{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas sa tahad teada, kui vanaks sa elad? Tee see teaduslik test ja saa teada (kõik sõltub suurel määral sinu eluviisidest)

    Foto : unsplash / Nathan Dumlao Kui sa arvad, et see tes...

 

 

Foto : unsplash / Nathan Dumlao

Kui sa arvad, et see test ei saa anda mingeid usaldusväärseid tulemusi, siis tegelikult toetub see teaduslikele arvutustele.

Doktor Thomas Perls on selle testi autor, millele kõigil on vaba ligipääs lehel "The Living to 100 Life Expenctancy Calculator". Doktor Thomas Perls on läbi viinud ka teaduslikke uurimistöid nende inimeste hulgas, kes on elanud 100-aastaseks, pöörates suuremat tähelepanu nende eluviisidele. 

Dr. Thomas Perls' test toetub seega teaduslikele alustele ja nõuab seega täpseid vastuseid selleks, et saada kõige täpsemat vastust. Ja küsimusi on väga palju. Enne testi tegemist tuleks vastata ka kõikidele küsimustele, mis puudutavad toitumisharjumusi, magamist ja üldist elu. 

 

Samuti loeb õhu kvaliteet ja pärilikkus. Mõned küsimused puudutavad seda, kas sa kinnitad iga kord autos turvarihma, kui tihti sa tarbid punast liha, kas sa suitsetad ja kui palju sa värsket õhku hingad.

Siiski tuleks arvesse võtta ka seda, et isegi, kui see test toetub teaduslikele arvutustele ja annab sulle üsna usaldusväärse vastuse, siis ei tohiks sa kindlasti seda nüüd täiesti tõepähe võtta. Sest arvesse tuleb ka võtta seda, et elus tuleb ette muutusi. Ja kui testi vastus ei ole sulle meelepärane, siis kõige parem, mida sa teha saad, on muuta oma eluviise võimalikult ruttu!

Kommentaare ei ole