{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mitu lindu on sellel pildil? Vaata järele, kui hea vaatlusoskusega sa oled!

   Kas sa suudad näha kõiki pildil olevaid linde vähem, kui 1 minuti jooksul? Pane oma vaatlusoskus proovile.  Sellised testid,...

 

 Kas sa suudad näha kõiki pildil olevaid linde vähem, kui 1 minuti jooksul? Pane oma vaatlusoskus proovile. 

Sellised testid, mis panevad proovile su analüüsioskuse ning tajumeele, on alati huvitavad, sest meid kõiki huvitab ju teada saada, kui hästi me väikeseid detaile tähele paneme. See oskus tuleb alati elus kasuks, sest inimene, kes oskab kõike näha, näeb ära ka selle, mida tema eest üritatakse varjata. 

Sest ega elus ka ju asjad ei laabu alati meie ootuste kohaselt ja iga elukogemus õpetab meile midagi ning paneb nägema asju läbi uue pilgu. Analüüsioskus areneb aastate jooksul välja ja muutub tugevamaks. Ka selliste testide tegemine aitab sellele kaasa, treenides samal ajal aju täpselt samuti, kui ristsõnade lahendamine. 

See test aitabki sul näha, kui tähelepanelik sa oled. 

Vaata allolevat pilti ning loe kokku, mitu lindu sina pildil näed. 



Kui sa nägid sellel pildil 10 lindu, siis oled sa väga hea vaatlusoskusega ja sinu eest ei jää midagi varjule. 


Kui sa aga 1 minuti jooksul suutsid näha ainult 1 - 3 lindu, siis pead sa natuke rohkem tähelepanu pöörama detailidele, nii võid sa elus veelgi kaugemale minna. 

Kui sa nägid aga 4 - 6 lindu pildil, siis oled sa väga tubli. 

 

 

Kui sa aga nägid 7 - 10 lindu, siis oled sa väga tähelepanelik, võimeline nägema seda, mida teised ei näe. Sul on oskus näha seda, mis on ilusa fassaadi taga. See oskus on sind elus alati edasi aidanud, sest tänu sellele oled sa suutnud oma eesmärke ja plaane ellu viia. 


Ja nüüd näitame, kus kõik need linnud peidus on:

 


 

Kommentaare ei ole