{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Merkuuri retrograad võib muuta kolme tähemärgi esindajate elu natuke keerulisemaks järgmisel nädalal

foto : unsplash / Keenan Constance    Järgmine nädal võib mõ...

foto : unsplash / Keenan Constance

 

 Järgmine nädal võib mõnedele meie seast kaasa tuua pettumusi, eriti just nendele, kellel on kõige raskem planeetide liikumisega kohaneda. Ühelt poolt muudavad Merkuur, Marss ja Veenus  meid kannatamatuks, tekitades soovi muutuste järele ja teiselt poolt soovitavad Jupiter, Saturn, Neptuun, Uraan ja Pluuto võtta hoopis aega maha. Need planeedid soovitavad mõtelda järele enne tegutsemist ja õppida minevikus tehtud vigadest enne, kui uusi plaane ellu viia. Vastasel korral võivad kõik plaanid minna lihtsalt vett vedama mingitel seletamatutel põhjustel. 

Aga muretseda pole vaja, sest kõik plaanid, mis sul praegu on, on väga head ja sa võid nad ellu viia. Vaata, milliste tähemärkide 19. septembri nädal võib tulla natuke keerulisem.

 

 

Jäär

Tõtt tunnistades tuleb öelda, et see nädal ei ole olnud Jäära jaoks kõige lihtsam ja järgmine nädal toob talle samuti oma osa probleeme ja takistusi kaasa. Planeedid katsuvad Jäärale meelde tuletada, et ta ei tormaks liiga palju, sest muidu võib ta võtta vastu otsuseid, mida tal hiljem kahetseda tuleb. Aga muretsemiseks pole põhjust, sest kõik mured ja probleemid peaksid juba varsti kaduma. 19. septembri nädal on viimane, miltal tuleb välja kannatada Merkuuri nalju.

Hea oleks, kui ta ei kaotaks seejuures oma külma närvi ja mõtleks ainult selle peale, et varsti on kõik läbi ja kõik probleemid leiavad lahenduse. Et ta lepiks olukordadega, sest mõnikord aitavad kogemused saada tugevamaks. Marss aitab Jäära selles suhtes, muutes teda vaimselt tugevamaks. Ja viimane soovitus Jäärale: kuula oma sisemist häält. Teiste sõnadega, usalda oma intuitsiooni.


Kaksikud

Järgmine nädal toob Kaksikutele kaasa salatsemist, palju segadust, arusaamatusi ja möödarääkimisi. Selline asjade seis võib Kaksiku täiesti rivist välja lüüa ja tekitada temas suurt segadust. Merkuuri retrograadi tõttu peab Kaksik pingutama veelgi rohkem, et ära teenida teiste heakskiitu ja rahulolu. Mis puutub armastusse, siis pole olukord palju parem. Veenus võib tekitada suurt segadust ja pahandust, olukorrad võivad viimasel hetkel täiesti muutuda. 

Julgust, kallid Kaksikud. Sest alati on võimalik, vajaduse korral, toetuda Marsi abile. Marss aitab Kaksikutel ükskõik mis hinnaga oma esialgseid plaane ellu viia. Ja kui tõesti uskuda ja tahta, siis võivad asjad võtta parema suuna. Nagu öeldakse, edu saab alguse sageli sellest, kui muuta oma mõtteviisi. Nii lihtne see ongi.

 


Kaljukits

Järgmisel nädalal ootavad Kaljukitse ees mõningad pettumused. Merkuur Kaaludes ei muuda Kaljukitse elu just paremaks, pigem loobib talle kaikaid kodaratesse ja toob probleeme kaasa. Kõik see annab endast tunda ka läbi suhteprobleemide. Tõenäoliselt kaovad mõned inimesed korraga, kes olid lubanud teda toetada, lubadustest ei peeta kinni, kõik plaanid võivad muutuda viimasel hetkel. Ja see valmistab sügavat pettumust Kaljukitse jaoks. Ja on ka põhjust, sest edaspidi peab Kaljukits kõik oma kavatsused ja plaanid uuesti üle vaatama. Kõik need viivitused ja takistused võtavad aga ta tuju ära ja mõjuvad kurnavalt. Kõige parem oleks võtta praegu lihtsalt aega maha, puhata ning laadida oma lihtsalt oma patareid täis. Hea uudis on aga see, et rahaasjades võib Kaljukits saada väga häid uudiseid. Veenus lubab talle, et järgmine nädal toob talle raha juurde.

Kommentaare ei ole