{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : oktoobrikuu algus toob väga häid üllatusi kolme tähemärgi esindajatele

foto : unsplash / Jamie Street    Kes on need õnnelikud, ked...

foto : unsplash / Jamie Street

 

 Kes on need õnnelikud, keda on oktoobrikuu alguses ees ootamas õnn, armastus ja raha? 

Ilus septembrikuu ongi läbi saamas, tehes ruumi saabuvale oktoobrikuule. Esmaspäeval saab lõpuks ometi Merkuuri retrograad läbi, kõik väikesed suhteprobleemid ja arusaamatused peaksid sellega läbi olema ning leidma lahenduse. Nüüd võib jälle asuda rahulikult oma igapäevase elu juurde ning viia oma plaane ellu. Kellele toob aga oktoobrikuu algus kõige rohkem õnne kaasa? 

 

Ambur

Järgmine nädal tuleb üle ootuste hea Amburi jaoks, keda planeedid eriliselt soosivad. Amburile toob head õnne kaasa Veenus Kaalude märgis. Veenus peaks tooma ta ellu rohkem armastust ja õnne. Vallalised Amburid võivad end ette valmistada üheks oluliseks kohtumiseks, mis peaks järgmisel nädalal teoks saama. Need aga, kes on juba kellegagi koos, hakkavad ilmselt tegema suuremaid plaane. 

Veenuse aspekt toob head õnne kaasa Amburile aga kõikides eluvaldkondades ja mitte ainult armastuses. Järgmine nädal peaks Amburile tooma ka häid uudiseid ja suurema summa raha. Mida rohkem tahta, kui õnn uksele koputab? 

 

 

Lõvi

Õhus on romantikat. Vähemalt Lõvi jaoks. Veenus on Kaaludes ja see toob Lõvikese ellu armastust, muutes ta suhted teistega veelgi paremaks. Kõik paarid peaksid teineteist taas leidma ja vallalisi on ees ootamas oluline kohtumine. Lõvi näeb järgmisel nädalal elu läbi roosade prillide.

Aga nagu Amburile, ei piirne Lõvi õnn üksnes armastusega oktoobrikuu alguses. Mis puutub tööasjadesse, siis saadab edu teda terve nädala jooksul. Üks inimene teeb talle väga hea pakkumise, mida oleks patt tagasi lükata. Tõenäoliselt on tegemist parema ja tasuvama tööpakkumisega. Või siis saab ta palgatõusu. Kõikide märkide järgi hakkavad Lõvi sissetulekud kasvama. 

 

Vähk

Vähi jaoks tuleb oktoobrikuu algus üle ootuste hea. Korraga hakkab ainult häid uudiseid tulema nii uksest, kui aknast. Viimasel ajal pidi ta peaaegu varjus elama, nüüd tekib tal palju häid ideid ja ta leiab üles oma jõu ning tugevuse. Hea oleks, kui ta ei piirduks ainult unistamisega ja viiks oma plaanid ka ellu. Ta võib kindel olla oma lähedaste toetusele ja abile. Õnn koputab tema uksele oktoobrikuu alguses ja toob talle häid uudiseid, tervist ja raha. 

 




Kommentaare ei ole