{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 6. september

  foto: unsplash / Robert Zunikoff Jäär Armastus. T...

 

foto: unsplash / Robert Zunikoff

Jäär

Armastus. Täna võivad rahaküsimused muutuda tähtsamaks, kui kõik muu ja kaaluda üles tunded ning armastuse. Kui sa oled vallaline, siis vaata ette, et sa ei oleks nagu liblikas, kes lendab õielt õiele. Töö. Marss toetab sind täna ja tänu sellele oled sa palju kohusetundlikum. Sind hinnatakse ja see ongi kõige tähtsam. Tervis. Ära torma kogu aeg ringi, sa kurnad ennast niisama ära. Organiseeri oma elu paremini ja hoia oma närve. Raha. Tänane päev toob sulle häid uudiseid kaasa.

Väike nõuanne: ära muutu liiga emotsionaalseks


Sõnn

Armastus. Midagi märkimisväärset ei tohiks täna juhtuda, kui sa oled juba kellegagi koos, peaks su suhe olema rahulik ja ilma probleemideta. Kui sa oled aga vallaline, tegeled sa rohkem oma tööasjadega hetkel. Töö. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated, mitmed head võimalused tekivad, mis aitavad sul oma plaane ellu viia ja karjääri teha. Tervis. Jupiter aitab sul muuta oma eluviise paremaks ja tervislikumaks. Raha. Raha hakkab tulema sinu poole.

Väike nõuanne: ära koorma end kohustustega üle. Võta aega iseenda jaoks


Kaksikud

Armastus. Veenus kaitseb su paarisuhet täna ja tänu sellele peaks tänane päev tulema ilus ja rahulik. Töö. Su töö ei paku sulle enam pinget ega rahuldust, sa igatsed uute väljakutsete järele. Tervis. Hoia end seedeprobleemide eest ja söö kergemat toitu. Raha. Täna saad sa ootamatust kohast raha juurde.

Väike nõuanne: pane prioriteedid paika


Vähk

Armastus. Täna sul ilmselt igavuse üle kurta pole vaja. Sest täna õhtul saad sa ühe ilusa üllatuse osaliseks. Töö. Mingeid probleeme ei tohiks täna ette tulla, mõned head võimalused võivad küll tekkida. Tervis. Tee sporti, see aitab pingeid maandada. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini.

Väike nõuanne: ole iseenda vastu parem

 


Lõvi

Armastus. Täna võivad tekkida mõned pinged ja arusaamatused sinu ja su partneri vahele, ära ütle midagi, mida sa hiljem kahetseda võid. Töö. Haara kõikidest headest võimalustest kinni. Tervis. Liigu rohkem, see teeb su tervisele head. Raha. Kes otsib, see leiab.

Väike nõuanne: ära muutu liiga autoritaarseks


Neitsi

Armastus. Täna ei ole kõige parem päev selleks, et rääkida tõsistest asjadest, jäte sellised jutuajamised mõneks teiseks korraks. Töö. Töö peaks pakkuma sulle praegusel hetkel rahulolu. Tervis. Hoolitse natuke rohkem oma tervise eest. Raha. Ole kokkuhoidlikum ja ettenägelikum.

Väike nõuanne: loobu oma liiga utoopilistest plaanidest


Kaalud

Armastus. Tänane päev peaks kaasa tooma rõõmu ja armastust. Töö. Kasuta oma energiat targalt ja ära torma niisama ringi. Tervis. Hoia oma kehakaalul silma peal. Raha. Aeg on organiseerida paremini oma rahaasju.

Väike nõuanne: arvesta ka teiste arvamusega


Skorpion

Armastus. Täna võib sulle tunduda korraga, et sul polegi midagi ühist enam oma elukaaslasega. Et sa tegelikult ei tunnegi teda õieti. Et sa elad võõra inimese kõrval. Ära hakka liiga ennatlikke järeldusi tegema ja oota, kuni sa end jälle paremini tunned. Töö. Ära ütle midagi, mida sa võid hiljem kahetseda, ära suru oma tahtmist peale ja austa rohkem oma töökaaslasi. Tervis. Ilmselt oled sa liiga närviline viimasel ajal, sest sa ei maga palju. Raha. Jupiter toob sulle rahaõnne kaasa.

Väike nõuanne: ole ettenägelikum

 


Ambur

Armastus. Üldiselt peaks suhe partneriga olema väga hea, väldi ainult kõiki rahaga seotud teemasid, sest nagu öeldakse, tühi toob tüli majja. Töö. Ole ettevõtlikum ja julgem. Tervis. Kõik võimalikud terviseprobleemid hakkavad taanduma. Raha. Ära mängi oma rahaga.

Väike nõuanne: ära räägi oma elust kõikidele inimestele


Kaljukits

Armastus. Tänu Pluutole võid sa täna olla eriti kriitiline ja teha oma partnerile palju etteheiteid. Sa näed temas viimasel ajal ainult vigu. Kui sa oled aga vallaline, otsid sa oma ellu vaheldust ainult. Töö. Sul on suured plaanid ja sa oled ambitsioonikas, vaata ainult, et sa oma plaanid ka ellu viid. Tervis. Katsu rohkem puhata. Raha. Neptuun toob sulle õnne kaasa.

Väike nõuanne: ära ole kogu aeg rahulolematu. Õpi rohkem hindama ja nägema seda, mis su elus hästi on.


Veevalaja

Armastus. Kui sa oled vallaline, ootad sa ilmselt seda õiget inimest, kes tuleb välja sinu unistustest. Ära ole nii nõudlik, sa võid pettuda. Töö. Vii oma plaanid ellu ja ära ainult räägi. Tervis. Muretsemiseks pole põhjust. Raha. Ära kuluta nii palju.

Väike nõuanne: sina ise oled oma õnne sepp


Kalad

Armastus. Praegu peaks su elu olema rahulik ja tõtt tunnistades ei muretse sa eriti oma suhte pärast. Sa tead, et võid oma partneri peale kindel olla ja see on kõik, mida sa vajad. Töö. Konfliktid ülemustega võivad tekkida. Tervis. Vähem stressi! Raha. Ole kokkuhoidlikum ja ära usu kõike, mida sulle räägitakse.

Väike nõuanne: mõtle ainult häid mõtteid

Kommentaare ei ole