{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : oktoobrikuu ei alga just kõige paremini nende kolme tähemärgi esindajate jaoks

  foto : unsplash / Greg Rakozy  Kas aina lühemaks jäävad sü...

 

foto : unsplash / Greg Rakozy

 Kas aina lühemaks jäävad sügispäevad tekivad sinus masendust? Kas vihmased ja külmad ilmad tekitavad tunde, et tahaks jääda terveks päevaks koju ja üldse mitte välja minna? Aga mis oleks, kui sellel sügisel ei lase masendust endale hinge? Ja katsume vaadata asju läbi teise vaatenurga. Nagu ütleb tuttav külgetõmbeseadus: positiivne tõmbab positiivset ligi. Ja see toimib vastupidi ka. Seega, isegi kui planeedid alati meid ei toeta, siis ära lase sellel oma tuju rikkuda ja katsu hoolimata kõigest näha igas olukorras midagi head. Näiteks võta aega maha ja näe ilusat sügist enda ümber. Imetle puude värvilisi lehti. Pane soe kampsun selga ja mine loodusesse jalutama. Või muuda oma kodu selliseks mõnusaks pesaks, kus on hea olla. Korista, sorteeri ning vabasta end kõigest üleliigsest. Nii hoiad närvikulu pealt kokku. Võta aega ainult iseenda jaoks. Pane küünlad põlema, hea muusika mängima. Ja kinnita endale, et elu on ilus. 

 

 

Eriti vajavad seda mõned tähemärgid, kelle jaoks oktoobrikuu algus ei tule just kõige parem. Sest kahjuks planeedid neid ei toeta sellel perioodil. Aga muretsemiseks pole põhjust ja paanikasse ei maksa sattuda, sest midagi hirmsat ja ületamatut nüüd ka ei juhtu. Ja neil on kõik vahendid, et igast probleemist jagu saada. 


Jäär

Oktoobrikuu alguses tekivad mõned takistused. Reaalsus ei vasta alati tema ootustele ja võib valmistada pigem pettumust Jäärale. Hea oleks, kui ta ei tormaks pimesi, sest vastasel korral ootavad teda ees veelgi suuremad probleemid.

Jupiter on retrograadis kuni novembrini ja soovitab Jääral tegutseda rahulikult ja mõistlikult. Praegu on aeg analüüsida. Samuti pidada targematega nõu. Tutvustest võib tal palju kasu olla probleemide lahendamisel. Kui sa oled sündinud Jäära tähtkujus, peaksid sa mõtlema enne, kui tegutsed. 


Skorpion

Paarisuhe võib Skorpionile peavalu valmistada oktoobrikuu alguses, eriti esimesel nädalal. Kodune õhkkond võib muutuda liiga pingeliseks ja lämmatavaks. Võib-olla oleks hea minna mõneks ajaks mujale, lihtsalt selles, et mõtteid muuta ja rahu leida. See kehtib nii sinu, kui su partneri kohta. Tõenäoliselt hakkab su partner sulle lihtsalt närvidele käima. Tema kohalolek hakkab sind häirima. Ja sama võib tunda tema sinu kohta. Et sa ei jäta talle sugugi hingamisruumi. Võib juhtuda ka, et tema on see, kes sinust eemaldub.

 

 

Et mitte teda kaotada, pead sa oma uhkuse alla neelama. Sa pead jätma oma kaaslasele rohkem vabadust. Ja olema ise iseseisvam. Võtma aega iseendale. Olema rohkem üksi ja omaette. Sa vajad seda aega iseendale. 


Kaljukits

Võib juhtuda, et sa tunned kerget segadust oktoobrikuu alguses. Võib-olla on sul raske oma kohta leida. Võib-olla peaksid sa aega maha võtma lihtsalt ja puhkama. Vähehaaval leiad sa taas üles selle, mis sind motiveerib ja mis teeb sul meele rõõmsaks. Kuula ka oma sisemist häält. Toitu tervislikult ja maga piisavalt. Sest terves kehas on terve vaim. Ja nii paraneb ka su enesetunne.

 

 


Kommentaare ei ole