{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 7. august

foto : u...

foto : unsplash / Greenvalley Pictures

 

Jäär

Armastus. Täna võid sa teha mida tahad, su elukaaslane ei ole armukade, isegi, kui sa otsustad flirtida tema nina ees. Töö. Ära ehita õhulosse. Tervis. Tervis peaks sul üsna hea olema praegu, ära ainult muutu liiga emotsionaalseks. Ja ära võta ühtegi rohtu, mida arst pole sulle ette kirjutanud. Raha. Üldiselt peaks kõik hästi minema, lotoga sa ilmselt ei võida aga suuri probleeme ka täna tekkida ei tohiks.

Väike nõuanne: ära muretse selle pärast, mis võib juhtuda, sest sa rikud nii lihtsalt ise oma elu ära

 

Sõnn

Armastus. Tänu Uraanile võid sa muutuda nõudlikuks ja rikkuda ise kodurahu ära. Kui sa oled vallaline, siis haara headest võimalustest kinni: tänane päev toob su ellu ühe erakordselt toreda inimese. Töö. Ole konkreetsem ja ära aja nii palju ümbernurga juttu. Tervis. Saturn võib sulle tuua väikeseid terviseprobleeme kaasa, mitte midagi tõsist aga piisavalt, et tuju ära võtta. Raha. Ole mõnda aega kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: ära korralda kogu aeg teiste elu, isegi kui sul on head kavatsused


Kaksikud

Armastus. Ära pööra tähelepanu kuulujuttudele, sest kadedad ei näe just sinu õnne hea silmaga. Töö. Kuule oma sisemist häält täna ja ära tegutse mõtlematult. Tervis. Üksi planeet ei mõjuta sinu tervise sektorit täna, kõik kroonilised tervisehädad peaksid aga hakkama kaduma. Raha. Väga hea päev on sind ees ootamas.

Väike nõuanne: hoolitse rohkem enda eest


Vähk

Armastus. Tänu Jupiterile läheb täna kõik hästi ja see on kõik, mida sa praegu vajad. Töö. Sa oled ambitsioonikam ja sihid kõrgemale. Tervis. Ära söö rohkem, kui vaja. Raha. Mõned ootamatud kulutused võivad tekkida. 

Väike nõuanne: ära provotseeri, kui sa oled pinges, siis leia teisi võimalusi, kuidas oma pingeid maandada

 


Lõvi

Armastus. Ära vaidle lihtsalt sellepärast, et viimane sõna sulle jääks. Kui sa oled vallaline, võib üks oluline kohtumine täna aset leida aga kahjuks ei ole te kokku määratud. Töö. Täna peaksid sa saama ühe väga huvitava pakkumise. Tervis. Mitte ükski planeet ei tegutse hetkel sinu tervise sektoris ja seda parem. Raha. Loe iga senti. 

Väike nõuanne: hingerahu on tänapäeval palju hinnalisem kui raha


Neitsi

Armastus. Võib juhtuda, et sa mõtled rohkem kui kunagi varem oma elu ja olu üle järele. Sul ei jää muud üle, sa pead tõele näkku vaatama. Ära hakka kohe oma asju pakkima. Töö. Sa ei taha enam olla mitte keegi ja tahad, et su tööd rohkem hinnataks. Tervis. Ära kurna oma tervist ära. Raha. Tänane päev võib sulle raha juurde tuua.

Väike nõuanne: ole mõistvam ja hoolivam


Kaalud

Armastus. Rahaküsimused võivad täna probleeme tekitada. Rahulolematuseks leidub alati põhjust. Töö. Sa oled nõudlikum teiste vastu, ära otsi endale vaenlasi. tervis. Mõned väikesed terviseprobleemid võivad sind kimbutada. Raha. Hoia oma raha.

Väike nõuanne: olgu sul rohkem sõpru, kui vaenlasi


Skorpion

Armastus. Täna oled sa tähelepanelikum ja hoolivam oma kaaslase suhtes. Kui sa oled vallaline, võid sa oma suurest armastusest täna rahulikult mööda jalutada, aimamatagi, millist rolli see inimene tulevikus sinu elus mängib. Töö. Mõned takistused võivad tekkida, mis panevad su kannatlikkuse tõsiselt proovile. Tervis. Muretsemiseks pole põhjust, planeedid kaitsevad su tervist. Raha. Väga hea periood on su elus praegu algamas.

Väike nõuanne: ära lase oma päeva rikkuda kellegi tühja kriitika pärast

 


Ambur

Armastus. Alati ei lähe kõik nii nagu me sooviksime. Ära näe teises inimeses nii palju vigu. Ja ära tee talle ainult etteheiteid. Töö. Sul on suured plaanid, ainult et sa ei leia õiget aega oma plaanide ellu viimiseks. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Paremad ajad ei ole enam kaugel. 

Väike nõuanne: võta kõike rahulikumalt


Kaljukits

Armastus. Su elu oleks palju rõõmsam, kui sa kaasaksid oma kaaslase ka oma plaanidesse ja ei otsustaks kõike üksi. Töö. Väga head võimalused tekivad täna. Tervis. Marss kaitseb su tervist praegu. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju.

Väike nõuanne: ära muretse nii palju oma probleemide pärast


Veevalaja

Armastus. Ära ole nagu liblikas ja lenda õielt õiele. Sa vajad midagi kindlat praegu oma ellu. Töö. Ilmselt oled sa praegusel hetkel ettevõtlikum ja julgem, seda parem. Tervis. Energiat on sul rohkem kui vaja, katsu ainult rohkem puhkamiseks aega võtta ja ära kurna ennast ära. Raha. Kõikide märkide järgi on sind ees ootamas hea päev.

Väike nõuanne: mõtle loogiliselt ja ära muutu liiga emotsionaalseks


Kalad

Armastus. Võib-olla oled sa hetkel muutunud selliseks, et su kaaslane peab kogu aeg end õigustama, selgitama ja andma sulle täpset aru kõikidest oma käikudest. Töö. Ära muutu liiga hajameelseks, sea endale uued eesmärgid. Tervis. Kõik läheb hästi. Raha. Täna on sind ees ootamas hea päev. 

Väike nõuanne: ära võrdle end teistega, igal inimesel on oma koht päikese all

Kommentaare ei ole