{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 23. august

  ...

 

foto : unsplash / Stephen Radford

Jäär

Armastus. Ära muretse, peale tormi tuleb päike taas välja. Sa saad üle kõikidest takistustest. Töö. Täna avaneb sul võimalus teha suuri edusamme. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest ja ära tee midagi, mis võiks rikkuda su tervist. Raha. Tänane päev toob sulle kõikide märkide järgi raha juurde.

Väike nõuanne: ära muutu liiga hooletuks


Sõnn

Armastus. Tänane päev ei tohiks sulle probleeme kaasa tuua tänu Jupiterile, kes on võtnud sind oma kaitsva tiiva alla. Töö. Ole ambitsioonikam ja ära lepi sellise tööga, mis sulle ei sobi. Võimalusi leidub alati. Tervis. Sa pead hakkama rohkem liikuma ja tegema sporti. Raha. Lõpeta muretsemine, su asjad pole kõige halvemas seisus ja juba varsti saad sa häid uudiseid.

Väike nõuanne: ole täna lihtsalt rõõmus 


Kaksikud

Armastus. Tänasel päeval on sulle üllatusi varuks. Töö. Kõikide märkide järgi tehakse sulle täna paar väga head pakkumist. Tervis. Mitte ükski terviseprobleem ei tohiks sind kimbutada. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju ja piira kulutusi.

Väike nõuanne: ära sega omavahel ära rahaasju ja armastust


Vähk

Armastus. Tänu planeetidele avaneb sul võimalus muuta oma suhet elukaaslasega paremaks, ilmselt on su partner täna valmis kuulama ära sinu soove ja igatsusi ning tegema vastavad järeldused. Töö. Ära pea ennast teistest paremaks, see võib sulle ühel hetkel kalliks maksma minna. Tervis. Hea oleks, kui sa jälgiksid paremini oma toitumist. Raha. Ära lase end petuskeemide võrku tõmmata.

Väike nõuanne: katsu näha kõike laiemalt ja mitte ainult oma mätta otsast

 

 

Lõvi

Armastus. Kui sa oled vallaline, pead sa veel natukene kannatlikkust varuma. Töö. Suure tõenäosusega tuleb sul varsti asjad selgeks rääkida ühe teatud kolleegiga, keson hakanud sind liiga palju kritiseerima. Tervis. Ole optimistlikum, stress ei tee tervisele head. Raha. Praegu ei ole õige aeg suurte kulutuste tegemiseks.

Väike nõuanne: otsi oma vanad tuttavad üles ja tunne huvi, kuidas neil läheb


Neitsi

Armastus. Sa pead tunnistama, et viimasel ajal oled sa hakanud kahtlema oma tunnetes. Sa ei ole enam kindel, kas sa oled õnnelik või mitte. Töö. Sihi kõrgemale, sul ei ole midagi kaotada. Tervis. Ole mõistlik ja ära pinguta üle. Raha. Ära riski, vähemalt mitte täna.

Väike nõuanne: mis on sinu, leiab tee sinu juurde


Kaalud

Armastus. Hea päev selleks, et võtta aega natuke maha, panna prioriteedid paika ja veeta rohkem aega nendega, kes on sulle tõesti tähtsad. Töö. Tavaline, rahulik tööpäev on sind ees ootamas ilma suuremate sündmusteta. Tervis. Praegu on kõige parem aeg selleks, et vabaneda üleliigsetest kilodest. Raha. Tark ei torma.

Väike nõuanne: muuda oma mõtteviisi ja kogu su elu muutub


Skorpion

Armastus. Planeedid kingivad sulle ilusa päeva, tõenäoliselt leiab su kaaslane võimaluse, kuidas sinu eest rohkem hoolitseda. Töö. Jupiter toob sulle head õnne kaasa. Tervis. Muuda oma eluviise paremaks. Raha. Täna võid sa saada väga häid uudiseid.

Väike nõuanne: ära muutu liiga pirtsakaks

 


Ambur

Armastus. Sul võivad tekkida mõned kahtlused täna seoses oma tunnete või kaaslase truudusega. Töö. Organiseeri oma tööasju paremini. Tervis. Üldiselt peaksid sa olema hea tervise juures. Raha. Ole kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: näe rohkem head kui halba


Kaljukits

Armastus. Võttes arvesse praegust planeetide seisu, ei tohiks midagi märkimisväärset täna aset leida. Töö. Täna võid sa saada ühe väga hea pakkumise. Tervis. Täna ei tohiks sa küll millegi üle kurta. Raha. Hea rahaõnn naeratab sulle täna.

Väike nõuanne: kuula ka teiste arvamust ja arvesta sellega


Veevalaja

Armastus. Kui sa oled vallaline, võid sa just tänase päeva jooksul kohtuda oma hingesõbraga. Töö. Marss aitab sul kõikidest raskustest üle saada. Tervis. Päike kaitseb su tervist. Raha. Pea oma eelarvest kinni.

Väike nõuanne: ole rohkem koos oma lähedastega


Kalad

Armastus. Marss võib tekitada täna probleeme, ära tee omalt poolt midagi, mis võiks muuta olukorda hullemaks. Töö. Arvesta ka teiste arvamusega ja ära tee ainult oma tahtmist. Tervis. Hoia oma tervist. Raha. Täna naeratab sulle väga hea rahaõnn ja sa peaksid kõikide märkide järgi saama raha juurde.

Väike nõuanne: ära räägi oma plaanidest kõikidele

Kommentaare ei ole