{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : reede, 5. august

foto : unsplash / Paul Imanuelsen    Jäär Armastus...

foto : unsplash / Paul Imanuelsen

 

 Jäär

Armastus. See, milliseks tänane päev kujuneb, sõltub suurel määral sinu tujust. Ära seda unusta ja kõik läheb hästi. Töö. Sul on tunne, et miski ei liigu ja iga uus päev sarnaneb eelmisele. See aga ei meeldi sulle sugugi. Ole kannatlik, paremad ajad ei ole enam kaugel. Raha. Su rahaasjad peaksid olema täna kaitstud aga sa ise kipud kangesti kulutama. 

Väike nõuanne: võta asju filosoofiliselt ja väikese huumoriga

 

Sõnn

Armastus. Suhe elukaaslasega peaks olema hea, eriti juhul, kui su elukaaslane on sündinud maa- või õhumärgi all. Täna on hea päev selleks, et teha suuremaid plaane. Töö. Ära ole nii nõudlik, sa käed paljudele juba närvidele. Tervis. Hoolitse oma tervise eest. Raha. Planeedid sind praegu välja ei aita, seega ole ettenägelikum.

Väike nõuanne: ära muretse nii palju pisiasjade pärast, katsu näha üldisemat pilti


Kaksikud

Armastus. Sa tahad olla õnnelik ja armastada. Loodame, et sa leiad oma koduseinte vahelt kõike seda, mida sa otsid. Töö. Päike annab sulle jõudu ja energiat, ühtegi probleemi ei tohiks täna tekkida. Tervis. Kõik terviseprobleemid peaksid kaduma. Raha. Ära hüppa vette tundmatus kohas.

Väike nõuanne: igal inimesel on oma mured: kelle jaoks on leib liiga kõva ja kelle jaoks teemandid liiga väikesed


Vähk

Armastus. Üldiselt peaks kõik täna hästi minema, kui sa muidugi ise kõike ilusat ära ei riku. Sest need, kelle elukaaslane on sündinud Sõnni, Jäära või Lõvi tähtkujus, võivad leida põhjuse solvumiseks. Töö. Planeedid toetavad sind su ettevõtmistes. Tervis. Ela tervislikumalt, puhka ja maga rohkem. Raha. Lükka edasi suuremate ostude tegemine.

Väike nõuanne: ole järeleandlikum

 


Lõvi

Armastus. Näita rohkem oma tundeid välja, võib-olla on see kõik, mida su kaaslane praegu vajab - lihtsalt teada, et sa hoolid ja ei ole kuhugi kadunud. Töö. Su asjad edenevad hästi. Tervis. Ära kurna oma tervist ära. Raha. Väga hea päev on sind ees ootamas.

Väike nõuanne: hooli ka teiste arvamusest


Neitsi

Armastus. Kui paljud naudivad rahu ja vaikust oma elus, siis sinuga on teised lood. Ilmselt oled sa vasaku jalaga tõusnud hommikul, sest sa nagu otsid põhjust rahulolematuseks. Töö. Mõned probleemid võivad tekkida. Tervis. Ära unusta süüa palju värsket ja rohelist. Raha. Midagi märkimisväärset ei tohiks täna juhtuda.

Väike nõuanne: ära usalda kõiki inimesi rahaküsimustes


Kaalud

Armastus. Hoolimata sellest, et sa oled truu ja ei mõtle kellegi teise peale, võib täna üks väga eriline ja ootamatu kohtumine aset leida. Võib-olla ilmub välja inimene sinu minevikust, võib-olla on tegemist kellegagi, kelle vastu tunned sa midagi sellist, mida sa veel kunagi tundnud pole. Töö. Ole ettevaatlik, sest sa võid teha vigu. Tervis. Kõik läheb paremuse poole. Raha. Ole edaspidi targem.

Väike nõuanne: las igaüks mõtleb ikka omaenda peaga


Skorpion

Armastus. Kui sa ei suuda ennast paremini kontrollida, tuleb sul lõigata seda, mida sa külvad. Kui õhtul läheb kohvrite pakkimiseks ja uste paugutamiseks, võid sa süüdistada ainult iseennast. Töö. Kaitse oma huve ja ära lase endale liiga teha. Tervis. Ole rõõmus, kõik läheb hästi. Raha. Võimalused tekivad, mis aitavad sul kindlustada oma majanduslikku seisu.

Väike nõuanne: ära ole nagu kits kahe küna vahel

 


Ambur

Armastus. Tänane päev toob su ellu armastust siit ja sealt, sa oled nagu liblikas, lendad õielt õiele. Töö. Katsu omandada uusi teadmisi ja mine koolitustele. Tervis. Ära söö üle. Raha. Praegu on su elus algamas väga hea periood.

Väike nõuanne: ära käi läbi inimestega, kes näevad elu ainult must-valgelt


Kaljukits

Armastus. Su mõtted võivad tiirelda ikka selle inimese ümber, kes pole sinu elukaaslane. Sa võid tunda soovi teda lähemalt tundma õppida või siis võib juhtuda, et tema ise sinuga ühendust võtab ühel või teisel moel. Töö. Kasuta oma energiat targalt. Tervis. Sa pead rohkem puhkama ja mitte istuma poole ööni üleval. Raha. Unista suurelt.

Väike nõuanne: ära muretse, homne päev tuleb parem


Veevalaja

Armastus. Ole mõistvam ja järeleandlikum. Ära aja kogu aeg oma õigust taga. Võta asju huumoriga. Töö. Ära võta teiste teravaid märkusi nii südamesse, nad on kadedad ja ei midagi muud. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Ettevaatus on tarkuse ema.

Väike nõuanne: ära hakka meelt heitma, igal inimesel on probleeme


Kalad

Armastus. Suhe elukaaslasega peaks olema praegu väga hea. Töö. Ole ambitsioonikam, kui sa tahad kuhugi üldse oma eluga jõuda ja ära lepi vähesega. Tervis. Söö tervislikumalt. Raha. Mõtle tuleviku peale.

Väike nõuanne: ära jää oma muredega üksi

Kommentaare ei ole