{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal toob palju head õnne kaasa kolme tähemärgi esindajatele

foto : unsplash / Alexander Grey   Mida meile toob 19....

foto : unsplash / Alexander Grey


 

Mida meile toob 19. septembri nädal? Merkuur jätkab retrograadset liikumist Kaalude märgis, Veenus on Neitsi märgis ja Marss Kaksikutes. Need kolm kiiret planeeti näitavad meie kannatamatust muutuste suhtes. Ilmselt ootavad ja loodavad kõik, et asjad muutuksid ja muutuksid paremuse suunas. Aeglased planeedid aga - Jupiter, Saturn, Neptuun, Uraan ja Pluuto - soovitavad mõtelda enne tegutsemist. Et mitte peaga vastu seina tormata. Kui minevikust ei õpita, tekivad probleemid. Selleks, et plaanid läbi läheksid, tuleks kõik korralikult läbi mõelda. 

 

 

Millistele tähemärkidele toob aga järgmine nädal kõige rohkem õnne? 

 


Sõnn

Veenus soovitab sul rohkem enda eest hoolitseda, sellel nädalal oleks hea, kui sa võtaksid aega lihtsalt puhkamiseks. Kui sa oled puhanud, oled sa heas tujus ja sellest saavad kasu kõik need, kes on sinu ümber. Ja siis tulevad sulle head ideed, mis võivad sulle palju kasu tuua. Kõikide märkide järgi tuleb sulle lausa kuldaväärt idee, mis aitab sul oma majanduslikku seisu märkimisväärselt parandada. Töö juures avaneb võimalus silma paista ja edu saavutada. Võib juhtuda, et sulle tehakse üks väga hea pakkumine. Mis puutub aga armastusse, siis ka selles valdkonnas on sind ees ootamas üle ootuste hea nädal, mis võib täita nii mõnegi unistuse või tuua kaasa häid üllatusi. Ära unusta seda kuldreeglit ellu rakendamast, mille järgi positiivne tõmbab positiivset ligi, seega mõtle ainult häid mõtteid ja kõik läheb hästi! 

 


Lõvi

Järgmisel nädalal avaneb sul võimalus särada ja mitte ainult, ta võib lausa pimestada teisi. Planeedid soovitavad sul oma tähetõusu nautida. Just töö juures toob järgmine nädal sulle kõige rohkem õnne ja häid uudiseid. Kõikide märkide järgi tehakse sulle üks väga hea pakkumine või siis koostöö ettepanek. Merkuur Kaaludes garanteerib sulle kindlad ja tugevad koostööpartnerid, kes aitavad sul oma plaane ellu viia. Mis puutub aga plaanidesse, siis tänu Marsile tekib sul üks väga hea idee.



Vähk

Veenus Neitsi märgis aitab sul leida tasakaalu töö - ja eraelu vahel. Õhkkond peaks olema hea ja rahulik järgmisel nädalal. Kõik su plaanid ja unistused hakkavad tasapisi aga täituma tänu ootamatutele võimalustele, mis korraga tekivad.  Töö juures võib jutuks tulla palgatõus või ametikõrgendus. Ilus nädal on sind ees ootamas, mis toob kaasa palju head õnne.

 


Kommentaare ei ole