{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 4. august

  foto : unsplash / Lena Mytchyk Jäär Armastus. Lõ...

 

foto : unsplash / Lena Mytchyk

Jäär

Armastus. Lõpuks ometi saabub oodatud rahu ja asjad hakkavad liikuma õiges suunas. Ilmselt oled sa ise ka väsinud sellest pidevast sõnasõjast. Töö. Ära unusta, et kõik, mida sa teed, tuleb sulle endale tagasi. Tervis. Maiustustest tuleks nüüd mõnda aega eemale hoida. Raha. Täna võib sa saada ühe väga hea uudise, ole selleks valmis.

Väike nõuanne: ära otsi probleeme sealt, kus neid ei ole


Sõnn

Armastus. Ükski planeet ei mõjuta hetkel sinu armastuse sektorit, seega peaks kõik minema täna hästi. Töö. Mitte miski ei peata sind, sa saad suuremat tegevusvabadust juurde. Tervis. Tänu Jupiterile peaks su tervis olema hetkel väga hea. Raha. Jupiter kaitseb su rahaasju.

Väike nõuanne: väike kingitus võib korda saata suuri imesid


Kaksikud

Armastus. Suhe elukaaslasega ei ole hetkel just kõige parem. Vähemalt ei ole sul vaja igavuse üle kurta. Töö. Mitmed erinevad planeedid toetavad sind hetkel. Tervis. Hakka sporti tegema. Raha. Ära sõlmi täna lepinguid.

Väike nõuanne: hoia oma energiat ja ära mine igast tühjast asjast nii ruttu põlema


Vähk

Armastus. Katsu võtta aega selleks, et olla kahekesi oma elukaaslasega. See muudab teie suhet paremaks ja lähedasemaks. Töö. Kuu muudab sind nõudlikumaks, ära hakka sellepärast veel teiste töös vigu nägema. Tervis. Hea oleks, kui sa hoolitseksid natukene rohkem oma tervise eest, sest tervis on kõige kallim vara. Raha. Väga hea päev on sind ees ootamas.

Väike nõuanne: ära muretse tuleviku pärast

 


Lõvi

Armastus. Ära hakka oma ellu vaheldust otsima ja ära anna kiusatusele järele, sa võid kõik ilusa ära rikkuda. Töö. Hakka oma tuleviku peale mõtlema. Tervis. Hea oleks, kui sa toituksid natukenegi tervislikumalt. Raha. Ära muretse, kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: ole rõõmus


Neitsi

Armastus. Täna on sind ees ootamas üsna sündmusterohke päev, ilmselt ei ole sul isegi aega, et oma elukaaslasele etteheiteid teha. Töö. Tavaline tööpäev, midagi märkimisväärset ei tohiks juhtuda. Tervis. Katsu leida võimalusi, kuidas maandada stressi taset. Raha. Ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: anna endale andeks


Kaalud

Armastus. Ära muutu nii sarkastiliseks, sa võid teisele inimesele palju haiget teha oma kahemõtteliste lausetega. Mõtle rohkem teise hingeelu peale. Töö. Räägi ülemustega oma plaanidest ja mõtetest. Tervis. Ära muretse nii palju, ükski tõsine haigus su tervist ei ohusta. Raha. Kindlusta oma tulevikku.

Väike nõuanne: viimane sõna ei pea alati sulle jääma


Skorpion

Armastus. Tänane päev peaks tooma su ellu armastust. Võib-olla leiab just täna aset üks väga tähtis kohtumine. Töö. Jupiter toetab sind su ettevõtmistest. Tervis. Hea oleks, kui sa jälgiksid paremini, mida sa sööd. Raha.Võlg on võõra oma.

Väike nõuanne: ära ole nii tujukas

 


Ambur

Armastus. Tänu planeetide seisule oled sa täna paremas tujus ja järeleandlikum. Töö. Tänu Jupiterile suudad sa täna suuri asju ära teha. Tervis. Ole rõõmus ja kõik läheb hästi. Raha. Ära kuluta praegu.

Väike nõuanne: mõtle rohkem selle peale, mida sa tahad, mitte selle peale, mida sa ei taha


Kaljukits

Armastus. Kellegi teise peale mõtlemine ei ole hea, kui sa oled juba kellegagi koos. Mõtle parem sellele, mida sa päriselt tahad ja kas sa ikka oled oma praeguse eluga rahul. Töö. Sul on kõik võimalused olemas, et saada seda, mida sa tahad. Tervis. Puhka rohkem. Raha. Paranda oma majanduslikku seisu. 

Väike nõuanne: head uudised ei ole enam kaugel


Veevalaja

Armastus. Tõenäoliselt läheb täna kõik hästi ja sa oled oma eluga üsna rahul. Töö. Sa leiad toetajaid, keda sa vajad. Tervis. Hoia oma närve rohkem ja lõpeta see suur muretsemine. Raha. Täna saad sa raha juurde.

Väike nõuanne: tark ei torma


Kalad

Armastus. Täna võid sa armuda esimesest silmapilgust. Töö. Väga head võimalused avanevad, haara neist kinni. Tervis. Ära unusta rohkem liikuda ja teha sporti. Raha. Ühtegi probleemi ei tohiks tekkida. Võib isegi juhtuda, et hea rahaõnn naeratab sulle.

Väike nõuanne: sa ei pea kulutama kõike ära, mida hea juhus sulle kätte toob

Kommentaare ei ole