{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lahutus : miks naised on need, kes ära lähevad?

  foto : unsplash / Siora Photography Uuringute järgi on...

 

foto : unsplash / Siora Photography

Uuringute järgi on tavaliselt naised need, kes kooselu lõpetavad ja teevad otsustava sammu, et ära minna. 

"Mul on tunne, et meie suhe ei toiminud tegelikult algusest peale. Laste pärast ma katsusin vastu pidada aga mul oli kogu aeg tunne, et ma elan koos inimesega, kes mind isegi ei mõista. Ja ühel päeval ma lihtsalt ei suutnud enam. Ma olin siis saanud 40-aastaseks ja mõtlesin, et kui ma nüüd seda sammu ei tee, siis ei muutugi midagi. Et 50-aastasel on juba liiga hilja oma elu uuesti alustada. Seega jah, mina olin see, kes tahtis lahku minna. Mees muidugi ei tahtnud. Tema ei näinud mingit probleemi, tema oli oma eluga rahul. Ometi, ma proovisin, ma tegin järeleandmisi ja katsusin üle olla. Mul oli hea töökoht, lapsed olid rahul, ma mõtlesin, et mis siis sellest, kui mehega suhe ei ole selline, mis mind rahuldaks, peaasi, et pere on koos. Aga me läksime ikkagi lahku. Terve ta suguvõsa süüdistas mind selles, et ma olen oma mehe elu ära rikkunud ja ei mõtle oma laste peale. Aga nüüd on sellest 10 aastat möödas ja ma leian ikkagi, et tegin õige valiku."

 


Naistele ei meeldi rutiin ja üksluine elu

Enamiku naiste jaoks on rutiin tõeline armastuse tapja. Naised tahavad tunda liblikaid kõhus ning seda, et oleks hetki, mis panevad silmad särama. Mehed aga hindavad üldiselt oma igapäevast rutiini oma harjumustega. Naised on seega meestest palju julgemad. Mehed kohanemisvõimelised ja kohanevad rutem, naised aga on need, kes otsustavad. Naised teavad, mida nad tahavad ja mida nad ei taha. Mehed on sellised, kes elavad päevast päeva rahulikult. Nad hindavad oma igapäevast elu ja sellega kaasnevat mugavust, nad tahavad rahu ja vaikust, naised aga on selles suhtes erinevad. 


Naised ei sõltu enam oma meestest rahaliselt

Teine põhjus, miks naised otsustavad pigem lahku minna, kui jääda suhtesse, mis neile ei sobi, on see, et naised ei sõltu enam rahaliselt oma meestest. Seega ei tekita üksi hakkama saamine neis hirmu. Lisaks on naised teadlikud, et nad ei jää üksi, selles mõttes, et sõbrad ja lähedased toetavad neid alati. Paljud naised teenivad paremat palka, kui mehed. Ja ilmselt rahaline sõltumatus ongi see, mis mõjutab naisi lõpuks lahkuma, kui nad ei ole enam õnnelikud. 

 


Mehi lihtsalt ei huvita naiste probleemid

Üldiselt on nii, et mehed ja naised ei saa teineteise probleemidest lihtsalt aru. Neid mehi, kes hiljem tunnistavad, et nende arust oli nende suhe korras ja nad ei saa aru, miks naine rahul ei olnud, on väga palju. Ja kui mees on lõpuks valmis pingutama, on juba liiga hilja. Sageli naine muudkui kordab ja kordab samu asju hommikust õhtuni mehele, kes lihtsalt ei kuule. Kuni ühel ilusal hetkel on karikas täis ja naine otsustab ära minna. Mehed tavaliselt mõtlevad, et no las ta räägib, küll see tal üle läheb, nad ei usu kuni viimase hetkeni, et naisel on tõsi taga. Ja kui nad kord otsustavad midagi muuta, on juba liiga hilja, sest naine on juba läinud. 


Mehed ei lähe kunagi niisama minema

Kui mees otsustab ära minna, siis on tal juba mingi teine plaan, teine elu, mis mujal ootab. Väga harva juhtub sellist asja, et mees läheb lihtsalt niisama minema. Mees läheb minema kellegi teise pärast või mõne oma isikliku projekti pärast, naine võib lihtsalt öelda ühel ilusal hetkel, et see elu ei sobi mulle enam ja ma lähen minema. See lihtsalt on nii. 90% on lahutuse algatajaks naine. Kas mehed on selles süüdi? Sest selleks, et elada koos, on vaja kahte inimest, sama kehtib ka lahutuse kohta.

Kommentaare ei ole