{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mis näitavad, et sa peaksid kiiremas korras hakkama sporti tegema

foto : unsplash / christopher lemercier    Alati ei ole liht...

foto : unsplash / christopher lemercier

 

 Alati ei ole lihtne leida aega spordiga tegelemiseks või siis on raske leida motivatsiooni. Palju mõnusam ja mugavam on istuda diivani peal ja vaadata telekat, olgem ausad. Igapäevane kiire elu, väsimus, stress ja nii need päevad lähevad samas rütmis. 

Tegelikult teeb spordi tegemine aga palju kasu nii vaimsele, kui füüsilisele tervisele. Sport aitab terveks jääda, hoida kehalist vormi, hoida lihaste toonust ja suurust ning lisaks vormida keha, samal ajal maandades stressi taset. Seega on see ainult kasulik. Ja tõsisemalt peaksid sa selle peale mõtlema siis, kui su keha sulle juba märku katsub anda, et viimane aeg on liigutama hakata. 

Kahjuks sageli me neid märguandeid kuulda ei võta või ei pööra me sellele lihtsalt tähelepanu. Seega räägime lähemalt, millised märgid viitavad sellele, et sa peaksid hakkama rohkem liikuma.

 


Sa pead hakkama rohkem liikuma ja tegema natuke sporti, kui...

... sa tunned suurt väsimust, nagu vaevaks sind unepuudus

 ... sul on tunne, et sa ei ole enam nii enesekindel, sa oled hakanud end alahindama

... sa kannatad stressi all, ärritud rohkem 

... pettumustunne valdab sind sageli 

... sul on keskendumishäireid 

... sa ei jaksa enam nii palju ära teha, kui varem

Kui see tuleb sulle tuttav ette, siis tea, et spordi tegemine võib sind aidata parandada enesetunnet ning meeleolu. Terves kehas, terve vaim. 

Sport aitab stressi vastu võidelda, annab energiat juurde vastupidiselt sellele, mida sa arvata võid, parandab keskendumisvõimet ning aitab motivatsiooni leida. 

Seega, kui su enesetunne pole kõige parem, siis pane tossud jalga ja mine ennast treenima. 

Kommentaare ei ole