{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 3. august

foto : u...

foto : unsplash / Sincerely Media

 

 Jäär

Armastus. Ilmselt mõistad sa ise ka, et see, mis on, on parem, kui see, mida ei ole. Oleks on paha poiss, väike on on hea. Töö. Töö juures valitsev õhkkond muutub rahulikumaks ja sa ei tunne enam vajadust rünnata oma sõnadega kõiki neid, kes sulle ei meeldi. Tervis. Üldiselt peaks su tervis olema hea ja tugev praegu. Raha. Mitmed võimalused avanevad, mis aitavad sul kindlustada oma majanduslikku seisu.

Väike nõuanne: ära ütle midagi, mida sa hiljem võid kahetseda


Sõnn

Armastus. Ole ettevõtlikum ja ära lase rutiinil oma suhet rikkuda. Kui sa oled vallaline, siis ära haletse ennast kogu aeg, sa ei tea, mida homne päev sulle toob. Töö. Ole sihikindlam ja järjepidevam. Tervis. Võta enda jaoks aega, ära söö liiga kiiresti ja mõtle ainult rõõmsaid mõtteid. Raha. Ühtegi probleemi ei tohiks tekkida, Jupiter kaitseb su rahaasju täna. 

Väike nõuanne: ära lase teistel ennast nii palju mõjutada


Kaksikud

Armastus. Asjad ei lähe täna nii nagu sa seda sooviksid, sest sa igatsed millegi muu järele ja tahad oma ellu rohkem vaheldust. Töö. Ole taktitundelisem ja arvesta teiste tunnetega. Tervis. Ükski viirus ei pääse sind kimbutama. Raha. Ole ettevaatlik oma rahaasjadega ümber käies.

Väike nõuanne: ära reageeri üle


Vähk

Armastus. Täna on sind ees ootamas üsna hea päev. Kui sa oled vallaline, võivad su lootused täituda. Töö. Hoia madalat profiili. Tervis. Veenus viib kõik su mured ära. Raha. Mõned viivitused ja takistused võivad tekkida, mis panevad su kannatlikkuse tõsiselt proovile.

Väike nõuanne: ära unusta, et suur tükk ajab suu lõhki


Lõvi

Armastus. Igavuse üle sul täna kurta pole vaja. Kui sa oled vallaline, võid sa kohtuda kellegagi, kelle tõelist palet õpid sa alles hiljem tundma. Töö. Järjepidevus viib sind sihile. Tervis. Sa peaksid olema heas vormis,ära unusta sporti teha. Raha. Kõik läheb hästi, tänane päev võib sulle raha juurde tuua.

Väike nõuanne: ole paindlikum ja tolerantsem

 


Neitsi

Armastus. Kui sa oled üksi, kardad sa ilmselt hetkel ennast siduda. Sa ei taha enam haiget saada. Sul on tunne, et kõik normaalsed inimesed on juba kellegagi koos. Kui sa oled aga juba paarisuhtes, võib sul tekkida soov vabadust nautida. Töö. Ära võta enda peale rohkem kohustusi, kui sa täita suudad. Tervis. Hea oleks, kui sa sööksid vähem lihatoite ja rohkem köögivilju. Raha. Tänu Jupiterile on sind ees ootamas väga hea päev.

Väike nõuanne: ära lase ennast teiste sõnadest nii palju mõjutada


Kaalud

Armastus. Planeetide seis ei ole hetkel kõige parem, võib juhtuda, et sa hakkad oma elu üle täna sügavamalt järele mõtlema ja kahtlema oma tunnetes. Töö. Ühtegi probleemi ei tohiks täna tekkida. Tervis. Kui palju sa iga päev liigud? Raha. Ära loobi raha aknast välja, hoia rohkem kokku.

Väike nõuanne: katsu paremini kohaneda iga olukorraga


Skorpion

Armastus. Võttes arvesse Neptuuni aspekti, ei tohiks tänane päev probleeme kaasa tuua. Võib-olla suudad sa isegi paremini rääkida sellest, mis sul südamel on. Töö. Täna tehakse sulle üks ootamatu pakkumine. Aga ära hõiska enne õhtut. Tervis. Veenus soovitab sul rohkem oma tervise eest hoolitseda.

Väike nõuanne: ära hoia oma seisukohast iga hinna eest kinni. Kui suur on võimalus, et sa eksid või oled valest aru saanud? 

 

 

Ambur

Armastus.  Sa igatsed vahelduse järele ja tahad midagi uut. Muuda oma paarisuhet paremaks ja lisa oma elule natuke vürtsi. Töö. Ole julgem ja ettevõtlikum, ära karda oma arvamust avaldada. Tervis. Sa peaksid praegu olema üsna heas vormis. Raha. Ära muretse, igale probleemile leidub lahendus.

Väike nõuanne: unusta oma põhimõtted ja ole valmis uuendusteks


Kaljukits

Armastus. Sa oled täna veelgi kangekaelsem ja tahad ainult oma tahtmist teha, arvestamata hetkekski teise inimese tunnete ja soovidega. Ja selle tõttu võib tänane õhkkond olla veelgi pingelisem. Töö. Sul tuleb üks oluline otsus täna langetada. Tervis. Hoidu kõikidest liialdustest, mis võtavad su energiat ära. Raha. Kõik läheb hästi, kui sa ise oled tark ja mõistlik.

Väike nõuanne: suuga teeb suure linna, käega ei kärbsepesagi


Veevalaja

Armastus. Ära võta oma elukaaslast kui isiklikku omandit, mis kuulub ainult sulle. Austa ka teise inimese vabadust ja anna talle hingamisruumi. Töö. Head võimalused tekivad täna, seega hoia silmad lahti. Tervis. Muuda oma toitumist tervislikumaks ja tervis paraneb. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini.

Väike nõuanne: ära ole liiga naiivne


Kalad

Armastus. Kodune õhkkond võib olla pigem pingeline. Võib-olla on see seotud armukadedusega ühelt või teiselt poolt. Töö. Paljutõotav päev on sind ees ootamas. Tervis. Veenus ja Jupiter kaitsevad su tervist. Raha. Ilmselt leiad sa võimaluse, kuidas oma majanduslikku seisu parandada.

Väike nõuanne: ära unista liiga palju

Kommentaare ei ole