{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : 25. septembri noorkuu toob häid uudiseid

  foto : unsplash / Victoria Morga  Sellel pühapäeval, 2...

 

foto : unsplash / Victoria Morga

 Sellel pühapäeval, 25. septembril, on taevas noorkuu Kaalude märgis. Tegemist ei ole mitte tavalise noorkuuga vaid erakordse Kuu faasiga, mille positiivset mõju saavad kõik tunda. 

Septembrikuu on üldse selline eriline selle poolest, et mitmed planeedid on retrograadis. Selle tõttu tunnevad paljud ilmselt soovi aega natuke maha võtta ja olla rohkem omaette,, sest võib juhtuda, et olukord lihtsalt väljub mingil hetkel kontrolli alt. Planeetide retrograadne liikumine võib teinekord mõjuda aga üsna rusuvalt, sest tekib tunne nagu oleks välismaailmast eraldumine ainus võimalus enda kaitsmiseks. Hea uudis on aga see, et pühapäevane noorkuu toob kaasa uut ja head energiat. 

Seekord on noorkuu Kaalude märgis, Kaalud sümboliseerivad aga tasakaalu aga ka suhteid ning täiendust. Seega on see hea aeg selleks, et olla avatum ja suhelda rohkem, sest nii võid sa palju teada saada nii iseenda, kui teiste kohta. Läbi selle leiad sa vastuseid ja lahendusi oma probleemidele, seega hoia kõrvad lahti ja ole tähelepanelik ning vastuvõtlik selle suhtes, mida sulle öeldakse, sest igal sõnal võib olla tähendus. 

 

 

Ära unusta ka seda, et noorkuu on väga hea uue alguse tegemiseks, näiteks kui sa tahad viia oma unistusi ellu ja muuta oma elu paremaks, ei saa sa valida selleks paremat aega. Kõigepealt tuleb sul selgeks teha, mida sa oma elult tahad, millist elu sa tegelikult elada tahaksid ja millised on su unistused. Sina ise oled oma õnne sepp, ära seda unusta ja kõik saab alguse sinu enda seest. Nii pessimistlikud, kui optimistlikud mõtted. Pane kõik oma mõtted, soovid ja unistused paberile kirja ja seejärel, et su soovid täituksid, peavad nad kõigepealt olema positiivset laadi ehk siis see, mida sina soovid, ei tohi kellelegi kahju ega haiget teha ning seejärel pead sina ise uskuma, et su soovid täituvad. Kuu energia aitab sind selles. Pane kõik paberile kirja ja lõpeta igasugune muretsemine, sest mured on nagu umbrohi, mis ei lase su unistustel kasvada. 

Haara ka kinni headest võimalustest. Usu rohkem iseendasse ja sellesse, et iga päev toob sulle kaasa uusi võimalusi, mitte muresid. Hakka rohkem nägema seda, mis on hästi. Noorkuu aitab sul muuta oma elu paremaks. Sa pead olema võimalikult selge oma soovides ja panema kõik väiksemategi pisiasjadeni kirja, mida sa soovid ja tahad. Ja ole rõõmus, sest viha tõmbab su ellu ainult negatiivset energiat, nii nagu muretseminegi. Pane oma murekoorem nüüd oma õlgadelt maha ja ole lihtsalt rõõmus, sa oled seda väärt.


Kommentaare ei ole