{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sa ei pea hoidma kõhtu sees rannas - ole sina ise, sa oled kõige kenam just nii nagu sa oled

foto : unsplash / Ezequiel Garrido    Sellise sõnumiga tu...

foto : unsplash / Ezequiel Garrido


 

 Sellise sõnumiga tuli lagedale Ameerika näitleja Selena Gomez oma TikToki videos. Ta ütles, et me ei pea kõhtu sisse tõmbama rannas. 

Tema eesmärk on teha inimestele selgeks, et iga inimene on ilus just sellisena nagu ta on. Me peame õppima rohkem oma keha väärtustama ja mitte ennast liiga palju alahindama. Selena Gomez on varemgi selliseid positiivseid ja julgustavaid sõnumeid edasi andnud läbi oma laulude, kui Instragrami postituste, viimasel ajal on ta hakanud rohkem sõna võtma ka TikToki kanalitel. Oma viimases videos ta ütlebki kategooriliselt, et ei kavatse enam kõhtu sisse tõmmata. Ta leiab, et sellel suvel on tähtis õppida oma keha armastama. 

 

@selenagomez

Vaca self

♬ original sound - unwinewithtashak

 

Tema fännid oskavad hinnata Selena sõnumit ja ütlevad, et tunnevad end tänu sellele palju paremini, et Selena on hea eeskuju neile ning et näitlejanna ise ka ei tea, kui palju tema videod aitavad tunda naistel üle kogu maailma ennast paremini. 

Juba varem on Selena öelnud, et ta ei taha enam kuulda kommentaare oma keha ja kaalu aadressil. Ta katsub hoida oma kehakaalu, ent lubab endale sellegipoolest ka kiirtoitu aeg-ajalt. Ta on öelnud, et kaal ei ole kõige tähtsam tema elus, inimeste suud ta aga kinni panna ei saa. 

Ta on tihti pidanud kuulma, et küll peetakse teda liiga peenikeseks, siis liiga paksuks. Või öeldakse otse, et see või teine riietus ei sobi talle. Selena tahab sellele kõigele lõpu teha, öeldes, et ta on täiuslik täpselt sellisena nagu ta on.

Kommentaare ei ole