Page Nav

HIDE

Viimased lood

latest

Lugeja kirjutab: lugu muutumisest

foto : unsplash / Jord...


foto : unsplash / Jordan Steranka


Lugu muutumisest

Tahaks rääkida teile oma loo. Inimeste lubadusest muutuda. Olen kindel,et 89% inimestest, kes seda lubavad, suudavad seda teha lühiajaliselt. Muutumine on midagi enamat kui harjumustest loobumine. See on väga sügav hinge emotsioonide tasakaalustumine. Püüan teile näidata, kuidas muutumine minuga juhtus.


Oletame,et kõik taevas olevad tähed on meie emotsioonid. Seal on rõõm, mure, õnn ja armastus :) ja väga palju pisemaid emotsioone mida me otseselt ei taju. Kõiki neid korraga me taluda ei suudaks. Selleks on vaja mingit meeletut muutust sinu elus. Lähedase surm, tõsine haigus või valu mida põhjustab hüljatuks jäädes. 

Ühel õhtul kui olin hinges hullumas, valmis endalt elu võtma, juhtus minuga midagi seletamatut. Minu kõik taevatähed (emotsioonid) hakkasid liikuma ja mina olin magnet mis neid tõmbas. Mäletan seda hetke,sest see oli hirmutav. Kõik emotsioonid said minus hetkega kokku. See sekund oli minu elu pikim. Aga mis juhtus edasi on juba rõõmsam :). Toon mõned lihtsad näited, mis minust saanud on. 

Väga palju on muutunud, seda kõike ei suuda minagi veel hallata:) . Kõige parem ja selgem näide on alkohol. Olen elupäevad viinakuradiga rallit sõitnud kuid nüüd, üks sekund ja see muutus. Täna, mõnda aega hiljem muigan alkoholi tarvitajatele:). Mis veel muutus? Ohh, seda on palju:). Minu lapsed on 10 ja 15. Ma olen neil olemas olnud alati kuid mitte piisavalt. Täna kallistan neid igapäev ja sosistan kõrva,et armastan teid :) .Mõnus eks? Mis veel,ma näen ja kuulen . Jah,me kõik teeme seda aga see on midagi enamat. Ma tunnetan valu ja rõõmu. Tajun inimesi paremini. Olen hakkanud uskuma märkidesse mida varem ei märganudki. Olen muutunud rahulikumaks, meeled on avatud. Lühidalt,see on muutus mida 89% inimestest ei koge. Aah ,üks põnev muutus kärgatas veel meelel:). Kas oskate ennast eemalt vaadata? Minul tuleb see juba päris hästi välja. Ükskord jälgisin ennast niikaua kõrvalt, et peanahk suri padja sisse:). Korraga tõusin ja läksin ajasin habeme ära:), sest meeldin endale nii paremini. Jah, peab tõdema et valu see muutus ära ei võta, kuid valul on teised värvid.

Kokkuvõtteks, päikest teile igasse päeva ja ärge muretsege materiaalsete asjade pärast. Argipäeva stress tapab kõik emotsioonid. Puhake ja nautige iga hetke ja lähedasi inimesi.


 

Kommentaare ei ole