{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kõige uudishimulikumate tähemärkide edetabel! Kui uudishimulik oled sina?

  foto : unsplash / Priscilla Du Preez Alustame viimasest ko...

 

foto : unsplash / Priscilla Du Preez

Alustame viimasest kohast ehk siis neist, kes pole absoluutselt uudishimulikud.


 Võib kihla vedada, et väga vähesed Kaljukitsed viitisid üldse selle artikli lahti teha. Kui sina oled aga üks neist, siis sa oled väga tubli. Au ja kiitus sulle. Sest iga inimene on omamoodi uudishimulik, kes vähem, kes rohkem. Kui sina ise ei tea, kui uudishimulik sa oled, siis vaata sellest edetabelist järele.

 

12. Kaljukits

Ükskõik, mida sa ka ei tee ja ei ütle aga Kaljukitse absoluutselt ei huvita see edetabel ja see ka mitte, et ta viimasel kohal on. Teda huvitab tema töö, kõik muu on aja raiskamine, mis ei vääri tema tähelepanu. Teiste eraelu ei paku talle mingit pinget, tal on muudki oma ajaga teha, kui sinu lobisemist kuulata. 

 

11. Sõnn

Kui üldse on midagi, mis Sõnni huvitab, siis see on toit ja armastus. Ja isegi siis pole veel kindel, et ta oma huvi viitsib välja näidata. Mis puutub kõigesse ülejäänu, siis ta eelistab palju rohkem oma isiklikku mugavust ning paneb kõrvaklapid pähe, et sind vähem kuulata.

 

10. Jäär

Jäär pakatab energiast ja võiks ju olla küll uudishimulik. Kui ta aga on endale mingi idee pähe võtnud ja tahab mingit eesmärki ellu viia, siis teeb ta seda rohkem võistlusvaimust, kui uudishimust. 

 

9. Kalad

Ei saa öelda, et ta poleks uudishimulik, kohe kindlasti mitte. Ainult, et selleks, et uudishimulik olla, peaks ta olema natukenegi tähelepanelikum selles suhtes, mis ta ümber toimub. Aga tema seda ei suuda, tema peab kõnelusi teispoolsusega ja ei näe ega kuule, mis tema kõrval toimub. Ta elab oma unistustes.

 

 

8. Lõvi

Lõvil on liiga palju tegemist oma isikliku eluga, ta ei näe mingit mõtet, et minna mujalt vaheldust lisaks juurde otsima. Talle meeldib palju rohkem olla ise see, kes tekitab teistes uudishimu.

 

7.  Vähk

Tema valib, mille suhtes ta uudishimu üles näitab. Teda huvitab näiteks tema pere ja müstika. Näiteks tahab ta olla kursis kõigega, mida ta tädi teeb. Või siis uurib ta, mida kristallkuuliga teha annab.


6. Skorpion

Tema on üsna hästi kursis kõigega, mis ühiskonnas toimub. Ja tänu sellele on ta hästi informeeritud ja oskab alati vastata kõikidele küsimustele. Ta leiab ka alati midagi salvavat öelda, kui keegi tahab talle haiget teha, sest ta tunneb oma vaenlase nõrku külgi. Ka see on uudishimu vorm. Tunne oma vaenlast.


5. Neitsi

Tema on selline, kes vaatleb ja analüüsib. Neid, kes on tema ümber. Lisaks on ta ka diskreetne. Hästi diskreetne.

 


4. Veevalaja

Veevalajal on hästi suur tutvusringkond ja tal on hästi lai huviring. Tema uudishimu on piiritu: mida imelikum asi on, seda rohkem see talle huvi pakub. 


3. Kaalud

Kuidas ta saaks õiglust mõista, kui ta ei tea, mis tegelikult lahti on? Ja kui ta ei topiks oma nina pidevalt teiste asjadesse? Üle kõige meeldivad talle igasugused draamad. 


2. Ambur

Ta on väga uudishimulik. Ta tahab kõike teada saada. Absoluutselt kõike viimase pisiasjani.


1. Kaksikud

Tema elu õnnetus on see, et tal on ainult üks elu. Ja see ei ole kahjuks piisavalt pikk, et ta saaks kõike teha, mida ta tahab ja kõike mõista, mis tema ümber toimub. Maailmas on nii palju raamatuid, mida ta tahaks lugeda, nii palju asju, mida ta tahaks teada saada, ainult aeg on piiratud.

 


Kommentaare ei ole