{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 11. august

foto : u...

foto : unsplash / James Morden

 

 Jäär

Armastus. Vallalisena tahad sa nautida rohkem vabadust. Ainult et tänane päev võib panna sind meelt muutma. Töö. Lõpeta see igavene kõhklemine, ära le nagu tuulelipp. Tervis. Tänu Jupiterile ei tohiks ükski terviseprobleem sind kimbutada. Raha. Rikkaks võid sa küll saada aga mitte täna.

Väike nõuanne: ära muutu liiga emotsionaalseks

 

Sõnn

Armastus. Mõned väikesed probleemid võivad tekkida. Sa ilmselt ise ka ei anna endale aru, kui muutliku tujuga sa oled. Töö. Räägi oma plaanidest, sul ei tule seda kahetseda. Tervis. Kõik läheb hästi, kui sa ise oma tervist rikkuma ei hakka. Raha. Planeedid sulle täna kingitusi tegema ei hakka. 

Väike nõuanne: ära muuda oma elu keerulisemaks


Kaksikud

Armastus. Kõik läheb hästi, tänane päev toob sulle ühe hea uudise. Töö. Suhe töökaaslastega peaks olema hea, ära mine ainult liiga isiklikuks. Tervis. Su tervist on täna kaitstud. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini.

Väike nõuanne: ära peta iseennast


Vähk

Armastus. Õpi vait olema õigel hetkel. Töö. Mõned probleemid ühe töökaaslasega võivad tekkida, tee kõik, et olukord hullemaks ei läheks. Tervis. Sul on vaja rohkem tahtejõudu. Raha. Ära riski liiga palju.

Väike nõuanne: pane prioriteedid paika oma elus

 


Lõvi

Armastus. Ühtegi probleemi ei tohiks täna tekkida. Kui sa aga tahad oma paarisuhet paremaks muuta, pead sa ise selle jaoks vaeva nägema. Töö. Ole tähelepanelikum ja tegele ainult oma asjadega. Ära sekku sellesse, mis sinusse ei puutu. Tervis. Tee sporti, see aitab pingeid maandada. Raha. Lahenda oma probleemid ära.

Väike nõuanne: õpi hindama ka väikeseid rõõme


Neitsi

Armastus. Kõikide märkide järgi peaks tänane päev tooma su ellu rõõmusõnumeid. Töö. Jupiter toetab sind täna kõikides su ettevõtmistes. Ära kaota külma närvi ja ole julge. Tervis. Hea tuju ja rõõmus meel on kõik, mida sa hetkel vajad. Raha. Ole ettenägelikum.

Väike nõuanne: naudi rohkem aega koos lähedastega


Kaalud

Armastus. Pere hakkab suurenema. Uudiseid peaksid sa saama lähipäevil. Töö. Ilmselt oled sa liiga kriitiline hetkel ja näed vigu teiste töös. Ära lase end ka kahtlastest tehingutest kaasa haarata. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Üks ootamatu kulutus võib tekkida, ära satu paanikasse, igale probleemile leidub lahendus.

Väike nõuanne: ära ärritu kohe, kui sa oma tahtmist ei saa


Skorpion

Armastus. Praegust planeetide seisu vaadates peaks täna sind ees ootama ilus ja meeldejääv päev. Töö. Tee oma tööd hoolikamalt, nii hoiad sa võimalikke probleeme ära. Tervis. Ära unusta rohkem liikuda ja vähem muretseda. Raha. Vanad võlad.

Väike nõuanne: ära räägi kõigile oma eraelust

 


Ambur

Armastus. Ilmselt oled sa heas tujus, muretsed vähem ja tänu sellele on sind ees ootamas hea päev. Töö. Pane oma elus prioriteedid paika. Tervis. Hea oleks, kui sa teeksid sporti ja hoolitseksid oma lihaste eest. Raha. Võib juhtuda, et tänane päev toob sulle väga häid uudiseid.

Väike nõuanne: sa ei saa olla kõigile meele järgi


Kaljukits

Armastus. Ole siiras ja avameelne, see on kõik, mida sa praegu tegema peaksid. Töö. Hea päev selle jaoks, et tegeleda suuremate probleemidega. Tervis. Astu vahepeal kaalu peale. Raha. Hea rahaõnn saadab sind täna.

Väike nõuanne: ära ela minevikus


Veevalaja

Armastus. Ära ole nagu liblikas, kes lendab õielt õiele. Mõtle rohkem oma lähedaste peale. Töö. Täna kuuled sa ühte väga head uudist. Tervis. Mine jalutama. Raha. Ära hakka spekuleerima.

Väike nõuanne: ära ole nii range enda vastu


Kalad

Armastus. Tänu Jupiterile võid sa muuta oma paarisuhet palju paremaks. Kui sa oled vallaline, kohtud sa täna oma elu armastusega. Töö. Mõned võimalikud probleemid töökaaslastega. Tervis. Saturn soovitab sul paremini toituda. Raha. Ole kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: ära ole nii närviline

Kommentaare ei ole