profiili. Tervis. Otsi enne kõike hingerahu ja kõik muu tuleb peale selle. Raha. Ole ettevaatlik ja ära loobi raha tuulde.

Väike nõuanne: kui sul on probleeme või raskeid aegu, siis ära jää üksi oma muremõtetega


Neitsi

Armastus. Kui sa tahad, et tänane päev läheks hästi ja ilma probleemideta, siis ole järeleandlikum ja mõistvam. Kui sa oled vallaline, siis parem on, kui sa keskendud millelegi muule, sest nagunii sulle keegi ei meeldi. Sa oled hetkel liiga kriitiliselt häälestatud. Töö. Tänane päev toob sulle põhjust rõõmustamiseks. Tervis. Su tervis peaks olema hea täna. Raha. Mõtle enne, kui sa midagi ostad.

Väike nõuanne: ära vaidle lihtsalt vaidlemise pärast


Kaalud

Armastus. Suhe partneriga peaks muutuma veelgi paremaks ja lähedasemaks. Töö. Ära alahinda oma konkurente. Erinevalt sinust puudub neil südametunnistus. Tervis. Katsu leida võimalusi, kuidas stressi maandada. Raha. Tänane päev võib sulle teha ilusa üllatuse.

Väike nõuanne: ära unusta viia oma plaane ellu


Skorpion

Armastus. Ükskõik siis, kui vana sa ka ei ole, täna võid sa kogeda midagi ootamatut, mida kutsutakse armastuseks esimesest silmapilgust, mis võtab su põlved nõrgaks ja viib viimase arunatukese peast. Töö. Töö juures on viimasel ajal valitsenud stressirohke õhkkond, õnneks nüüd lahenevad kõik probleemid. Tervis. Ära unusta teha sporti, see aitab stressi maha võtta. Raha. Planeetide seis on üsna neutraalne.

Väike nõuanne: ära ole nagu kits kahe heinakuhja vahel

 


Ambur

Armastus. Vallalisi on ees ootamas väga ilus ja paljutõotav päev. töö. Kui sul on vaja langetada mingi tähtis valik või võtta vastu oluline otsus, siis tee seda täna. Tervis. Ole kõiges mõõdukas ja ära riku ise oma tervist ära. Raha. Ära unusta oma õnnenumbreid, kui sa lotot mängid.

Väike nõuanne: ära võta väikeseid probleeme nagu oleks tegemist suure katastroofiga


Kaljukits

Armastus. Ilmselt toob tänane päev meeldivaid hetki kaasa. Kui sa oled aga vallaline, siis võta teadmiseks, et sa oled liiga nõudlik. Töö. Katsu iga olukorraga paremini kohaneda. Tervis. Võta aega maha ja ära kurna ennast tööga ära. Raha. Kui sa nii edasi kulutad, jäävad sulle ainult tühjad taskud.

Väike nõuanne: ära mängi ohvrit


Veevalaja

Armastus. Valmista oma vaim suureks sündmuseks ette, sest täna kohtud sa inimesega, kellel saab sinu elus tähtis roll olema. Töö. Ära võta mitut asja korraga käsile. Tervis. Jupiter ja Veenus kaitsevad su tervist. Raha. Täna võid sa sooritada väga kasulikke tehinguid.

Väike nõuanne: ära karda elu


Kalad

Armastus. Tänu Veenusele näed sa elu palju paremas valguses ja leiad, et kõik ei olegi nii hirmus nagu sa arvasidki. See on hea, kui sa õpid hindama seda, mis sul on. Töö. Su töökaaslased leiavad ilmselt, et sa oled muutunud liiga autoritaarseks ent sinu populaarsus ei kannata selle all. Tervis. Sa vajad puhkust ja pead rohkem magama. Raha. Ole ettevaatlik oma rahaasjadega.

Väike nõuanne: mõõda oma vererõhku ja võta tempot maha

Kommentaare ei ole