{ads}

HIDE

Viimased

latest

Inimesed armuvad ainult 3 korda elus, oled sa sellega nõus?

  Foto : unsplash / Weeding Dreamz   Oh, armastus, sa imelin...

 

Foto : unsplash / Weeding Dreamz

 

Oh, armastus, sa imeline tunne.... 

Armastust on kõikjal ja igal pool. Iga inimene tunneb armastust vähemalt korra oma elus, olenemata sellest, kui palju partnereid tal on. Armastuse ja armumise vahel on aga vahe.

Kui paljud inimesed on tundnud armastust, siis kõik need lood ei ole alanud armumisega. Lisaks sellele selgub, et inimesed ei armugi nii tihti, kui seda võiks arvata. Ja et tegelikult armume me ainult 3 korda oma elus.

Teaduslikud uuringud on näidanud ja mitmed professorid ning suhteeksperdid kinnitavad seda, et inimesed armuvad ainult 3 korda elus ja seda iga kord kindlal põhjustel

 

 


Esimene kord : Idealistlik armastus

Sa ei tunne oma väärtust veel, sa ei tea isegi seda, mida sa otsid ja mille järgi sa igatsed. Sul puuduvad kogemused, mis aitaksid sul selgemalt näha ja mis sosistaksid kõrva, et sind hoiatada, et sa ei teeks vigu.

Sa idealiseerid teist inimest liiga palju ja näed temas ainult head. Sa usud, et armastus kestab igavesti ja et te olete kokku loodud. Sa hõljud hommikust õhtuni oma unistuste elus ega taha reaalsusele otsa vaadata. Sa elad oma illusioonides. See armastuslugu on nii ilus nagu unenägu, sa oled oma hingelt nagu laps: puhas ja süütu oma hingelt. Ja kui see suhe läbi saab, puruneb su süda koos sellega.

 

Teine kord : Vajalik armastus

See on see armastus, mis parandab eelmise armastuse haavad ning pühib pisarad. See on armastus, mis asendab seda inimest, kelle sa kaotasid.

See on väike valguskiir sinu igapäevases elus, mis tuleb just õigel ajal. See on sõõm värsket õhku, mida sa vajasid. See on armastus, mis aitab ravida su südant. See on armastus, mis täidab tühjuse su südames, mille teine jättis.

Nagu nimest võib välja lugeda, on see vajalik armastus, sest sa vajasid seda. Ainult, et probleem seisneb selles, et see armastus ei ole normaalne ja võib tekitada sõltuvust. Sa kiindud ruttu ja võid sattuda temast emotsionaalset sõltuvusse. Sa annad oma õnne ja heaolu teise inimese kätte, piisab sellest, et ta sinu juurest ära läheb ning sind maha jätab, et kogu su elu kokku variseb. 

Seda suhet iseloomustavad kirg ja tugev emotsionaalne side.

 

 

 

Kolmas kord : Ootamatu armastus

Kuna see on täiesti ootamatu, siis ei teki vahepeal mingit igatsust ega ootust selle järele. See on kõige puhtam armastus, mis olla võib. See, mis on täiesti tingimustevaba. Nagu nimest võib välja lugeda, saabub see armastus su ellu hetkel, kui sa seda isegi oodata ei oska. Või kui sa enam ei oodanudki armastust oma ellu. 

See armastus on vaba kõigest, mis on vaimselt halb (eneseeitus, sõltuvus teisest, egoistlikud soovid jne), see on normaalne suhe. 

Selles kolmandas suhtes on inimene vaimselt küpseks saanud, ta on valmis armastuseks, valmis teist inimest oma ellu laskma ning jääb iseendaks. 


Kommentaare ei ole