{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 6. august

  foto : unsplash / Zbynek Burival Jäär Armastus. ...

 

foto : unsplash / Zbynek Burival

Jäär

Armastus. Tõenäoliselt läheb täna kõik hästi ja ühtegi probleemi ei tohiks tekkida. Töö. Hoolimata ettetulevatest takistustest ei kahtle sa hetkegi, et varem või hiljem viid sa oma plaanid ellu. Tervis. Mõtle ainult häid mõtteid, sest stress teeb haigeks. Raha. Täna ei ole kõige õigem päev investeerimiseks.

Väike nõuanne: ära otsi probleeme sealt, kus neid ei ole

 

Sõnn

Armastus. Mõtle rohkem selle peale, kuidas muuta oma paarisuhet paremaks. Võta aega, et teha midagi koos oma elukaaslasega. Kui sa oled vallaline, peaks tänane päev tulema üsna romantiline. Töö. Ära näe ainult halba. Tervis. Muuda oma eluviise paremaks. Raha. Ole ettenägelikum ja kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: hinda rohkem seda, mis su elus hästi on

 

Kaksikud

Armastus. Ära usu kõike, mida räägitakse, sest on neid, kes tahaksid meelsasti sind lahku ajada sellega, kellega oma elu jagad. Töö. Pane oma plaanid paika ja liigu selles suunas. Tervis. Mitte ükski planeet ei mõjuta hetkel sinu tervist. Raha. Väga hea päev on sind ees ootamas.

Väike nõuanne: ära katsu hüpata üle oma varju


Vähk

Armastus. Suhe elukaaslasega ei ole täna võib-olla kõige parem. Tal on raske sinust aru saada ja sind mõista mõnikord. Töö. Meeldiv ja rahulik päev on täna sind ees ootamas. Tervis. Ära kurna oma tervist ära. Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: ära muretse pisiasjade pärast

 


Lõvi

Armastus. Mõned arusaamatused ja erimeelsused võivad tekkida, hea oleks, kui sa ei tooks oma tööprobleeme koju kaasa. Töö. Marss toetab sind su ettevõtmistes. Tervis. Kõik läheb hästi. Raha. Mõned su rahaprobleemid leiavad täna lahenduse. 

Väike nõuanne: ära hädalda oma saatuse pärast


Neitsi

Armastus. Sa pead tõele näkku vaatama ja mitte eirama oma probleeme. Töö. Sa tahad, et sind hinnataks rohkem, sa leiad, et sa oled endast nii palju andnud ja väärid suuremat lugupidamist. Tervis. Katsu rohkem puhata. Raha. Ilmselt toob tänane päev sulle raha juurde.

Väike nõuanne: ole teistega suheldes mõistvam ja järeleandlikum


Kaalud

Armastus. Ära täna ütle kõike välja, mida sülg suhu toob. Mõtle enne, kui räägid. Ja ära muutu liiga armukadedaks. Töö. Mõned probleemid võivad tekkida aga sa leiad kõigest väljapääsu. Tervis. Kõik läheb hästi, ära söö ainult rohkem kui vaja. Raha. Su majanduslik seis hakkab tasapisi paranema.

Väike nõuanne: igal inimesel on oma tõde


Skorpion

Armastus. Tänane päev peaks tulema eriti sündmusterohke ja meeldejääv. On, mida õhtul tähistada. Töö. Vii oma plaanid ellu ja ära ainult unista. Tervis. Sa oled liiga närviline, mine mere äärde jalutama. Raha. Ühtegi probleemi ei tohiks täna tekkida.

Väike nõuanne: kuula teiste nõuandeid

 


Ambur

Armastus. Praegusel hetkel pole su elu just kõige lihtsam. Sa pead valima hoolega, mida sa ütled ja jälgima, mida sa teed, sest sul hoitakse silma peal. Töö. Sul on suured plaanid aga sul on raske keskenduda. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Igale probleemile leidub lahendus.

Väike nõuanne: katsu näha asju nii nagu nad on, mitte nii nagu nad peaksid olema


Kaljukits

Armastus. Veenuse mõju on väga hea praegusel hetkel ja kõige rohkem kasu saab sellest sinu paarisuhe. Töö. Räägi oma plaanidest ka teistele ja ära mõlguta neid üksnes oma peas. Tervis. Terviseprobleeme ei tohiks sul täna ette tulla. Raha. Tänu Päikesele toob tänane päev sulle raha.

Väike nõuanne: näita, et sa hoolid


Veevalaja

Armastus. Täna peaks sind ees ootama ilus päev, võib isegi juhtuda, et mõni su unistustest täitub. Töö. Ilmselt kuuldes sa täna huvitavaid asju, mi son seotud sinu tööalase eluga. Tervis. Ära unusta sporti teha. Raha. Ära unista liiga suurelt ja ära ehita õhulosse. 

Väike nõuanne: helista mõnele sõbrale, kes oskab sulle head nõu anda


Kalad

Armastus. Kui sul on midagi hingel, siis räägi sellest, ära oota, et teine suudaks su mõtteid lugeda. Töö. Üsna sündmusterohke päev on sind ees ootamas. Tervis. Pikad tööpäevad kurnavad sind päris ära, katsu võtta rohkem aega puhkamiseks. Raha. Ole ettevaatlikum ja ära kuluta nii palju.

Väike nõuanne: võta asju rahulikumalt

Kommentaare ei ole