{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 7. september

foto : u...

foto : unsplash / Owen Lystrup

 

 Jäär

Armastus. Selle asemel, et sõnasõda pidada ja öelda asju, mida sa võid hiljem kahetseda, pane oma elus prioriteedid paika. Töö. Marss toetab sind, täna peaksid sa saama ka ühe väga hea uudise. Tervis. Ära kurna oma organismi ära ja katsu jääda rahulikuks. Stress ei ole tervisele hea. Raha. Täna on sind ees ootamas väga hea päev.

Väike nõuanne: mõtle ainult häid mõtteid

 

Sõnn

Armastus. Ära võta oma partnerit kui vaenlast, näe temas rohkem sõpra ja liitlast. Töö. Hea oleks, kui sa midagi suuremat täna ette ei võtaks, sest kõik ei pruugi minna sinu plaanide kohaselt. Tervis. Ära unusta iga päev natuke sporti teha. Raha. Üldjoontes ei tohiks probleeme tekkida, katsu ainult ise olla ettenägelikum.

Väike nõuanne: ole taktitundelisem


Kaksikud

Armastus. Suhe partneriga peaks täna olema hea aga tingimusel, et te ei hakka teineteise vabadust piirama. Ära lase samuti töömuredel kodust õhkkonda rikkuda. Töö. Ära unusta viia oma plaane ellu ja ära lepi sellega, mis sulle ei sobi. Tervis. Hoia oma vaimset tervist. Raha. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated. 

Väike nõuanne: ära hüppa üle oma varju


Vähk

Armastus. Ära arva, et mujal on rohi rohelisem. Kasta oma muru parem. Töö. Merkuur aitab sul paremini suhelda, kasuta seda perioodi ära selleks, et tingida endale paremat palka. Tervis. Ära unusta süüa rohkem valgurikkaid toite. Raha. Väga hea periood on sinu elus algamas.

Väike nõuanne: vaata alati päikese poole

 


Lõvi

Armastus. Kui sa oled vallaline, võib just täna üks ootamatu kohtumine aset leida. Töö. Haara kõikidest headest võimalustest kinni, mis täna tekivad. Tervis. Ükski terviseprobleem ei tohiks sind täna kimbutada. Raha. Ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: ära unusta, et sina ise oled oma õnne sepp


Neitsi

Armastus. Täna peaks sind ees ootama rahulik päev, ilma suuremate vahejuhtumiteta. Töö. Jupiter soovitab sul olla eeskujulikum ja teha oma tööd kohusetundlikumalt, sest keegi võib sind silmas pidada. Tervis. Muretsemiseks pole põhjust. Raha. Ole ettevaatlikum ja ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: ära lase ennast teistest nii palju mõjutada


Kaalud

Armastus. Tänane päev toob paljudele teie seast häid üllatusi. Töö. Kui sul on suuremad plaanid, siis hakka kohe tegutsema ja ära oota. Tervis. Planeedid aitavad muuta su tervist tugevamaks. Raha. Praegune periood ei ole just kõige parem, pea vastu, paremad ajad ei ole enam kaugel.

Väike nõuanne: miks sa vaevad oma pead kogu aeg igasuguste probleemidega


Skorpion

Armastus. Kui su suhe ei ole hetkel kõige parem, siis võta midagi ette enne, kui on liiga hilja. Ja ära unusta, et suhtlemine on iga suhte alus. Töö. Ära hakka oma õigust taga ajama ja teisi süüdistama. Sa ei ole lasteaias. Tervis. Ilmselt oled sa täna natuke liiga närviline. Raha. Marss võib tuua sulle täna häid uudiseid.

Väike nõuanne: mõtle ainult häid mõtteid

 


Ambur

Armastus. Läbisaamine elukaaslasega peaks olema hetkel vähemalt rahulik ja probleemidevaba.. Töö. Tänu Jupiterile võid sa saada huvitavaid pakkumisi. Tervis. Ära söö rohkem kui mõistlik. Raha. Ole ettevaatlikum ja ära usu kõike, mida sulle räägitakse. Raha ei kasva puu otsas.

Väike nõuanne: vali paremini, kellele sa oma muredest räägid


Kaljukits

Armastus. Võta midagi ette, et rutiin ja üksluisus ei hakkaks su suhtele halvasti mõjuma. Muuda oma suhet partneriga paremaks ja lähedasemaks. Töö. Räägi vähem ja kuula rohkem. Tervis. Ükski terviseprobleem ei pääse sind täna kimbutama. Raha. Planeedid su raha täna ei kaitse, seega ole ise kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: ära muretse nii palju


Veevalaja

Armastus. Tänane päev võib tuua su ellu palju armastust. Töö. Kasuta praegust head perioodi ära selleks, et kindlustada oma positsiooni. Tervis. Marss annab sulle energiat täna. Raha. Ole säästlikum ja kuluta vähem.

Väike nõuanne: ära ehita õhulosse

 

Kalad

Armastus.  Su suhe partneriga peaks olema üsna hea hetkel. Töö. Konfliktid ülemustega võivad tekkida, ära lase endale liiga teha ja seisa oma õiguste eest. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Ära soorita ühtegi kahtlast tehingut ja pea alati targematega enne nõu.

Väike nõuanne: ära mõtle kogu aeg oma probleemide peale

Kommentaare ei ole