{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 8. august

  foto : unsplash / Tijana Drndarski Jäär Armastus...

 

foto : unsplash / Tijana Drndarski

Jäär

Armastus. Päike lubab muuta su tänase päeva ilusaks. Ja tänu sellele ei tohiks tekkida mitte ühtegi probleemi. Kui sa oled aga vallaline, siis siin on sulle soovitus: ära karda armastust ja oma südant avada. Töö. Mitmed head võimalused tekivad täna, kui sa ise hoiad silmad lahti ja tegutsed õigel hetkel, siis läheb kõik hästi. Tervis. Kui sa niimoodi sööd ja jood ilma mõtlemata tagajärgede peale, võib su keha sulle ühel hetkel meelde tuletada, et sa pead midagi ette võtma. Raha. Hea oleks, kui sa praegu oleksid kokkuhoidlikum ja ei priiskaks nii palju.

Väike nõuanne: ära lase oma headust kurjasti ära kasutada


Sõnn

Armastus. Üldjoontes on sind ees ootamas suhteliselt rahulik päev. Ära ainult ise hakka liiga palju kritiseerima ja ära unusta, et targem annab järele. Töö. Ilmselt katsud sa oma tahtmist läbi suruda aga kõik ei tule sinu ideedega kaasa. Katsu heaga läbi ajada. Tervis. Tõenäoliselt oled sa närviline ja kannatamatu. Hea oleks, kui sa teeksid natuke sporti. Raha. Ole ettevaatlikum, ära laena ega võta võlgu.

Väike nõuanne: ära muretse ilmaasjata, su tervis kannatab selle all


Kaksikud

Armastus. Kõik läheb hästi, isegi kui sa ise igatsed vahelduse järele ja ootad, et kallim tooks sulle kuu ja tähed alla. Töö. Väga hea päev on sind ees ootamas. Tervis. Planeedid kaitsevad su tervist, katsu ise ainult rohkem magada ja teha natuke sporti. Raha. Tee tarku otsuseid.

Väike nõuanne: naudi kodust õnne ja ära jookse kogu aeg mujale lõbutsema


Vähk

Armastus. Võib juhtuda, et sa oled hakanud unistama kellestki teisest isegi, kui praegusel hetkel ei ole sul vähimatki tahtmist midagi konkreetsemat teha. Seda parem. Töö. Merkuur muudab sind hajameelsemaks ja kohmakamaks. Tervis. Ära koorma end liigse tööga üle. Raha. Ela tänases päevas. 

Väike nõuanne: lahenda oma kiiremad probleemid ära

 

Lõvi

Armastus. Hea õnn saadab vallalisi täna, kõikide märkide järgi leiab üks oluline kohtumine just täna aset. Töö. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated. Tervis. Ära mõtle ennast ise haigeks. Raha. Üldiselt ei tohiks probleeme tekkida. 

Väike nõuanne: ära võta kõike nii isiklikult


Neitsi

Armastus. Praegusel hetkel ei lähe kõik su elus nii hästi kui peaks, sest planeetide seis ei ole kõige parem. Hoia oma kahtlused endale ja ära hakka igast pisiasjast suurt skandaali tegema. Töö. Sul on vaja suurt tahtejõudu. Tervis. Katsu teha rohkem sporti või minna loodusesse jalutama. Raha. Väga head väljavaated on sul praegusel hetkel.

Väike nõuanne: ära kiirusta ega torma ja kõik läheb hästi


Kaalud

Armastus. Kui sa elad kellegagi koos, võib tänane päev kaasa tuua probleeme ja arusaamatusi. Ära hakka asju üle dramatiseerima ja kohvreid pakkima. Töö. Ilmselt kasvab täna sinu kuulsus. Tervis. Katsu võtta aega ka puhkamiseks. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju.

Väike nõuanne: ole optimistlikum ka rasketel hetkedel


Skorpion

Armastus.  Ilmselt on sind ees ootamas ilus ja rahulik päev, sa oled järeleandlikum ja mõistvam. Töö. Vii oma plaanid ellu ja ära ainult räägi. Tervis. Hoidu kõikidest liialdustest: alkohol, öised ülevalistumised, liiga rasvane toit ja istuv eluviis. Raha. Sinu asjad hakkavad paremuse poole liikuma.

Väike nõuanne: ole sihikindlam, nii leiad sa oma probleemidele lahenduse


Ambur

Armastus. Üks vahejuhtum võib tekitada suurt pahandust täna, võib-olla on tegemist ühe eksiga, kes välja ilmub korraga. Töö. Hoia silmad lahti ja ära lase endale liiga teha. Tervis. Ilmselt oled sa hetkel liiga närviline. Raha. Sa pead varuma natuke kannatlikkust.

Väike nõuanne: õnne on sinu enda sees


Kaljukits

Armastus. Lõpuks ometi peaksid kõik arusaamatused ja probleemid kaduma. Töö. Praegu on sul head väljavaated. Täna peaksid sa kohtuma ühe inimesega, kellel on suur roll mängida sinu edaspidises elus. Tervis. Üldiselt oled sa heas vormis. Raha. Ükski planeet ei mõjuta hetkel sinu raha sektorit.

Väike nõuanne: hoolitse rohkem oma lähedaste eest


Veevalaja

Armastus. Planeedid saadavad sulle täna head energiat ja tänu sellele on sind ees ootamas ilus päev. Töö. Ilmselt oled sa ettevõtlikum ja sihikindlam. Väga hea. Tervis. Ära kurna oma tervist ära. Raha. Ilmselt leiad sa võimaluse, kuidas oma tulevikku kindlustada.

Väike nõuanne: ära muutu liiga emotsionaalseks


Kalad

Armastus. Ära hakka mõtlema, et rohi on mujal rohelisem, hoolitse rohkem oma muru eest. Töö. Tänane päev toob sulle häid uudiseid. Tervis. Ära muretse oma tervise pärast. Raha. Täna saad sa raha juurde.

Väike nõuanne: ole rõõmus

Kommentaare ei ole